PDA

View Full Version : سوال: مشکل در برنامه دریافت پیام

abc2014
جمعه 22 شهریور 1392, 12:56 عصر
از دوستانی که در زمینه دریافت پیام کار کرده اند میخواستم بپرسم برنامم رااز نظر خودم درست نوشتم پیام را نمیگیره . جایی خوندم که در جاوا به دلایل امنیتی نمیشه اس ام اس هایی که روی پورت defaultفرستاده میشه را خوند یعنی اگه یه گوشی از پورت صفر پیامها را میگیره نمیتونه نمیشه برنامه ما هم به پورت صفر گوش بده.در اینصورت چطور میتونه پیامها را بگیره؟واصلا نوشتن برنامه دریافت پیام به زبان جاوا چه سودی داره؟راهی نیست؟

دوم:مودم gsmکه میگن میتونه پیامها را از تقریبا هر پورتی بگیره در چه گوشی هایی است؟چیکار باید کرد که برنامه جاوای ما بتونه با اون پیام بگیره؟

سوم اینکه چیکار کنم که وقتی پیام میرسه برنامه به حالت اجرا بره نه اینکه اول برنامه اجرا شه تا بتونه پیام بگیره؟

abc2014
شنبه 18 آبان 1392, 02:20 صبح
یعنی هیچ کسی بلد نیست و انجام نداده؟؟!!از تنظیمات پوش رجیستری هم استفاده کردم فایده ندارد

HAMED_ED
جمعه 01 آذر 1392, 17:02 عصر
نمیشه از پورت دیفالت استفاده کرد. باید فرستنده پیام به شماره پورت شما پیام بفرسته.
برنامه هم از یک شماره پورت دلخواه منتظر دریافت پیام باشد که بصورت رجیستر کردن یک messageListner امکان پذیر هست.

بقیه حالتها که مد نظرتونه در j2me امکان پذیر نیست.

abc2014
چهارشنبه 27 آذر 1392, 20:55 عصر
ضمن تشکر
من از مسج لیستنرهم در برنامه ام استفاده کرده ام.اما متاسفانه هر شماره پورتی وارد میکنم پیامو نمیگیره.یعنی برنامه گوشی میگیره.

:متفکر:گوشی ها smsرا با شماره پورت خاصی میفرستند؟
:متفکر:وایابرای برنامه smsهر مدل گوشی شماره پورت مختص ان است که با ان هم گوش میدهد و هم میفرستد؟
:متفکر:ما که نمیدونیم گوشیهای مختلف با چه شماره ای اس ام اس میفرستند که برنامه دریافت ما با اون تنظیم شه!؟

ممنون میشم کسی برام توضیح بده.
من همین برنامه رو در اکلیپس برای اندروید هم قصددارم شروع کنم نمیدانم باز هم این مشکل هست یا نه.