PDA

View Full Version : امتیاز دهی به مطلب ، تنها یکبار!!!

mohammad973
یک شنبه 14 مهر 1392, 22:24 عصر
چطور میشه برای هر مطلب ، دکمه امتیاز گذاشت ، بطوریکه هر کاربر قادر باشه تنها یکبار امتیاز بده ، نه بیشتر؟؟؟

یه چیزی مثل دکمه تشکر توی همین سایت برنامه نویس.:متفکر:

merlin425
یک شنبه 14 مهر 1392, 22:28 عصر
یه جدول بزار که سه تا فیلد داره یکی id امتیاز دهنده یکی id مطلب مورد نظر یکی هم واسه امتیاز حالا میتونی یه کلید داشته باشی مرکب هست یعنی فیلد اول و دوم با هم کلید باشن این یه جورش بود هزار شکل های دیگه هم میشه پیادش کرد من فعلآ همین به ذهنم رسید

anvar
یک شنبه 14 مهر 1392, 22:44 عصر
اگر کاربر میهمان بود و ID نداشت تکلیف چیه؟

مطلقا و فقط برای یکبار امکان پذیر نیست! ولی گاها از کوکی ها برای ثبت ID شی امتیاز داده شده استفاده می کنند تا کاربر حداقل چند روزی قادر به امتیاز دهی مجدد نباشه

merlin425
یک شنبه 14 مهر 1392, 22:59 عصر

مطلقا و فقط برای یکبار امکان پذیر نیست! ولی گاها از کوکی ها برای ثبت ID شی امتیاز داده شده استفاده می کنند تا کاربر حداقل چند روزی قادر به امتیاز دهی مجدد نباشه

میشه بیشتر توضیح بدید

mohammad973
یک شنبه 14 مهر 1392, 23:41 عصر

ممنون دوست من ؛ اتفاقا من خودم به کوکی راغب تر بودم و توی همین فکر بودم . میتونی یه نمونه سمپل هم بگذاری ؟

General-Xenon
دوشنبه 15 مهر 1392, 02:26 صبح

سلام وقت بخیر . سوال عنوان شده که کاربر . مهمانی وجود نداره . امکان دسترسی به داده ها برای مهمان معمولا در نظر سنجی یا ارسال نظر هست . برای این کار شما همون جدولت که دوست گلمون گفتن رو بساز .
هنگامی که یک تشکر ثبت بشه ID پست و ID کاربر رو ذخیره کن . یعنی 2 تا فیلد در جدول.... برای چک کردن دوباره کافیست با ID کاربر Count بگیری ببینی که اگر = 1 بود خب قبلا ثبت کرده . اگر نه که خب ثبت جدید باشه . وقتی میگین کاربر، پس مهمان باید عضو سایتتون بشه تا امکان امتیاز دهی داشته باشه

راه دیگه اینه که برای هر پست یک فیلد در نظر بگیری مثلا از نوع NTEXT و برای ثبت در هر پست یا مطلبی که کلید امتیاز دهی فشرده شده توسط کاربر رو( یا نام کاربر) در خودش ثبت کنی . برای محاسبه هم Count مشتمل رو بگیری تعداد تشکرات یا امتیاز دهی ها مشخص میشه . در هر پست هم که Select کنی ، امتیاز ها هم باهاش لود میشه.

موفق باشی

i.RB92
دوشنبه 15 مهر 1392, 07:37 صبح
به نظر من باید از کوکی استفاده بشه، سایت هایی که بررسی کردم هم از کوکی استفاده میکنن. مثله تابناک که میشه برای هر کامنت مثبت منفی در نظر گرفت.

Alghoochi
دوشنبه 15 مهر 1392, 10:55 صبح
به نظر من باید از کوکی استفاده بشه، سایت هایی که بررسی کردم هم از کوکی استفاده میکنن. مثله تابناک که میشه برای هر کامنت مثبت منفی در نظر گرفت.

کاربر خیلی راحت می‌تونه مقدار کوکی‌ها رو تغییر بده یا کوکی‌ها رو پاک کنه برا همین کوکی زیاد منطقی به نظر نمی‌رسه. به نظر من ذخیره اطلاعاتی مثل ip یا sessionID تو بانک اطلاعاتی معقول‌تره.

i.RB92
دوشنبه 15 مهر 1392, 11:32 صبح
کاربر خیلی راحت می‌تونه مقدار کوکی‌ها رو تغییر بده یا کوکی‌ها رو پاک کنه برا همین کوکی زیاد منطقی به نظر نمی‌رسه. به نظر من ذخیره اطلاعاتی مثل ip یا sessionID تو بانک اطلاعاتی معقول‌تره.
خب از کوکی معمولا زمانی که خیلی هم این قضیه یونیک بودن رای ها مهم نباشه استفاده میشه وگرنه قطعا اگه خیلی مهمه باید از روشهای دیگه مثله اون روشی که شما گفتین استفاده شه.
sessionID مگه بعد از timeOut شدن Session تغییر نمیکنه؟
در ضمن با چه دستوراتی میشه ip بازدیدکننده و اطلاعات یونیک اون مثه شماره کارت شبکه و اینارو به دست آورد؟

