PDA

View Full Version : مبتدی: عوض کردن ادرس صفحه در Address Bar

monire.6767
شنبه 16 شهریور 1392, 11:34 صبح
سلام
من میخوام ادرس صفحه که در منو بار نمایش داده میشود رو فارسی وارد کنم مثلا index.aspx?id=123رو بنویسم صفحه اصلی/محصول1 من زیاد mvcبلد نیسم توش تازه کارم ممنون میشم کمکم کنید

hakim22
دوشنبه 18 شهریور 1392, 09:30 صبح
شما در قسمت ثبت Rout میتوانید عبارت های دلخواه بنویسید که با نوشتن اون عبارت ها در آدرس بار نتیجه به یک کنترل و اکشن خاص هدایت بشه.
برای اینکه برای این هدف به نتیجه برسید اول لازم است مطالعات مفصلی در مورد Routing در ASP.MVC داشته باشید.
بعدش برای کاملا فارسی کردن آدرس بار بهترین راه استفاده از Custom Route Handler است که یعنی به صورت دستی یک Route بسازید که بتواند همه ی رویدادهای آدرس بار را به فارسی برگرداند.
بعد از این کار خیلی از پیشفرض های ASP.MVC از بین میروند و مجبور میشود خیلی از بخشهای دیگر راه هم Custom طراحی کنید.

روش بهتر کلا این است که از Breadcrumb است. یعنی قسمتی در بالای صفحه داشته باشید که موقعیت کنونی سایت رو نشون بده. بهترین ابزار استفاده از MVC SiteMapProvider است.

younesdoost
جمعه 22 شهریور 1392, 12:13 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?418300-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D8%B1-Controller-View

Mahyar_PK
یک شنبه 07 مهر 1392, 19:36 عصر
از Attribute Routing Nuget Package هم میتونی استفاده کنی که برای عوض کردن Url ساخته شده . کار کردن باش زیاد سخت نیست خودشم یک Readme داره که میگه چطوری کار می کنه .
موفق باشی