PDA

View Full Version : فرآیند یا نحوه حرفه ای شدن در اس کیو ال

hasti akrami
پنج شنبه 21 شهریور 1392, 16:14 عصر
با سلام به دوستان واساتید
می خواستم بدونم نظرتون رو ,که از کجا شروع کنم برای یادگیری اس کیو ال.
آیا برم سراغ sql 2000 و بعد 2005 و بعد 2008 و ... .
می خوام قدم به قدم پیش برم و حرفه ای بشم در مباحث پایگاه داده و هوش تجاری , باید چطور پیش برم که نتیجه بگیرم.
من لیسانس مهندسی نرم افزار دارم و در حد کمی اس کیو ال بلدم و فقط با پرس و جو ها و کمی پروسیجر کار کردم و زبان سی شارپ هم کار کردم.
ممنون میشم جواب تخصصی بدین یا چیزی که تجربه کردین و جواب گرفتین

mahan.2002
پنج شنبه 21 شهریور 1392, 16:36 عصر
با سلام
من راحت ترین راهی که میبینم و بنظرم خوب جواب میده اینکه به یک آموزشگاه خوب برید .. قبل آموزشگاه هم اگر میتونید یه پروژه برای خودتون تعریف کنید که مثلا پروژه انبار ، آموزشگاه ، ادارات حقوق دست مزد ، یا هر پروژه ای، و مشکلات یا مسائلی که تو پروژه دارید رو مطرح کنید در کلاس مطرح کنید ..
این سایت هم محیط خوبیه که سوال کنید در هر موردی سوال کنید..
بعضی از کتاب هایی هم که در اینترنت میتونی در مورد مسائل مختلف بخونید .. ولی سوال کردن خیلی میتونه موثر باشه ..
در ضمن اول برای شروع یک پروژه باید با مفاهیم طراحی پایگاه داده آشنا باشید و باز در اونم سوال و راهنمایی بخواید..
مثل همین کاری که الان کردید خیلی خوبه ..
از بقیه راهنمایی بخواهد..
موفق باشید.

mahan.2002
پنج شنبه 21 شهریور 1392, 16:53 عصر
البته باید تو کارتون مسمم باشید از مشکلات نترسید ...
باید مقاومت کنید تو کارتون تا بتونید موفق بشید .. از هر موردی هر چند کوچک سوال کنید .. خیلی های خیلی چیزهای کوچک رو نمی دونستن با سوال کردن میتونید و اراهنمایی خواستن میتونید موفق بشید..
در مورد سوال هایی هم که می بید حتی به ظاهر ضایع هست تو دل خودت برای پرسید سوال کنید.. این بنظر من بی عقلیه که ادم برای یک مسئله ای که فکر میکنن بیش خودشو کوچک و سوال کردنش باعث ضعیف نشون دادنشون میشه سوال نکنن و از پیشرفتشون باز بمونن.. حداقل در انجمن ها و سایت هایی که مانند این سایت هست شجاعت داشته باشید و سوالاتون رو مطرح کنید..
و با شکستن شرم و حیا کوتاه بینانه در مورد پرسیدن این سوالاتون به پیشرفتتون ادامه بدید.
باز در ادامه اگر موردی بنظرم برسه در این باره انشالله کمکتون میکنم.

benyaminrahimi
شنبه 23 شهریور 1392, 09:27 صبح
سطح آموزش آموزشگاه ها بهتر از دانشگاهها نیست ... به نظرم یه پروژه کوچیک مثل دفتر چه تلفن یا سیستم فروش و انبار برای خودتون تعریف کنید و کمک کمک گشسترشش بدید ناخودا گاه در حین این کار
یه سری اموزش ها و مسایل جدید میخورید که باید حلش کنید .. رفرنسم گوگل