PDA

View Full Version : بهترین کتاب فارسی در بازار برای یادگیری جاوا چیست ؟

harani
سه شنبه 07 آبان 1392, 07:41 صبح
با سلام میخواستم بدونم بهترین کتاب فارسی در بازار برای یادگیری جاوا چی ؟ که هم زبونش جذاب باشه و هم از 0 تا 100 رو گفته باشه . ممنون میشم راهنمایی کنید

spiderman200700
سه شنبه 07 آبان 1392, 13:50 عصر
من راهنمای جامع جاوا نوشته هربرت شیلد و ترجمه فرهاد قلی زاده نوری از انتشارات کانون نشر علوم رو پیشنهاد میکنم.
البته اگه هنوز چاپ داشته باشه

sajjad4563
سه شنبه 07 آبان 1392, 22:33 عصر
به نظر من کتاب ترجمه شده Java how to program رو گیر بیارین

عالیه

harani
جمعه 10 آبان 1392, 10:07 صبح
دوستان دیگه خواهشناً بازم منو راهنمایی کنن تا من به یک نتیجه ی واحد و مطلوب برسم .

cups_of_java
جمعه 10 آبان 1392, 12:38 عصر
دوستان دیگه خواهشناً بازم منو راهنمایی کنن تا من به یک نتیجه ی واحد و مطلوب برسم .

دوست عزیز نتیجه مطلوب و واحد اینه که متن انگلیسی بخونی کتاب های خوب چندتا هستن. اما فارسی همین دو تا کتابی که دوستان گفتن به نظر خوب میاد.

r_n_lovely
یک شنبه 19 آبان 1392, 19:26 عصر
من راهنمای جامع جاوا نوشته هربرت شیلد و ترجمه فرهاد قلی زاده نوری از انتشارات کانون نشر علوم رو پیشنهاد میکنم.
البته اگه هنوز چاپ داشته باشه

دوست گرامی بهترین کتاب همون کتاب جاوا نوشته هربرت شیلد هست منتها دیگه با اون شکل قدیمی که یه کتاب عظیم و جسته بود که عکس یه ببر روش بود چاپ نمی شه بلکه شده سه کتاب مجزا به نام های زیر
برنامه نويسي به زبان جاوا
برنامه نويسي J2EE
برنامه نويسي وب در جاوا
که هر سه این کتاب ها مال نشر علوم است و با ترجمه احمد رضا صديقي

به عنوان یه منبع فارسی کتاب خوبیه
شاد باشید

jakeup
چهارشنبه 04 دی 1392, 11:05 صبح

کتاب راهنمای جامع جاوا
مترجم فرهاد قلی زاده نوری
نوشته ی هربرت شیلد

schildt herbert
پی دی اف انگلیسیشم هست

a.seieddokht
چهارشنبه 04 دی 1392, 12:26 عصر
کتاب راهنمای جامع جاوا
مترجم فرهاد قلی زاده نوری
نوشته ی هربرت شیلد

schildt herbert
پی دی اف انگلیسیشم هست

سلام دوست عزیز اگه تبلت داری به نظر من اصلا پولتو به این چرتو پرتا نده و 2 تا کتاب خوب هستش همونارو بخون حتی اگه مثل من زبانت زیاد خوب نیست ولی عادت میکنی
کتاب اول : Thinking in Java 4th Edition - Bruce Eckel (http://bayanbox.ir/id/2122456981232620876?info)
کتاب دوم : Java The Complete Reference, 7th Edition (http://bayanbox.ir/id/3575131099843673033?info)

دانلود کن گذاشتم تو بیان باکس

چندتا کتاب فارسی پی دی اف هم بگرد پیدا کن اگه تونستی فیلم های لیندا رو هم دانلود کن
موفق باشی:لبخندساده: