PDA

View Full Version : لیبل متحرک

free
یک شنبه 20 فروردین 1385, 12:43 عصر
سلام دوستان
اول اینکه جستجو کردم جوابمو نگرفته ام
دو تا button دارم که با کلیک روی اولی باید لیبل 1 از این سر فرم تا اون سر فرم بره و با کلیک روی دومی همون لیبل با یه کپشن دیگه دوباره از سر جای اولش شروع به حرکت کنه
تو حرکت دادن لیبل مشکلی ندارم اما نمی دانم چطور میشه متوقفش کرد یعنی وقتی به آخر فرم رسید دیگه نمایشش نده بعد مشکل دومم اینه که چطور با کلیک رو دومین دکمه لیبل رو از سر جای اولش شروع به حرکت بدم
در ضمن اگه اطلاعی در مورد چرخش یا حرکت لیبل بصورت های مختلف مثلا موجی و ... دارید لطفا راهنمایی نمایید
ممنون

mzjahromi
یک شنبه 20 فروردین 1385, 13:02 عصر
دو تا button دارم که با کلیک روی اولی باید لیبل 1 از این سر فرم تا اون سر فرم بره و با کلیک روی دومی همون لیبل با یه کپشن دیگه دوباره از سر جای اولش شروع به حرکت کنه
تو حرکت دادن لیبل مشکلی ندارم اما نمی دانم چطور میشه متوقفش کرد یعنی وقتی به آخر فرم رسید دیگه از چه روشی برای حرکت دادن Label استفاده کرده اید.
میتونید خاصیت Left از Label رو باخاصیت Width فرم مقایسه کنید.

مشکل دومم اینه که چطور با کلیک رو دومین دکمه لیبل رو از سر جای اولش شروع به حرکت بدم
منظورتون از جای اول کجاست؟

Mahdi_Delphi
یک شنبه 20 فروردین 1385, 15:47 عصر
نمی دانم چطور میشه متوقفش کرد

بستگی به روش حرکت دادنش داره! یک متغیر boolean تعریف کنید و تا وقتی آن True است لیبل را حرکت دهید.وقتی به آخر فرم رسیدی اون رو false کن.

چطور با کلیک رو دومین دکمه لیبل رو از سر جای اولش شروع به حرکت بدم
قبل از حرکت دادن لیبل مقادیر left و Top اون رو ذخیره کنید و وقتی به آخر فرم رسید اون رو با استفاده از این مقادیر ببرید جای اولش.

free
دوشنبه 21 فروردین 1385, 09:46 صبح
دوستان ممنون از راهنماییتون درست شد

free
دوشنبه 21 فروردین 1385, 09:55 صبح
به چه صورت میتونم لیبل رو موجی حرکت بدم یا یه حالت انیمیشنی داشته باشه. آیا تو دلفی مثله برنامه های گرافیکی افکت داره؟ البته می تونم چیزی رو که می خوام تو برنامه های گرافیکی درست کنم و تو دلفی استفاده کنم اما متاسفانه باید همه برنامه از دلفی استفاده بشه. اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

Mahdi_Delphi
دوشنبه 21 فروردین 1385, 12:15 عصر
به چه صورت میتونم لیبل رو موجی حرکت بدم یا یه حالت انیمیشنی داشته باشه. آیا تو دلفی مثله برنامه های گرافیکی افکت داره؟
خود دلفی که نداره اما شاید اگه بگردی بتونی یه کامپوننت واسه این کار پیدا کنی.
اگه بخوای دستی این کار رو انجام بدی باید یه مسیر موجی واسه حرکت لیبل در نظر بگیری که یه کم سخته.

realman
دوشنبه 21 فروردین 1385, 13:03 عصر
نیازی به کامپوننت نیست.برای هر نوع حرکتی که مد نظرتون هست باید یک تابع ریاضی تعریف کنید و با مقدار دهی مختصات نقاط نمودار آن تابع به لیبلتون ،اون رو جابجا کنید.
به عنوان مثال برای حرکت موجی باید از توابع sin (سینوسی) استفاده کنید.

free
سه شنبه 22 فروردین 1385, 09:47 صبح
چطور از این توابع استفاده کنم مثلا همین تابع sin؟

shaghayeghtak
شنبه 08 آبان 1389, 12:41 عصر
سلام ممكنه كد ليبل متحرك رو به من بديد تا در برنامم استفادش كنم ؟
ممنون مي شم!