View Full Version : 40 درصد از زحمت برنامه نویس
MMNNNM
چهارشنبه 18 دی 1392, 23:12 عصر
سلام دوستان
واقعا ارزش داره برنامه نویس زحمت بکشه برنامه بنویسه بعد بازار و عدد 40 درصد بردارند ؟؟
واقعا خیلی زوره
کاش برنامه نویسان جمغ می شدن با کمک هم یک اپلیکیشن قوی تر از بازار می ساختن . اگه واقعا وقت گذاشته شه راحت جا می افته .
من واقعا زورم گرفته !!!
saeidpsl
چهارشنبه 18 دی 1392, 23:28 عصر
من هستم:شیطان:
MMNNNM
چهارشنبه 18 دی 1392, 23:33 عصر
من می دونم که همه از بازار بدشون میاد اما مجبورن برنامه شون رو اونجا بزارن کیا مثل من هستند ؟
saeidpsl
چهارشنبه 18 دی 1392, 23:34 عصر
شیطونه میگه برنامه بازار رو تبدیل به سورس 100% کنم:لبخند:
MMNNNM
چهارشنبه 18 دی 1392, 23:38 عصر
:قهقهه: حالا نه تا این حد . من خودم خیلی حرفه ای نیسم چون تازه کارم . حرفه ای ها چی می کشن با این موضوع . برنامت 10 ملیون فروش بره 40 درصد کم میشه .
چرا بازار باید 4 ملیون برداره ؟؟ چون که تو ایران محبوب شده زورش کی رسه ...
خرج سرور هاش و... هر چقدر باشه دیگه 40 درصد واقعا مسخرست .
hamedjj
پنج شنبه 19 دی 1392, 00:03 صبح
یه مرکز یا سایت رسیدگی به این چیزا باید باشه
مثل :
http://samandehi.ir
http://internet.ir
فقط برای فیلترینگ که نباید مرکز رسیدگی وجود داشته باشه
بگردین پیدا کنید
بعد یه نامه اعتراض آمیز درست می کنیم و همه براشون ایمیل می کنیم
اینجوری میتونیم جواب بگیریم
jalil_gh
پنج شنبه 19 دی 1392, 00:06 صبح
این بازار رقیبی نداره؟
esmaeilbf
پنج شنبه 19 دی 1392, 00:44 صبح
بهترین راهش حمایت از سایر مارکت هاست
1- کندو
2-پلازا
3- ایران اپس
امکاناتی که کندو ارائه میده خیلی بهتر از بازار هست سقف مبلغ پرداختیش هم 100 تومنه به نظرم گزینه ی خوبیه برای سرمایه گذاری تنها مشکلش پشتیبانی ضعیفش هست هرچی ایمیل میزنی کسی جوابت رو نمیده
hamedjj
پنج شنبه 19 دی 1392, 02:22 صبح
نه اصلا این را خوب نیست
این مارکت هایی که گفتی بهترین برنامه ها جمعا 200 تا دانلود بیشتر نمیشه
یه کسی که ماه ها وقت خودش را بزاره و برنامه حرفه ای بسازه نمیتونه بزاره تو این مارکت های ضعیف و پول کمی بگیره (من که حاضر نیستم برا چند درصد چند میلیون پول را از دست بدم و زحمت هام بی فایده باشه)
در ضمن مثلا ماها دیگه بازار را حمایت نکنیم ، کاربران بازار که تو سایت برنامه نویس نمیان که تحریم مارو ببینن و دیگه تو بازار خرید نکنند.
بازار معروفه و به روال عادی خودش پیش میره و کاربرانش هم هیچ وقت دست ازش برنمیدارند
بازار هم ببینه برنامه های ارسالیش یه هوا کم شده یه تیم درست میکنه که روزی یه برنامه بسازند و کل پولو خودش بگیره ..... برا خودش هم بهتره:لبخندساده:
بهترین راه همینه که در بالا گفتم
بگردیم سایت رسیدگی به تخلفات اینترنتی یا یه همچین چیزی (نمیدونم مثلا پلیس فتا) را پیدا کنیم
یه نامه اعتراض درست می کنیم که تو متنش میگیم کل مارکت های جهانی همه آخرش 30% میگیرند و استانداردش همینه ولی بازار داره غیر معمول از برنامه نویسان دست مزد میگیره.
بعد همه این نامه را براشون ایمیل یا فکس میکنیم.
