PDA

View Full Version : سوال: یه سوال از استاید در مورد نبودن کلمات کلیدی در ادامه مطلب

majideblis
دوشنبه 28 مرداد 1392, 18:26 عصر
سلام دوستان قالب سایت من تو ادامه مطلب کلمات کلیدی نداره:افسرده:
میشه بگید باید چیکار کنم
اینم ساایتم
www.par30music.org
قالب سایتمم ضمینه میکنم که واسم ویرایشش کنید
مرسی از همتون

mohamad_torabi
دوشنبه 28 مرداد 1392, 18:33 عصر
سلام دوستان قالب سایت من تو ادامه مطلب کلمات کلیدی نداره:افسرده:
میشه بگید باید چیکار کنم
اینم ساایتم
www.par30music.org
قالب سایتمم ضمینه میکنم که واسم ویرایشش کنید
مرسی از همتون
دوست عزیز دوستان میتونن کمکت کنن ولی ازشون نمیشه توقع داشت براتون کامل خودشون بسازن ببخشید

majideblis
دوشنبه 28 مرداد 1392, 18:39 عصر
یعنی توقع من انقدر زیاد بود که نخوان یه کمک به من بدن؟:افسرده:
خب یکی ویرایش کنه و اینجا بگه که چه کدی رو گذاشته تو قالب که اگه کسی بعدا مثل من مشکل داشت بدونه چیکار کنه

mohamad_torabi
دوشنبه 28 مرداد 1392, 19:02 عصر
یعنی توقع من انقدر زیاد بود که نخوان یه کمک به من بدن؟:افسرده:
خب یکی ویرایش کنه و اینجا بگه که چه کدی رو گذاشته تو قالب که اگه کسی بعدا مثل من مشکل داشت بدونه چیکار کنه
شما خودتون شروع کنید بعد اگه مشکلی بود بگید تا دوستان بر طرف کنن

majideblis
دوشنبه 28 مرداد 1392, 19:52 عصر
شما خودتون شروع کنید بعد اگه مشکلی بود بگید تا دوستان بر طرف کنن
خب داداش وقتی کسی علمی تو این زمینه نداره باید چیکار کنه به قول شما شروع کنه خب از چی شروع کنه
من کد نویسی بلد نیستم که اومدم از شما دارم کمک میگیرم خب:لبخندساده:

tadayoni
دوشنبه 28 مرداد 1392, 21:31 عصر
بالای صفحه از این موارد استفاده کن . تو بخش head

<meta name="description" content="">
<meta name="keywords" content="">

majideblis
دوشنبه 28 مرداد 1392, 22:20 عصر
بالای صفحه از این موارد استفاده کن . تو بخش head

<meta name="description" content="">
<meta name="keywords" content="">

میشه دادا بزاری تو قالب چون کلا من کد نویسی بلد نیستم
من تو این قالب فقط مشکل دارم

majideblis
دوشنبه 28 مرداد 1392, 22:34 عصر
نه داداش فکر کنم اشتباه گرفتی منظورمو
معمولا تو سایت ها تو ادامه مطلب زیر پست کلمات کلیدی میاد که قالب من نداره اینارووو
من این کلمات کلیدی منظورم بود نه کیورد و دیسکریپشن
مثلا محسن یگانه,حباب,دانلود آهنگ محسن یگانه,دانلود حباب,

majideblis
دوشنبه 28 مرداد 1392, 23:51 عصر
مرسی از همه دوستان واسه کمکی که نکردید
و مرس از tadayoni (http://barnamenevis.org/member.php?284902-tadayoni) که خواستن کمک کنن
و مرسی از همه کسایی که میخوان کمک کنن
چون حتی یه بار هم فایل دانلود نشده:ناراحت:
اصلا بزارید سوال کنم ایا اینکه تو ادامه مطلب کلمات کلیدی واسه کاربر نمایش داده نشه بده واسه سئئو یا خوبه؟
الان تو ادامه مطلب من قسمت کلمات کلیدی به این صورت میاد تو بالا ( تو سرور سایت اگه برید متوجه میشید)

<meta name="keywords" content="متین معارفی,مقصر,دانلود آهنگ متین معارفی,دانلود مقصر,">
در صورتی که صفحه اول سایت این قسمت به این صورته

