View Full Version : سوال: مهم : فرق این دو Textbox در صفحات وب چیه؟
Mosafers
جمعه 17 آبان 1392, 05:49 صبح
سلام دوستان و اساتید عزیز ببخشید فرق این دو textbox که در تصویر پیوست مشخص شده چیه؟
من میخواهم برای یک سایت حرفه ای فقط از ابزار سمت راست استفاده کنم مشکلی نداره؟
Hajivandian
جمعه 17 آبان 1392, 07:32 صبح
سلام،
ابزارهای موجود در تصویر سمت چپ کدهای خام HTML هستند؛ ابزارهای موجود در تصویر سمت راست، کنترل های بهینه با امکانات اضافی هستند که خود ماکروسافت تهیه کرده که در نهایت پس از رندر شدن صفحه تبدیل میشن به کدهای خام HTML، یعنی همون ابزارهای سمت چپ. تنها تفاوتی که توی این دو نوع ابزار هست اینه که ابزارهای سمت راست یک رندر اضافی برای تبدیل شدن به کد HTML دارند که البته به خاطر سادگی کار باهاشون این هزینه پردازش اضافی قابل قبوله. همینطور ابزارهای سمت راست وابسته به دات نت هستند و اگر شما سایتتون رو توی دات نت 4 بنویسید بعد اون رو به دات نت 3.5 ببرید در صورتی که اون ابزار توی دات نت 3.5 وجود نداشته باشه توی Publish سایت با مشکل مواجه میشید.
Mosafers
یک شنبه 19 آبان 1392, 14:06 عصر
با سلام بسیار عالی توضیح دادید واقعا ممنونم این سوال خیلی وقت بود ذهنم رو مشغول کرده بود و ترس استفاده صحیح رو داشتم...
امیدوارم در کاهش سرعت تاثیر نداشته باشه ، نداره درسته؟
Hajivandian
یک شنبه 19 آبان 1392, 16:26 عصر
http://stackoverflow.com/questions/6946979/server-control-or-html-control
یک نکته دیگه درباره کنترل های سمت سرور که یادم رفت بگم اینه که بعضی از این کنترل ها به صفحه مقادیری رو تحت عنوان ViewStates اضافه میکنن که این میتونه تو سنگین شدن صفحه طراحی شده موثر باشه.
بیشترین تاثیر رو کنترل هایی مثل DataGrid دارن؛ چون ViewState های بیشتری به صفحه اضافه میکنن. در رابطه با تاثیر سرعتشون نمودار خاصی توی نت پیدا نکردم خودت میتونی با چند تا آزمایش ساده میزان تاثیرشون رو روی صفحه وب بفهمی. اگه همچین آزمایشی انجام دادی ما رو هم از نتیجه آزمایشت با خبر کن.
Mosafers
شنبه 25 آبان 1392, 02:24 صبح
سلام ممنونم از توضیحات کاملتون خیلی خیلی تشکر میکنم آره یه کاهش سرعت در دیتا های بالا در گرید به چشم میاد...
آیا گرید خامی هم برای بهبود سرعت وجود داره؟
در بعضی از سرفصل ها و مزایا دم از بیشتر بودن سرعت بالا اومدن سایت های Asp نسبت به php زدن نمیدونم تا چقدر عملی هستش.
kamranetemadi
شنبه 25 آبان 1392, 10:50 صبح
این نکته رو هم من اضافه کنم که ابزار های asp سمت سرور هستن و سرور نامmasterPage و نام UserControl که کنترل داخل اون استفاده شده رو به ID اضافه میکنه
و اگر jquery یا javascript استفاده میکنید باید حواستون به این موضوع باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.