View Full Version : سوال: جمع آوری post های facebok و google +
bahmanbit
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 13:03 عصر
سلام به همه دوستان.
من قصد دارم تمام پست های صفحه شخصی خودم رو از فیسبوک یا گوگل پلاس جمع آوری و داخل دیتابیس ذخیره کنم.میخواستم بدونم همچین امکانی وجود داره یا کسی قبالا این کار رو کرده. یا به خاطر تحریم ما نمیتونیم این کار رو انجام بدیم.
از راهنمایی شما ممنونم.
younesdoost
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 17:25 عصر
سلام.
بله ما تحریم هستیم و استفاده از این قابلیت ها چه برای شما چه End User های سایتتون بدون فیلتر شکن عملی نیست.
اما با وجود فیلتر شکن شما می تونید با استفاده از API های موجود برای گوگل و فیسبوک این کار رو انجام بدید.کافیه برید به این آدرس (https://developers.google.com) و پروژتون رو ثبت کنید و یک Aplication Name or Aplication Key بگیرید که رایگان هستش و بعد برنامه ی Google Data API Setup(1.4.0.2).msi رو دانلود کنید(راحت گیر میاد) و همه ی API ها رو بگیرید.البته یه سری سرویس هم موجوده تو لینک بالا که google+ هم جزء این سرویس ها هستش.بعد با یه جستجوی(یه کم شاید وقت ببره) تو گوگل می تونید کدتون رو بدست بیارید.من متاسفانه کار شما رو انجام ندادم باهاش وگرنه کدش رو بهتون میدادم اما سخت نیست.من برای بدست آوردن اطلاعات پروفایل ایمیل کاربرا ازش استفاده کردم.
برای قیسبوک یا یاهو یا هر سرویس دیگه ای شبیه اسکایپ،هات میل و... هم API های خاص خودشون وجود داره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.