اگر اقدامی صورت بگیره که حتما میگیره ، به بازار دستور میدن که 40 درصد را پایین بیاره و مثلا 30 درصد بکنه.
وگرنه با این کارا به هیچ جایی نمیرسیم و فقط خودمون ضرر میکنیم.
mohsen22
پنج شنبه 19 دی 1392, 03:54 صبح
من هم هستم
ghader62
پنج شنبه 19 دی 1392, 10:45 صبح
سلام دوستان
با احترام به نظر همه دوستان مسائلی رو مطرح میکنم
اول اینکه فکر نمیکنم تحریم بازار کاری بتونه انجام بده
من خودم کل برنامه هام توی کندو و پلازا قرار دادم که جمعا روی هم 300 هزار فروش نرفته حالا اگه 30% این رو هم کم کنیم که...
ولی برا بازار حدود 15 ملیون فروش رفته که 30 درصد این رو هم بردارن و باقی هم مالیات و چیزای دیگه بازم بیش از 35 برابر مارکتهای دیگه برام میمونه.
همچنین من بعد از فروش 6 تا برنامه توی بازار مسائلی رو متوجه شدم مثلا اگه بعد از تولید برنامه اونو ول نکنم و نسخه های جدیدتر و تکمیلتر ارائه بدم بازار برنامه رو دوباره به صفحه اول میاره که فروش رو هم چند ده برابر میکنه ولی من توی دیگر مارکتها چنین چیزی رو تا الان مشاهده نکردم
پرداختهای بازار دقیقا به موقع است و تا الان نشده که مشکلی برا پرداختشون برا من پیش بیاد. ولی یکی از مارکتهای دیگه با تاخیر 20 روزه پول من رو ریخت به حسابم
من با مقایسه خدمات و پشتیبانی بازار با دیگر مارکتها از 30 درصد راضی هستم و هیچ مشکلی با این قضیه ندارم
MMNNNM
پنج شنبه 19 دی 1392, 10:52 صبح
ببینید بازار خوبه و محبوبه
این محبوبیت بیش از حد ش داره کار دستش می ده . مغرور شده . زور می گه .
بنظر منم باید یه ایمیل یا نامه همه به وزارت فرهنگ و ارشادی چیزی بدیم که این درصد رو کم کنه .
saeed_g21
پنج شنبه 19 دی 1392, 12:39 عصر
ببینید بازار خوبه و محبوبه
این محبوبیت بیش از حد ش داره کار دستش می ده . مغرور شده . زور می گه .
بنظر منم باید یه ایمیل یا نامه همه به وزارت فرهنگ و ارشادی چیزی بدیم که این درصد رو کم کنه .
من اصلا با بازار یا ... کار نمی کنم خودم مشتری های خودم رو دارم
بازار شخصی دیگه درسته ؟
برای همین بنظر من این روش جوابگو نیست نهایت حرفش این میتونه باشه که من اینجوری کار می کنم هرکس که نمی خواد زورکی که نیست با من کار نکنه !
بایستی از یه طریقی خودش رو راضی کنید همین
javadaskari
پنج شنبه 19 دی 1392, 14:02 عصر
ببينيد قسمت اصلي کار يعني درآمد و فروش نرم افزار به عهده اوناست. اگه منم يه همچين کاري ميکردم همين حدودا از برنامه نويس کم ميکردم
saeidpsl
پنج شنبه 19 دی 1392, 15:44 عصر
ببينيد قسمت اصلي کار يعني درآمد و فروش نرم افزار به عهده اوناست.
حرفتو باید طلا بگیرن :قهقهه:
قسمت اصلي برنامه نویسیه یا فروش برنامه ؟!
hamedjj
پنج شنبه 19 دی 1392, 19:59 عصر
نه بابا شخصی ایه و باید هر کاری بکنه دیگه چیه!!!!:متعجب:
تمام مارکت های جهانی شخصی هستند
همون گوگل هم شخصی فکر کردی ماله دولته
همه اینها یه استانداردی داره
به جای این حرف ها سایت بررسی به شکایات اینترنتی از سایت ها پیدا کنیم براشون نامه بفرستیم
اگه پیگیری نشد میفرستیم تو اخبار ها
اگه همه بفرستند حتما مسئله مهم میشه و پیگیری می کنند
reza_azizi2010
پنج شنبه 19 دی 1392, 20:15 عصر
کاش فقط هیمن کم کردن 40% بود، شما نمیدونی چقدر بد با برنامه نویس تا میکنن. اینقدر بهونه های بنی اسرائیلی میگیرن تا حدی که روانی بشی!
