PDA

View Full Version : تفاوت سرعت Function با Stored proceedure



حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 21:14 عصر
سلام دوستان.
خسته نباشید.
میخواستم بدونم این دو user defined function and Stored Procedure از لحاظ سرعتی باهم تفاوتتی دارند و به نظر شما سرعت کدومش بیشتره؟

Microsoft.net
یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 22:03 عصر
سرعت این دو رو نمی شه با هم مقایسه کرد چون کارکرد متفاوتی دارند . function بیشتر در محاسباتی استفاده می شه که نیاز هست یه مقدار رو برگردونه ولی stored procedure یه رواله که کارهای زیادی ممکنه توش انجام بشه چندین یا 0 خروجی ممکنه داشته باشه در واقع این funciton ها هستند که در stored procedure ها بکار گرفته میشن . البته استفاده function ها معمولا سرعت selec رو بطور محسوسی پایین میاره

h_baqery
سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 07:51 صبح
تا حد امکان برای کارهای سرعتی و جایی که می شود از sp استفاده کرد از udf استفاده نکنید چون یک تفاوت بسیار بزرگ در مورد سرعت دارند به این صورت که sp بعد یک بار اجرا تا زمان restart شدن بعدی sqlServer در سرور cash می شود و در دفعات بعدی که اجرا می شود بسیار سرعت بالاتری نسبت به دفعه اول دارد ولی برای udf این اتفاق نمی افته من تجربه شخصی خودم در جایگزین کردن udf هایی که قابل جایگزینی با sp بودن اینه که گزارشات ده دقیقهای در حد ثانیه سرعتشون بیشتر شده.