PDA

View Full Version : مشکل ساختن گزارش روی چند کامپیوتر

a_kheirabadi
سه شنبه 22 فروردین 1385, 11:22 صبح
سلام دوستان.
من یک مشکلی دارم، وقتی گزارش خودم را روی کامپیوتر خودم طراحی می کنم با SqlServer درست کار میکنه ولی وقتی میبرمش روی کامپیوتر جای دیگه وقتیکه گزارش میاد بالا این عکس در آدرس زیر آورده شده، در قالب یک فرم روی گزارش میاد و من مجبورم که دوباره اسم سرور را وارد کنم تا گزارش را بیاره ! چه کاری باید انجام بدم تا این مشکل پیش نیاد ؟:متفکر:

http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=2801&d=1142148095

Happy_davood
دوشنبه 28 فروردین 1385, 16:34 عصر
سلام
خیلی باید ببخشید که به جای جواب سئوال می کنم ولی من هم این مشکل رو دارم . دی بی من SQL هست و گزارش روی سیستم دیگه این خطا رو می ده :
Absolute path information is required
و مثل مال شما اصلاً‌پنجره ای برای اسم سرور هم باز نمی کنه .
اگر خبر شد لطفاً بگید .
ممنون

a_kheirabadi
سه شنبه 29 فروردین 1385, 11:19 صبح
این مشکلو من تا حالا 3 بار مطرح کردم ولی گویا کسی دلش به حال ما نمیسوزه !

Happy_davood
سه شنبه 29 فروردین 1385, 16:01 عصر
سلام
دوست عزیز این مشکل شما با مال من یه کم فرق داره و من می تونم راه حل اون رو بگم . این تیکه کد رو از برنامه جدا کردم و گذاشتم که به نظرم واضح هست :

ReportInputs.Load("Reports\\ReportInputs.rpt");
foreach(CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.Tab le CurrentTable in ReportInputs.Database.Tables)
{
CrystalDecisions.Shared.TableLogOnInfo CurrentLogOnInfo = CurrentTable.LogOnInfo;
CurrentLogOnInfo.ConnectionInfo.ServerName = "ServerName";
CurrentLogOnInfo.ConnectionInfo.UserID = "UserNameToDB";
CurrentLogOnInfo.ConnectionInfo.Password = "PassToDB";
CurrentTable.ApplyLogOnInfo(CurrentLogOnInfo);
}

این راه حل نهایی و درسته . امیدوارم به دردتون بخوره .

a_kheirabadi
دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 07:49 صبح
ممنون از راهنماییت مهندس ...

saeed_ps
دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 12:44 عصر
دوست عزیز ado.net فقط از crystalreport.engine پشتیبانی مینماید شما در solution explorer
روی نام پروژه خود کلیک راست نموده و add reference را انتخاب وگزینه زیر را انتخاب نمایید

crystaldecisions.crystalreport.engine

گزارشگیری مراحل و حالتهای مختلفی دارد که نمونه اش را در مورد یکی از سئوالات جواب دادم لطفا نگاهی بیندازید

وکد برنامه ای که دوست عزیز happy-daveed نوشته اطلاعات سرور و نام کاربری و غیره را که میتواند کاربر از طریق آن متصل میشود را در کد برنامه بهش میدهد
که اگر این اطلاعات تغییر نماید باید در کد برنامه تغییر داد و باز هم کماکان مشکل قبلی ماندگار میشود

ali_t264
دوشنبه 11 اردیبهشت 1385, 11:46 صبح
اگه از sql و از دسترسی در domain استفاده می کنید ممکن است اشکال از اینجا باشد : در بخش security>logins دیتابیس مورد نظر را پیدا کنید و دکمهddladminرا تیک بزنید