<meta name="keywords" content="دانلود آهنگ جديد,دانلود آهنگ,آهنگ جدید,دانلود موزيک,موزيک ايراني,اهنگ ایرانی,موزيك جديد,موزيک ويدئو,دانلود آلبوم,فول آلبوم,اهنگ ايراني,دانلود موزيک ويديو,دانلود موزيک ايراني,دانلود موزيک جديد,موزیک,جدید,آهنگ,دانلود موزیک,">
ایا این از نظر سئو مشکل داره؟
پس سوالم این شد 1- ایا قسمت کلمات کلیدی اگه واسه کاربر نمایش داده نشه میتونه واسه سئو مخصوصا گوگل بد باشه؟
و 2- سوال بالا
من از ههمه دوستان و استاتید معذرت میخوام که سوالم رو این طوری میپرسم چون کد نویسی بلد نیستم و میخوام از شما نظر بگیرم
پس حداقل الان جواب بدید ممنون میشم:قلب:

majideblis
سه شنبه 29 مرداد 1392, 22:14 عصر
دوستان مورد بی مهری شماها قرار گرفتم این چند روزه
قبلا این طور نبود بچه ها با آغوش باز کمک میکردن
چرا الان این طوری شده
واقعا کسی جواب سوالم منو نمیدونه

tamafi6
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 12:15 عصر
مرسی از همه دوستان واسه کمکی که نکردید
و مرس از tadayoni (http://barnamenevis.org/member.php?284902-tadayoni) که خواستن کمک کنن
و مرسی از همه کسایی که میخوان کمک کنن
چون حتی یه بار هم فایل دانلود نشده:ناراحت:
اصلا بزارید سوال کنم ایا اینکه تو ادامه مطلب کلمات کلیدی واسه کاربر نمایش داده نشه بده واسه سئئو یا خوبه؟
الان تو ادامه مطلب من قسمت کلمات کلیدی به این صورت میاد تو بالا ( تو سرور سایت اگه برید متوجه میشید)

<meta name="keywords" content="متین معارفی,مقصر,دانلود آهنگ متین معارفی,دانلود مقصر,">
در صورتی که صفحه اول سایت این قسمت به این صورته

<meta name="keywords" content="دانلود آهنگ جديد,دانلود آهنگ,آهنگ جدید,دانلود موزيک,موزيک ايراني,اهنگ ایرانی,موزيك جديد,موزيک ويدئو,دانلود آلبوم,فول آلبوم,اهنگ ايراني,دانلود موزيک ويديو,دانلود موزيک ايراني,دانلود موزيک جديد,موزیک,جدید,آهنگ,دانلود موزیک,">
ایا این از نظر سئو مشکل داره؟
پس سوالم این شد 1- ایا قسمت کلمات کلیدی اگه واسه کاربر نمایش داده نشه میتونه واسه سئو مخصوصا گوگل بد باشه؟
و 2- سوال بالا
من از ههمه دوستان و استاتید معذرت میخوام که سوالم رو این طوری میپرسم چون کد نویسی بلد نیستم و میخوام از شما نظر بگیرم
پس حداقل الان جواب بدید ممنون میشم:قلب:

درموردسوال اول خیرازاین متاتگ هابرای seo استفاده میشه خیلی هم مفیده وارتباطی به کلمات کلیدی موردنظرشمانداره اون چیزی که شمامیخواهیدمربوط به ارسال هرپست میشه باید بدونیدکه ازچه ادیتوری استفاده میکنیدادیتورهای پیشرفته ای هستن که دوتا باکس دراختیارشماقرارمیدن یکی برای مطلب اختصاری ویکی برای کل مطلب که با این ادیتورها میتونیدادامه مطلب به هرپستتون اضافه کنیدویک باکس اضافه درهرپست که میتونید کلمات کلیدی رابه هرپست اضافه کنیدبرای نمونه من یک تصویرازچنین ادیتوری رابراتون قرارمیدم
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=109432
احتمالا ادیتورشماچنین امکاناتی نداره من پیشنهادمیکنم ازیک ادیتورپیشرفته تراستفاده کنید