View Full Version : مشخص کردن مکان آیتمهای اسکرول ویو
reza_azizi2010
شنبه 05 بهمن 1392, 22:10 عصر
با سلام
من یک اسکرول ویو دارم که تو چندتا عکس هست، میخام وقتی این صفحه اسکرول ویو باز میشه، یک عکس خاص نمایش داده بشه، مثلا اگه 20 تا عکس هست عکس هفتم بیاد رو.بعدش کاربر میتونه جای عکسها رو تغییر بده.
چطوری میشه اینکار رو کرد؟
shahin bahari
شنبه 05 بهمن 1392, 23:01 عصر
از متد scrollTo اسکرول استفاده کنید. اندازه عکس و فاصله بینش رو که دارید.پس میشه گفت باید اسکرول بشه به کجا.
reza_azizi2010
شنبه 05 بهمن 1392, 23:04 عصر
از متد scrollTo اسکرول استفاده کنید. اندازه عکس و فاصله بینش رو که دارید.پس میشه گفت باید اسکرول بشه به کجا.
نه متاسفانه
تعداد عکسها هنگام اجرای برنامه مشخص میشه
و همینطور ابعاد عکسها هم معلوم نیست
ولی همه عکسها توی یک آرایه ریخته شده و همشون یک اسم دارن، من میخام اونی که کاربر میخاد، بیاد وسط.
shahin bahari
یک شنبه 06 بهمن 1392, 00:14 صبح
تعداد عکسها هنگام اجرای برنامه مشخص میشه
و همینطور ابعاد عکسها هم معلوم نیست ولی همه عکسها توی یک آرایه ریخته شده و همشون یک اسم دارن، من میخام اونی که کاربر میخاد، بیاد وسط.
مگه شما نمیگید که همه عکس ها رو دارید و ریختید توی یه آرایه؟! پس یعنی ابعاد رو با getwidth و getheight میتونید بگیرید دیگه!
reza_azizi2010
یک شنبه 06 بهمن 1392, 11:08 صبح
مگه شما نمیگید که همه عکس ها رو دارید و ریختید توی یه آرایه؟! پس یعنی ابعاد رو با getwidth و getheight میتونید بگیرید دیگه!
نمیدونم چرا عرض عکسهارو 0 بر میگردونه
shahin bahari
یک شنبه 06 بهمن 1392, 12:52 عصر
توی آرایه عکس ها رو به چه صورت ذخیره کردید؟! آدرسشون و یا بیت مپ؟
reza_azizi2010
یک شنبه 06 بهمن 1392, 12:59 عصر
Bitmap biti = GetImageFromAssets(i, foldare_name, image_name);
image.setLayoutParams(lp);
image.setImageBitmap(biti);
linearlayout.addView(image);
images2.add(image);
این GetImageFromAssets متد یک بیت مپ بر میگردونه،بعد ازینکه بیت مپ رو توی image ست کردم، و داخل آرایه images2 اضافه میشه
shahin bahari
یک شنبه 06 بهمن 1392, 17:41 عصر
خوب شما دارید از imagView که هنوز چیزی نکشیده میپرسید اندازش رو که میگه 0! یا شما میخوای عکس ها منظم و توی سایز scale بشه که اینجوری خیلی راحت اندازه imageView رو ثابت بگیرید. یا میخواید عکس ها هرکدوم یه اندازه باشه و اینجوری میتونید اندازه رو از bitmap که بهش میدید بخونید.
reza_azizi2010
دوشنبه 07 بهمن 1392, 09:50 صبح
خوب شما دارید از imagView که هنوز چیزی نکشیده میپرسید اندازش رو که میگه 0! یا شما میخوای عکس ها منظم و توی سایز scale بشه که اینجوری خیلی راحت اندازه imageView رو ثابت بگیرید. یا میخواید عکس ها هرکدوم یه اندازه باشه و اینجوری میتونید اندازه رو از bitmap که بهش میدید بخونید.
درسته حق با شماست، من اصلاحش کردم . اما یک مشکل دیگه هست . اونم اینکه آرایه ای که قراره ابعاد عکسهارو ذخیره کنه، یکی در میون 0 ذخیره میکنه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.