PDA

View Full Version : سوال: مشکل با فایل sdf. در پروژه asp.net mvc 3

آنتریوم
پنج شنبه 25 مهر 1392, 11:53 صبح
سلام، من یه نرم افزار به Asp.net mvc 3 نوشتم، :خجالت:دیتابیس پروژم Sql server compact edition، از نوع یه فایل sdf. هست، الان نرم افزارو از طریق Visula 2010 از نوع File System پابلِش کردم، حالا تو سرور کامپیوتر خودم که iis 7.5 داره نرم افزارو گذاشتم ولی وقتی نرم افزارو با مرورگر اجرا می کنم و داده وارد می کنم این داده ها یه مدت تو فایل sdf. ذخیره می شن و تا جند دقیقه هستن ولی وقتی بعد یه مدت دوباره نرم افزار رو اجرا می کنم هیچ داده ای تو فایلم نیست و پاک پاکه... :افسرده: اصلن نمی دونم ایراد از نحوه پابلیش کردنم هست :گریه: یا چی؟؟:متفکر:!!!! لطفا کمکم کنین با تشکر فراوان از همگی:قلب:

alireza.tabesh
شنبه 27 مهر 1392, 12:58 عصر
فایل sdf رو با کد ایجاد کردی یا از طریق wizard ؟ پروژه رو debug میکنی یا وقتی visual بسته هست با localhost اجرا میکنی؟

آنتریوم
شنبه 27 مهر 1392, 15:15 عصر
فایل sdf رو با کد ایجاد کردی یا از طریق wizard ؟ پروژه رو debug میکنی یا وقتی visual بسته هست با localhost اجرا میکنی؟

تشکر، با کد ايجاد کردم، با localhost اجرا می کنم.

alireza.tabesh
یک شنبه 28 مهر 1392, 08:46 صبح
مشکل از کد پس. قبل از دستور ایجاد از File.Exist استفاده کنی باید درست بشه . یعنی ببین اگر فایل sdf وجود داشت دستور ایجاد اجرا نشه

مهدی کرامتی
دوشنبه 29 مهر 1392, 09:37 صبح
اگر از روش Code First استفاده کردی احتمالا دیتابیس داره بازسازی میشه.

آنتریوم
پنج شنبه 02 آبان 1392, 20:28 عصر
من مشکلم حل شد فقط یه چیزی اینکه پايگاه داده یه پروژه یه فایل sdf باشه اصلا حرفه ای و جالب نیست درسته؟