PDA

View Full Version : سوال: مرتب سازی گریدویو به صورت پویا

mohsen.nsb44
چهارشنبه 13 آذر 1392, 09:52 صبح
سلام من اطلاعات رو از طریق کد نویسی در گریدویو نشون میدم در این صورت گزینه چک باکسی که واسه فعال کردن مرتب سازی وجود داشت دیگه وجود نداره من تو یه برنامه دیده بودم که طرف چندتا چکباکس تو صفحه گزاشته بود وقتی اونارو تیک میزد بر اساس تیک هایی که زده بود عمل مرتب سازی انجام میشد حالا چطور میشه این کارو انجام داد؟؟؟؟؟؟

fakhravari
چهارشنبه 13 آذر 1392, 14:26 عصر
خب تو هم چنتا بزار با کد نویسی مرتب کن

mohsen.nsb44
چهارشنبه 13 آذر 1392, 14:36 عصر
میشه یه نمونه کد بزاری اگه بلد بودم که سوال نمیکردم

fakhravari
چهارشنبه 13 آذر 1392, 14:42 عصر
عزیز دل برادر یه سورت ساده با دستور sql که سخت نیست.

mohsen.nsb44
چهارشنبه 13 آذر 1392, 15:08 عصر
عزیز دل برادر یه سورت ساده با دستور sql که سخت نیست.

من که یه مرتب سازی ساده مثل کد زیر نمیخوام
Select * from tb order by name,family
میخوام قسمت order by به صورت پویا انتخاب بشه یعنی کاربر با تیک زدن چک باکس مثلا نام بر اساس نام مرتب بشه

fakhravari
چهارشنبه 13 آذر 1392, 15:12 عصر
عزیز برادر شما باید مقدار order by را بر اساس فیلد مورد نظر خودتون بگیرید و در انتهای query بچسبونید.
کمی دقت کنید

mohsen.nsb44
چهارشنبه 13 آذر 1392, 15:20 عصر
عزیز برادر شما باید مقدار order by را بر اساس فیلد مورد نظر خودتون بگیرید و در انتهای query بچسبونید.
کمی دقت کنید

من در استورپروسبجر کدمو نوشتم اگه زحمت بکشی یه نمونه بزاری ممنون میشم چون واقعا دیگه هنگ کردم

fakhravari
چهارشنبه 13 آذر 1392, 17:56 عصر
http://fakhravary.blogfa.com/post/133

mohsen.nsb44
پنج شنبه 14 آذر 1392, 10:01 صبح
http://fakhravary.blogfa.com/post/133
متاسفانه اخطار داد کد زیر رو نوشتم
Select name,family from tb where(name=@name) or(@name is null)
Order by `+@name+´

EnKamran
پنج شنبه 14 آذر 1392, 10:57 صبح
دوست من اگر منظور شما سورت کردن باشه شما یک جست و جو کنید در مورد JQuery Sortable این پلاگین میذاره به صورت زیبا و بدون رفرش صفحه چینش کنید و خوبیش اینه که میتونید داخلش از وب متود استفاده کنید و توی بانک هم عمل سورت کردن رو انجام بدید. من خودم استفاده کردم.

mohsen.nsb44
سه شنبه 19 آذر 1392, 08:34 صبح
دوست من اگر منظور شما سورت کردن باشه شما یک جست و جو کنید در مورد JQuery Sortable این پلاگین میذاره به صورت زیبا و بدون رفرش صفحه چینش کنید و خوبیش اینه که میتونید داخلش از وب متود استفاده کنید و توی بانک هم عمل سورت کردن رو انجام بدید. من خودم استفاده کردم.

لطفا نمونه کد بزارین

mohsen.nsb44
شنبه 23 آذر 1392, 18:27 عصر
حالا اگه بخوایم مثل فعال کردن سورت گریدویو با کد نویسی انجام بدیم چطور میشه؟
میخوام چطور. تیک enable sorting رو میزنیم قابلیت مرتب بر اساس عنوان اون فیلد میشه حالا میخوام گریدویو رو بدون ارتباط به دیتابیس وقتی اطلاعان رو با کد نویسی بهش میفرستم با کد نویسی سورتشو فعال کنم