PDA

View Full Version : خبر: راي به وي بي 6

vbhamed
دوشنبه 21 بهمن 1392, 08:23 صبح
سلام
دوستاني كه علاقمند هستند وي بي 6 همچنان از طرف ميكروسافت پشتيباني بشه و شايد آپديتهاي جديد هم براش بياد به نظر خواهي در سايت زير برن و نظر مثبت خودشون رو اعلام نمايند

http://visualstudio.uservoice.com/forums/121579-visual-studio/suggestions/3440221-bring-back-classic-visual-basic-an-improved-versi?page=1&per_page=20

meys34
دوشنبه 21 بهمن 1392, 12:07 عصر
البته یه مقدار قدیمیه... فکر کنم مال 2012 است... باید یه جدیدش درست بشه برای ویندوز 9 که می خواد بیاد...

SlowCode
دوشنبه 21 بهمن 1392, 13:59 عصر
البته یه مقدار قدیمیه... فکر کنم مال 2012 است... باید یه جدیدش درست بشه برای ویندوز 9 که می خواد بیاد...
درسته قدیمیه ولی یه مدت بسته شده بود و دوباره باز شده.
نیازی به صفحه جدید نیست! تقریبا هر روز یه نظر و درخواست تو اون صفحه مطرح میشه.
من چند هفته پیش لایک زدم ولی فکر نمیکنم مایکروسافت اهمیتی به این قضیه بده!
این پیشنهاد رو هم دادم:

That's a good idea if Microsoft continue VB6 way.
Unfortunately .Net was a stupidity idea.
If Microsoft add modern features such as programming for Android, iOS,... like Qt, It can be a good opponent for Delphi,Qt,...
But if this project is big for Microsoft they can make a open source framework for vb6, in other words a package with a lot of VB6 classes for example:string(regex,...),db(an extention like php PDO),image,etc.
I took this idea from php frameworks, in my idea this is very good for programmers because they can understand how a function works.

ایده نوشتن فریم ورک(البته نه مثل دات نت) به نظرم ایده خوبیه و زحمت خاصی هم نداره!

Mr.305
دوشنبه 21 بهمن 1392, 15:42 عصر
داش حامد واقعا دمت گرم ما که هر چی گفتیم به حرف ما گوش نمیدن مگه به احترام شما برن رای بدن

YasserDivaR
یک شنبه 18 اسفند 1392, 15:02 عصر
لینکش باز نمیشه

بهروز عباسی
یک شنبه 18 اسفند 1392, 19:42 عصر
من که فکر نمیکم با تغییراتی که انتظار میره توی ساختار Win 9 اعمال بشه، MS بیاد VB 6 رو پشتیبانی کنه! اصلاً منطقی نیست چون باید تغییرات خیلی خفنی رو توی vb اعمال کنه.

YasserDivaR
دوشنبه 19 اسفند 1392, 17:51 عصر
واسه من این شکلیه سایتش
هر چقدر کلیک می کنم زیاد نمیشه
4,874 votes
Vote Sign in Your name

امیدوارم سطح برنامه هم از نظر ظاهری و هسته ای بهینه تر بشه
و یه جورایی واسه افراد مبتدی هم بتونن باهاش کار کنن
اساس و بنیان وی بی 6 باید تغییری کلی نداشته باشه بلکه باید تغییری در راستای بهینه سازی بشه

milad3em
چهارشنبه 21 اسفند 1392, 20:53 عصر
به نظرتون ms چندتا رای بگیره ترتیب اثر میده