View Full Version : کمک در دریافت اطلاعات از رجیستری
siyn71
یک شنبه 29 دی 1392, 13:22 عصر
سلام ببخشید من نمیدونستم این مطلبو تو کدوم قسمت بیان کنم..اخه ربطی به بانک اطلاعاتی نداره..اما اگه میشه کمک کنین ممنون میشم
مشکلم اینه
من با وی بی 6 یه سری اطلاعاتی رو از رجیستری getکردم تو تکسم..کارکتری که تو رجیستری ثبته از کارکتر های عجغ وجغ:لبخند: هستش
حالا من تو وی بی6 وقتی لود میکنم انگار فونت هایی که تو کارکتر رجیستری به کار رفته رو نمیشناسه و بجاش علامت سوال ؟؟ میزاره و کدی که بهم میده با کدی که تو رجیستری ثبت هستش متفاوت میشه
وقتی دیدم با وی بی به نتیجه نرسیدم با vb2008 انجام دادم دیدم درست همون کدی رو بهم میده که تو رجیستری ثبت هستش و دقیق کار میکنه..اما من نمیخوام برناممو با vb.net بنویسم
میشه کمک کنین تا مشکل ساپورت نکردن فونت های این کارکتر تو وی بی 6 حل بشه؟
من یه تصویر نمونه از دریافت هر دو برنامه از این اطلاعاتو براتون میزارم..ببینن چقد با هم تفاوت داره
vbhamed
دوشنبه 30 دی 1392, 09:49 صبح
سلام
معمولا چيزي كه از رجيستري ميخونيد درسته و اگر در يك متغير قرار بدين مشكلي نداره اما موقع نمايش در تكست باكس اينطوري ميشه، حالا اگر شما ميتونيد اون عبارت خونده شده رو در متغير قرار بديد و استفاده كنيد كه هيچ، اگر نه راههاي زير رو امتحان كنيد :
1 - در قسمت انتخاب فونت تكست باكس و در قسمت Script رو روي Arabic يا موارد ديگه قرار بديد و تست كنيد
2 - از تكست باكسهاي يونيكد مثل FlatEdit كنترل Condejock استفاده كنيد
siyn71
دوشنبه 30 دی 1392, 22:21 عصر
روش هایی که گفتین جواب نداد :افسرده: من چه بکنم حالا:افسرده:
کلا انگار میاد تو وی بی فونت بهم میریزه .. دیگه فرقی نداره چه مستقیم بره تو تکس یا بره تو متغیر بازم همونه
vbhamed
سه شنبه 01 بهمن 1392, 09:28 صبح
سلام
برنامه و Export اون بخش از رجيستري رو بزاريد
siyn71
سه شنبه 01 بهمن 1392, 17:41 عصر
سلام وقتی کارکتر رو از رجیستری Export هم میکنم وقتی Export رو با ند پد باز میکنم باز میبینم کارکترهاش تو اکسپرتش هم تغییر کرده هستش..حالا من یه آدرس رجیستری میدم شما دستی ایجاد کنین تو رجیستری و کارکتررو هم اینجا براتون میزارم تو ضمیمه خودتون کپی کنین تو آدرس بعد با سورسی که ضمیمه کردم کارکتر رو از رجیستری لود کنین بینین چطوره.. exe برنامه ایی که با vb2008 ساختم که خوب و عالی اطلاعاتو لود میکنه از رجیستری هم میزارم تا مقایسه کنین ممنون.
آدرسی که تو رجیستری باید بسازید:
"HKEY_CURRENT_USER\Software\a", "b"
خیلی خیلی ممنون که کمک میکنینم..سپاسگذار
vbhamed
سه شنبه 01 بهمن 1392, 21:33 عصر
سلام
خب كاراكترهايي هم كه توي text گذاشتيد اشتباه هستن
siyn71
چهارشنبه 02 بهمن 1392, 00:36 صبح
اره من تازه ضمیمه رو دانلود کردمو تکستو باز کردم دیدم فونت ها توی نود پد هم تغییرکرده..اخه این چه فایل هایه اخه .. چرا نمیشه اصلا کپی کرد..اگه امکانش هست به آیدیم پیام بدین..یک راه فقط وجود داره که این کارکترو ازسیستم خودم انتقال بدیم به سیستم شما بدونه دست خوردن. تاشما تست هاتونو شروع بکنین
تنها راهش اینکه شما با نرم افزار تیم ویور بیاین داخل سیستم من و مستقیم کپیش کنین و تو رجیستریتون بریزین..اگه میشه ترو خدا به یاهوم پیام بدین تا این کارو انجام بدیم ..ممنونم
ایدیم siyn71
سید حمید حق پرست
چهارشنبه 02 بهمن 1392, 01:21 صبح
اره من تازه ضمیه رو دانلود کردمو تکستو باز کردم دیدم فونت ها توی نود پد هم تغییرکرده..اخه این چه فایل هایه اخه .. چرا نمیشه اصلا کپیش کرد..اگه امکانش هست به ایدیم پیام بدین..یک راه فقط وجود داره که این کارکترو ازسیستم خودم انتقال بدیم به سیستم شما بدونه دست خوردن. تاشما تست هاتونو شروع بکنین
تنها راهش اینکه شما با نرم افزار تیم ویور بیاین داخل سیستم من و مستقیم کپیش کنین و تو رجیستریتون بریزین..اگه میشه ترو خدا به یاهوم پیام بدین تا این کارو انجام بدیم ..ممنونم
ایدیم siyn71
سلام علیکم
شما قبل اینکه فایل txt داخل فایل پیوست بزارید در پستتون گذاشته بودید و درست نمایش داده میشد اما چرا پاکش کردید نمیدونم
موفق باشید.
یا علی (ع)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.