مخصوصا که با بخان با کسی لج هم بکنن !
بازار اینقدر گنده شده که دیگه فقط به خودش فکر میکنه و برنامه نویس اصلا براش مهم نیست
منم بشدت موافق ایجاد مارکت اختصاصی هستم
البته درست کردن مارکت خودش کاری نداره، خیلی از اساتیدی که اینجا فعالیت میکنن نهایتا یک ماهه بهترین مارکت رو مینویسن، مهمتر از اون همه گیر شدنه مارکته. اینکه یه مارکت با کیفیت بنویسیم اما کاربرانش کم باشه هیچ فایده ای نداره
rubiks.kde
پنج شنبه 19 دی 1392, 20:40 عصر
اولین ورژن های بازار خیلی ابتدایی بود کم کم به این صورت پیش رفت کرد.حدودا شاید یه سال طول بکشه.
ولی خیلی مسائل باید مشخص بشه : مثلا اگه ما هم مارکت بزنیم از کجا معلوم بعدا به این وضع دچار نشیم؟
حدود 5 یا 6 ماه پیش یکی از دوستان گفت که بازار ایده اون رو کپی زده.ما هم تاپیک زدیم و موسس باز اومد توضیح داد.
در کل بی فایده بود و نتیجه ایی نداشت.
MMNNNM
پنج شنبه 19 دی 1392, 22:22 عصر
بله درست می گین . بنظر من اول باید نامه بدیم و چیز های دیگخ که مجبور بشن درصد رو کم کنن .
اگه فایده نداشت یک پروژه بزرگ مارکت رو استارت می زنیم . با تبلیغات و ایجاد شایعه بین مردم براحتی می تونیم پا بگیریم و پیشرفت کنیم .
یادمه شایعه شده بود بازار ویروس داره .
یه اینجور چیزی باشه دیگه کارش تمومه اما هزینه می خواد .
hamedjj
پنج شنبه 19 دی 1392, 22:36 عصر
بچه ها چرا برنامه پیامکستان(دمو) الان 2 روزه تو صفحه اول بازاره؟؟؟
یا تو گوشی من اینجوریه ؟؟؟!!!
همه برنامه ها تغییر کردند اما این هنوز تو صفحه اوله بازاره...
یه سر بزنید
rubiks.kde
پنج شنبه 19 دی 1392, 23:36 عصر
از جاهایی که بوی مافیا بازی میاد متنفرم
hamedjj
پنج شنبه 19 دی 1392, 23:56 عصر
اینم آدرس پلیس فتا : http://www.cyberpolice.ir بالاش یه قسمت داره به نام اطلاع رسانی که سایت های متخلف را میتوانید معرفی کنید ایمیل هم گذاشته حالا باید یه نامه رسمی در قالب pdf درست کنیم کسی میتونه یه نامه رسمی بنویسه؟
saeed_g21
جمعه 20 دی 1392, 00:39 صبح
تازه نماداعتماد هم داره:لبخند:
saeidpsl
جمعه 20 دی 1392, 01:22 صبح
اینم آدرس پلیس فتا : http://www.cyberpolice.ir بالاش یه قسمت داره به نام اطلاع رسانی که سایت های متخلف را میتوانید معرفی کنید ایمیل هم گذاشته حالا باید یه نامه رسمی در قالب pdf درست کنیم کسی میتونه یه نامه رسمی بنویسه؟
دوستان عزیز چه کارشون دارید خوب اونا میتونن هر قیمتی بزارن این که جرم نیست.
من و تو میتونیم از اون هم بهتر درست کنیم چیزی که مهمه ایده بالاتره همین.
Hadi.Me
جمعه 20 دی 1392, 09:03 صبح
من که شخصا دلم به حال نویسنده دیکشنری هوشمند میسوزه که زحمت کشیده با ایده خوب یه دیکشنری نوشته 2000 تومن گذاشته تو بازار،
برنامش بیشتر از 100.000 تا فروش رفته (که میشه بیشتر از 200میلیون تومن) اون وقت حدودا 120 میلیونش به این رسیده 80 میلیونش به بازار!!
