PDA

View Full Version : نرم افزار حسابداری کامل مخصوص مشاغل آزاد

baradar
چهارشنبه 16 بهمن 1392, 19:02 عصر
سلام

من این برنامه را با Qt 4.8 نوشتم و سه ماه وقت گذاشتم این برنامه را به صورت رایگان میگذارم در اینجا
تا دیگران هم استفاده کنند اما به هیچ عنوان حق فروش ندارید و فروش این برنامه از نظر شرعی مشکل
خواهد داشت همچنین به همراه برنامه راهنمای تصویری کامل از تمام قسمتهای برنامه در منوی راهنما و
راهنمای برنامه قابل دسترسی می باشد من سعی کردم که کاربری برنامه به صورت بسیار ساده و راحت باشه
تا هرکسی با کمترین دانش بتونه باهاش کار کنه

رمز فایل فشرده : najidata

نام کاربری : admin
رمز عبور : admin

http://s5.picofile.com/file/8112089400/Hesabdari.rar.html

همچنین برای برنامه نویسان عزیز چنانچه تمایل دایل داشته باشند من سورس کامل برنامه را بهشون میفروشم
چون زحمت کشیدم مبلغی را به عنوان حق الزحمه بابت سورس میگیرم وگرنه قیمتی که من میگیرم
اگر بخواهید شرکتی براتون بنویسه بیش از اینها میگیره.
در هر صورت این سورس تقریبا تمامی نکات آموزشی را در مورد برنامه نویسی بانک اطلاعاتی
و خود کیوتی داخلش داره که میتونه راهنمای کلیدی و مهمی برای شما برنامه نویس گرامی باشه
در صورت تمایل به خرید شماره تلفن من در قسمت درباره برنامه در نرم افزار درج شده که میتونید با من تماس بگیرید

قیمت سورس : 500 هزار تومان

چون قصد من از فروش سورس پیشرفت کاری و به نوعی آموزش بوده برای افرادی که در این زمینه قبلا
فعالیت داشتند و زحمت کشیدن(برنامه نویسی بانک اطلاعاتی با کیوتی) با ارائه نمونه کار موجه به من ثابت بشه سورس را با قیمت 300 تومان بهشون میفروشم البته باید نمونه کارشون به نوعی کاربردی باشه حتما

شاد و سربلند باشید

mh1376
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 15:03 عصر
چی میشد نسخه لینوکسم بزارین؟

کامبیز اسدزاده
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 15:13 عصر
چی میشد نسخه لینوکسم بزارین؟
ایشون ذکر کردن که سورسش رو میفرشون یعنی شما اگه نیاز داشته باشید میتونید بگیرید و برای لینوکس Recompile کنید.

mh1376
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 15:49 عصر
ایشون ذکر کردن که سورسش رو میفرشون یعنی شما اگه نیاز داشته باشید میتونید بگیرید و برای لینوکس Recompile کنید.

ایا همچین سورسی توی نت هست فقط برای یادگیری میخوام چون اگه ادم دونه دونه واسه اموزش های کیوت تو نت بچرخه خیلی زمان میبره ولی وقتی ببینه یه نرم افزار کامل چطور نوشته شده و از چه سینتکس هایی کجا استفادهشده سریعتر یاد میگیره من تمام سورس هارو دیدم ولی کامل نبودن من نیاز به یه سورس خیلی خیلی کامل دارم مثل حسابداری هتل داری داروخانه داری جون هم محاسبات رو داره هم پایگاه داده و ووو

کامبیز اسدزاده
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 19:35 عصر
ایا همچین سورسی توی نت هست فقط برای یادگیری میخوام چون اگه ادم دونه دونه واسه اموزش های کیوت تو نت بچرخه خیلی زمان میبره ولی وقتی ببینه یه نرم افزار کامل چطور نوشته شده و از چه سینتکس هایی کجا استفادهشده سریعتر یاد میگیره من تمام سورس هارو دیدم ولی کامل نبودن من نیاز به یه سورس خیلی خیلی کامل دارم مثل حسابداری هتل داری داروخانه داری جون هم محاسبات رو داره هم پایگاه داده و ووو

زبان C++ به قدری سخت هستش که کسی همینطوری الکی سورس برای دانلود قرار نده ولی شما میتونید در همین انجمن های Qt آموزش های مفیدی رو داشته باشید که هدف از این آموزش ها کاربردی بودنه تا شخصی با بررسی مطالب نحوه پیاده سازی آموزش هارو برای تولید برنامه کسب کنه شخص بنده سعی خواهم کرد رفته رفته آموزش های کاملی در رابطه با نحوه پیاده سازی نرم افزار به صورت استاندارد همراه با موارد مورد استفاده قرار بدم.

لینک زیر هم میتونه براتون مفید واقع بشه.

http://barnamenevis.org/showthread.php?436304-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-C-%E2%80%8E%E2%80%8E-Qt-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%85

mh1376
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 19:44 عصر
زبان C++‎ به قدری سخت هستش که کسی همینطوری الکی سورس برای دانلود قرار نده ولی شما میتونید در همین انجمن های Qt آموزش های مفیدی رو داشته باشید که هدف از این آموزش ها کاربردی بودنه تا شخصی با بررسی مطالب نحوه پیاده سازی آموزش هارو برای تولید برنامه کسب کنه شخص بنده سعی خواهم کرد رفته رفته آموزش های کاملی در رابطه با نحوه پیاده سازی نرم افزار به صورت استاندارد همراه با موارد مورد استفاده قرار بدم.

لینک زیر هم میتونه براتون مفید واقع بشه.

http://barnamenevis.org/showthread.php?436304-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-C-%E2%80%8E%E2%80%8E-Qt-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%85

اره این لینک رو دیدم ولی کمه مثلا میخوام با دیتابیس کار کنم صحبت از درایور اینا میشه واقعا سخته و نمیفهمم

کامبیز اسدزاده
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 19:54 عصر
اره این لینک رو دیدم ولی کمه مثلا میخوام با دیتابیس کار کنم صحبت از درایور اینا میشه واقعا سخته و نمیفهمم
یادمه اولین باری که اومدم روی C++ درایور MySQL راه بندازم تا 1 ماه نفهمیدم چی به چیه کی به کیه !
در قدم اول واقعا سخته ولی الان برای خود من بیشتر از 1 دقیقه زمان نمیبره وصل شدن به دیتابیس و INSERT / UPDATE / DELETE / SELECT کردن و ...
در رابطه با دیتابیس هم اگر خدا بخواهد یه وقتی بکنیم سعی خواهیم کرد آموزش های لازم رو بدیم.
فقط میتونم بگم سخت نگیرید واقعا آسونه انشالله در آموزش ها همرو توضیح خواهیم داد. :لبخندساده: