PDA

View Full Version : حرفه ای: مشکل با استفاده همزمان 2 MSCaptcha

ahmad156
شنبه 04 آبان 1392, 16:41 عصر
سلام دوستان
من قبلا روی یکی از سایت هام از MSCaptcha استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشت حالا یه سایت دیگه رو روی همون هاست راه اندازی کردم و میخواستم از MSCaptcha استفاده کنم که دیدم مشکل داره و هر کاری کردم درست نشد.حالا MSCaptcha مربوط به سایت قبلیم هم از کار افتاده.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sasanrstm
شنبه 04 آبان 1392, 23:45 عصر
فکر نکنم مربوط به هاست یا دوتا بودنش باشه. چون بنده خودم تست کردم هر چند تا بزاری کار میکنه ببین کجای کدنویسیت اشتباه کردی .

ahmad156
یک شنبه 05 آبان 1392, 00:11 صبح
کدها رو چندین بار چک کردم فکر نمیکنم از کدهام باشه.منظور من استفاده چندین باره از اون توی یه پروژه نیست استفاده همزمان اون توی 2 تا پروژه جدا از هم لیکن روی یه هاست هست.تازه به وب سایت قبلی اصلا دست نزدم.اون چرا از کار افتاده؟

sasanrstm
یک شنبه 05 آبان 1392, 00:47 صبح
شاید چون کش سرورت خالی نمیشه اجرا نمیشه ؟؟؟ اتفاقا منم منظورم همون دوتا سایت بود البته بنده یکیش سایت اصلیم بود ویکیش ساب دامین سایت بود اما خطا نمیداد هردو اجرا میشد. یه کد جاوا اسکریپت هست که کش سرور رو خالی میکنه.

ahmad156
یک شنبه 05 آبان 1392, 17:04 عصر
فکر نمیکنم از کش باشه.با کد جاوااسکریپت کش سرور رو خالی کنیم؟؟؟؟؟؟چه جوری؟
دوستان عزیز کسی نظر دیگه ای نداره

sasanrstm
یک شنبه 05 آبان 1392, 19:40 عصر
سلام بنده یه آموزش گذاشتم به همراه یه پروژه به نام کاربری بند ه جستجو کن اون فایل دانلود کن وتستش کن ببین به دردت میخوره یا نه ونامکاربری بنده:sasanrstm