واقعا توی مبالغ بالا این 40% خیلی میره تو چشم یعنی اگه به جای 40% همون 30% بود الان 140 میلیون به برنامه نویس میرسید 60 میلیون به بازار
که یعنی 20 میلیون تفاوت!!!
leon7394
جمعه 20 دی 1392, 09:51 صبح
به نظر من ، رفتار ایران اپس(http://iranapps.ir) با توسعه دهنده ها خیلی بهتره
حالا نمیدونم چند درصد میگیرن
باید ما پشتیبانی و تبلیغش کنیم تا رشد کنه
unit001
جمعه 20 دی 1392, 13:58 عصر
دو تا نکته:
1. بازار 30% از فروش رو می گیره و نزدیک 10% هم مالیات و این جور چیزاست.
2. اون موقعی که اندروید زیاد مشهور نبود بازاری ها با ریسک نشستن و این برنامه رو نوشتن که خب فکر کنم خیلی باشه.
ولی بازم به نظرم بازار خیلی داره گیر می ده به برنامه ها. مخصوصا چند بار حقه مارو ضایع کرده.
abbasalim
جمعه 20 دی 1392, 14:09 عصر
دو تا نکته:
1. بازار 30% از فروش رو می گیره و نزدیک 10% هم مالیات و این جور چیزاست.
2. اون موقعی که اندروید زیاد مشهور نبود بازاری ها با ریسک نشستن و این برنامه رو نوشتن که خب فکر کنم خیلی باشه.
ولی بازم به نظرم بازار خیلی داره گیر می ده به برنامه ها. مخصوصا چند بار حقه مارو ضایع کرده.
حرفتون درست ولی چرا 10% مالیات رو ما و کاربران باید بدن؟ چرا بازار نباد مالیات بده یادمه حسام آرماندهی اینجا اومده بود وقتی یکی از بچه ها این سوال رو ازش پرسید بهش جواب نداد!!!!
esmaeilbf
جمعه 20 دی 1392, 22:03 عصر
وقتی برنامه نویسان برنامه هاشون رو تو بازار نزارن و برنامه های با کیفیتی که ارائه میشه فقط توی کندو یا مثلا iranapps یافت بشه کاربران هم میرن سمت اون مارکت ها به نظرم تنها راه فعلی همینه نامه نوشتن به پلیس فتا و این چیزا فکر نکنم نتیجه بده چون به هر حال بازار توی قوانینش کامل توضیح داده که 40 درصد میگیره و برنامه نویسان هم یا آگاهی و پذیرش این قوانین برنامه هاشون رو منتشر میکنند حالا شما میخواین از چی شکایت کنین؟
shahin bahari
جمعه 20 دی 1392, 22:42 عصر
از فروش برنامه هم ما سود میکنیم و هم بازار. مالیاتش رو هم باید هردو بدیم. سر اون 30% بعید میدونم بشه چندان بحثی کرد ولی این قضیه مالیات باید نصف بشه بین ما و بازار.
حالا اینش به کنار! چرا کلا اینقدر مالیات بالاست برای فروش برنامه؟ الان این حمایت نرم افزار و برنامه نویس داخلی واین حرفاست؟!
hamedjj
جمعه 20 دی 1392, 22:56 عصر
تنها راهش همین نامه نوشتنه
وگرنه من که حاضر نیستم اینهمه رو برنامم زحمت بکشم بعد تو یه سری مارکت هایی بزارم که کلا 100 هزار تومن هم بهم نرسه
درضمن فکر کردین چند تا برنامه نویس اندروید تو این انجمن میان که می خواین اتحاد بکنین که بازار را تحریم کنیم
شرکت ها که صد در صد بازار را ول نمی کنند.
40 درصد را 35 تا هم بکنه عالیه
راستی این برنامه پیامکستان(دمو) چرا هنوز تو صفحه اول بازاره؟؟؟؟
الان 3 روز شده..........
keyhan.taktaz
شنبه 21 دی 1392, 05:19 صبح
سمت سرور کلا با من
بیاین تیم تیکشیل بدیم به چیز ماورای بازار درست کنیم
MMNNNM
شنبه 21 دی 1392, 07:29 صبح
تیم تشکیل دادن هم به این راحتی نیست . تیمش و میشه اوکی کرد
مهم اینه که بعد از ساخت برنامه پشتیبانی بشه .
تیم مدیر می خواد .
و...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.