General-Xenon
دوشنبه 15 مهر 1392, 12:35 عصر
خب از کوکی معمولا زمانی که خیلی هم این قضیه یونیک بودن رای ها مهم نباشه استفاده میشه وگرنه قطعا اگه خیلی مهمه باید از روشهای دیگه مثله اون روشی که شما گفتین استفاده شه.
sessionID مگه بعد از timeOut شدن Session تغییر نمیکنه؟
در ضمن با چه دستوراتی میشه ip بازدیدکننده و اطلاعات یونیک اون مثه شماره کارت شبکه و اینارو به دست آورد؟

Session که اصلا راه مناسبی نیست . کوکی هم همینطور . مثلا چه جوری اطلاعات امتیاز 1 پست رو در کوکی نگهداری میکنید ؟ احتمال دستکاری یا پاک کردن این کوکی نیست ؟

i.RB92
دوشنبه 15 مهر 1392, 12:58 عصر
Session که اصلا راه مناسبی نیست . کوکی هم همینطور . مثلا چه جوری اطلاعات امتیاز 1 پست رو در کوکی نگهداری میکنید ؟ احتمال دستکاری یا پاک کردن این کوکی نیست ؟
بله میشه کوکی رو پاک کرد و دوباره نظر داد، اما اگه نتیجه نظرسنجی خیلی مهمه باید برید سراغ ذخیره اطلاعات یونیک بازدید کننده تو دیتابیس. البته آی پی هم ممکنه تغییر کنه. اطلاعاتی مثه شماره کارت شبکه، مادربود و اینها رو باید ذخیره کرد. حالا اینکه اینارو چجوری میشه به دست آورد من نمیدونم....

General-Xenon
دوشنبه 15 مهر 1392, 13:03 عصر
بله میشه کوکی رو پاک کرد و دوباره نظر داد، اما اگه نتیجه نظرسنجی خیلی مهمه باید برید سراغ ذخیره اطلاعات یونیک بازدید کننده تو دیتابیس. البته آی پی هم ممکنه تغییر کنه. اطلاعاتی مثه شماره کارت شبکه، مادربود و اینها رو باید ذخیره کرد. حالا اینکه اینارو چجوری میشه به دست آورد من نمیدونم....

شما فرمودین که باید از کوکی استفاده بشه . اما برای امتیاز دهی شما باید از بانک برای ثبت اطلاعات کمک بگیرید.
توجه داشته باشید شما اجازه دسترسی به اطلاعات سخت افزار بازدید کننده رو ندارید. فقط و فقط IP.

i.RB92
دوشنبه 15 مهر 1392, 13:09 عصر
شما فرمودین که باید از کوکی استفاده بشه . اما برای امتیاز دهی شما باید از بانک برای ثبت اطلاعات کمک بگیرید.
توجه داشته باشید شما اجازه دسترسی به اطلاعات سخت افزار بازدید کننده رو ندارید. فقط و فقط IP.
من گفتم اگه خیلی نظر سنجی مهمی نیست میشه از کوکی استفاده کرد، چون روش هزینه بری نیست. مثلا اینکه بشه به یه کامنت مثبت یا منفی داد. میشه تو اینجور مواقع از کوکی استفاده کرد و آدم خودش به دردسر نندازه. کسی هم نمیاد مطمئنا برای اینکه دوبار مثبت بده بره کوکی رو پاک کنه دوباره بیاد مثبت بده! اما نه اگه خیلی این قضیه مهمه باید رفت سراغ اطلاعات یونیک بازدیدکننده. معمولا اگه نظرسنجی خیلی مهم باشه فقط در اختیار کاربرای سایت قرار میگیره. اون موقع شما دیگه یوزرنیم کاربر رو داری و راحت میشه هندل کرد این قضیه رو.
آی پی که هر بار تغییر میکنه. پس نمیشه بهش اتکا کرد. همونطور که گفتم فک میکنم تنها راه استفاده از ویژگیهای سخت افزاری باشه.
اجازه بدین سرچ کنم ببینم میشه به اطلاعات قطعات سخت افزاری بازدید کننده دسترسی داشت یا نه.

mohammad973
دوشنبه 15 مهر 1392, 14:45 عصر

ولی یادمه به Mac Address میشد دسترسی داشت

fakhravari
دوشنبه 15 مهر 1392, 16:47 عصر
تا جایی که گشتم هیچ راهی نبوده فقط استفاده از کاربر بودن که بتونید نام کاربری چک کرد.