PDA

View Full Version : تهیه backup روی Shared folder

sarasara
سه شنبه 29 مرداد 1392, 12:13 عصر
سلام
من می خوام روی شبکه backupبگیرم! (دیتا بیس های من مربوط به یه سایت sharepoint ی است) مشکل اینجاست که توی services
sqlserver با network service
Run شده و من با windows authenticate بهش connect می شم. به پوشه share شده روی شبکه، user ویندوز دسترسی full control داره.
موقع backup خطای زیر رو می ده:

Cannot open backup device '\\172.16.0.15\ed\Content.bak'. Operating system error 5(Access is denied.).
اگه توی services و توی log on، به جای network services کاربر windows رو قرار بدم backup درست می شه اما وب سایت بالا نمی یاد و خطای forbidden می ده.
اگه به پوشه share شده دسترسی Read/write رو به everyone بدم درست عمل می کنه اما امنیتش میاد پایین.
لطفا راهنمایی کنید!

shahin60
یک شنبه 24 شهریور 1392, 20:38 عصر
منم خمین مشکل دارم
راهنمایی کنید

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 25 شهریور 1392, 09:36 صبح
سلام.
اینجا (http://www.howtogeek.com/51788/how-to-backup-sql-databases-to-a-network-share/) رو ببینید ٬ اگر مشکل حل نشد اینجا مطرح کنید

sarasara
دوشنبه 01 مهر 1392, 10:42 صبح
سلام
این روش مشکل من رو حل نمی کنه چون همونطور که تو سوالم مطرح کردم وقتی user مورد نظرم رو logon تو network service قرار می دم backup درست عمل می کنه اما سایت اصلی بالا نمیاد!د یعنی باید logon همون local system باشه.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 01 مهر 1392, 13:13 عصر
سایت اصلی شما نباید مشکلی داشته باشه.
شما به چه طریقی به سایت متصل می شوید؟

sarasara
یک شنبه 07 مهر 1392, 08:31 صبح
این سایت با sharepoint 2010 راه اندازی شده، و ما از طریقuserهای active directory بهش دسترسی داریم.