PDA

View Full Version : پیشنهاد برای تغییر نام زیر انجمن های J2EE, J2SE و J2ME

sokoot
یک شنبه 20 فروردین 1385, 08:24 صبح
"امیدوارم این موضوع مثل بحث قبلی نامربوط تشخیص داده نشه و ممنونم که لا اقل یکی رو پاک کردین"

به نظرم میاد بد نباشه که نام زیر انجمن های J2EE, J2SE و J2ME به Java EE, Java SE و Java ME تغییر پیدا کنه. البته شاید بهنر باشه قبل از این تغییر بحثی در اینجا صورت بگیره و همه همکاران این انجمن (انجمن Java) نظرشون رو بدن. چون هر چند این تغییر ضروری است اما می تونه باعث بعضی مشکلات بشه.

persianshadow
یک شنبه 20 فروردین 1385, 13:37 عصر
خب این بحث کاملا صحیح هست. ولی بر طبق عرف بهتره اسم ها همین طور بمونه . چون همچنان

در محصولات سان با این عنواین خطاب می شوند :

J2SE 5 , ............

البته در مجموع من هم با این تغییر موافق هستم.

sokoot
یک شنبه 20 فروردین 1385, 15:10 عصر
به نظر خود من مهمترین مشکل که می تونه پیش بیاد، برای دوستانی که به تازگی کار با Java رو شروع کردن و قالبا در منابع در اختیارشون با عنوان های پیشین برخورد داشتن.
یک پیشنهاد دیگه هم می تونه استفاده از نام کامل این بستر ها باشه مثل Java Platform Standard Edition و ...

Delphi Skyline
یک شنبه 20 فروردین 1385, 15:27 عصر
به نظر خود من مهمترین مشکل که می تونه پیش بیاد، برای دوستانی که به تازگی کار با Java رو شروع کردن و قالبا در منابع در اختیارشون با عنوان های پیشین برخورد داشتن.
یک پیشنهاد دیگه هم می تونه استفاده از نام کامل این بستر ها باشه مثل Java Platform Standard Edition و ...
اینا اصلاحاتی است که بعد از مدتی رایج شده . کاملا حرف شما درسته . اما خوب یه سری به اینترنت بزنید میبینید که همه با این نام میشناسن .

sokoot
دوشنبه 21 فروردین 1385, 21:50 عصر
میشه عنوان انحمن رو، به عنوان مثال در مورد Java EE، به این شکل تغییر داد

Java EE (J2EE) (http://www.barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=84)

توضیح انجمن هم به این شکل می شه:
در این بخش میتوانید درباره برنامه نویسی و طراحی در Java Platform Enterprise Edition بحث و گفتگو کنید.