PDA

View Full Version : قرار دادن بوت لودر در CD و بقیهء سیستم عامل روی هارد

eshpilen
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 08:24 صبح
هاردم بوت سکتورش خراب شده دیگه نه ویندوز بالا میاد و نه نصب مجدد میشه. ولی فایلهای ویندوز روی هارد سالم و قابل دسترس هستن (با CD زنده لینوکس بهشون دسترسی دارم).

یه ایده ای بنظرم رسید که گفتم از بچه هایی که روی توسعه سیستم عامل کار میکنن بپرسم ببینم شدنی هست و چقدر کار میبره.

ایده که توی عنوان هست.
یه بوت لودر بذاریم روی CD که سیستم از CD بوت بشه و بعد اون بوت لودر بقیهء سیستم عامل رو که روی هارد هست بیاره بالا.

فکر میکنم کاملا شدنی باشه.
ولی درمورد سختیش و اینکه چقدر کار میبره نمیدونم.
مشابه همچین چیزی هم ندیدم و نشنیدم تاحالا و در سرچ مقدماتی گوگل هم چیزی ندیدم.

FastCode
دوشنبه 04 شهریور 1392, 04:07 صبح
کاملا شدنیه.
روش بوت کردن cd رو بلد نیستم ولی فکر میکنم خیلی راحت میتونی یک منو grub درست کنی و با یک دبیان کوچک بزنی روی cd.
من با فلش و هارد دیسک external چند بار این کار رو کردم.روش خوبیه.اگر با فلش این کار رو بکنی خیلی جاهای دیگه هم به کارت میاد.تنظیماتش رو هم میتونی همیشه عوض کنی.

eshpilen
دوشنبه 04 شهریور 1392, 11:18 صبح
هان باید کار جالبی باشه ها.
انشاا... خدا عمر بده تمام اینا رو تجربه کنیم :لبخند:
ولی فعلا که هاردم درست شد! یعنی اصلا خراب نبود. اشکال از کابلش بود. جالب اینکه فقط بوت نمیشد و ویندوز نصب نمیشد، اما به فایلهای روش دسترسی داشتم با CD زنده لینوکس.

eshpilen
یک شنبه 24 شهریور 1392, 11:35 صبح
یه اتفاق جالب (امداد غیبی :لبخند:)

یه چند وقتی سی دی ویندوز توی سی دی رام بود همینطور سیستم رو روشن میکردم تا ویندوز روی هارد بیاد بالا.
بعد یه دفه سی دی ویندوز رو درآورده بودم و سیستم رو روشن کردم دیدم سیستم دیگه نمیاد بالا و همون پیامی رو میده که قبلا موقع بوت از هارد میداد و بازهم بالا نیامد!
خلاصه اینجا من مطلب رو گرفتم که این سی دی ویندوز که توی درایو بوده خودش داشته دقیقا همین کاری رو که من اومدم توی این تاپیک پرسیدم چطوری میشه انجام داده انجام میده. یعنی بوت از سی دی میاد بالا و بعد ویندوز روی هارد رو میاره بالا (اگر موقعی که بوت سی دی مینویسه کلیدی رو برای بوت از سی دی فشار بدید، این کار رو نکنید، بعدش سیستم از روی هارد میاد بالا).

خلاصه الان من مجبورم همیشه موقع روشن کردن یا ریستارت سیستم یه سی دی ویندوز XP توی درایو سی دی داشته باشم :متعجب:
ولی خب حداقل پول و دردسر هارد جدید ندادم دیگه.

FastCode
یک شنبه 24 شهریور 1392, 13:17 عصر
این یکی دیگه خیلی جدید بود.
خب یک بار که ویندوزت میاد بالا با یک برنامه بوت رو تعمیر کن.اگر هارد دیسکت sector relocation پشتیبانی کنه اگر Bad sector هم داشته باشه درست میشه.