PDA

View Full Version : اجرای خودکار برنامه یا ارائه راه حلی بهرته

abbasalim
یک شنبه 25 اسفند 1392, 22:40 عصر
بنام خدا
سلام
من یه برنامه اصلی دارم و میخوام بتونم اطلاعات بیشتری رو بهش اضافه کنم با نصب برنامه های دیگه
من ازContentProviders کمک گرفتم مشکلم اینجاست که هربرنامه جدید مرتبط که نصب میکنی حتما باید یک بار اجرا بشه تا اطلاعاتش وارد دیتابیس برنامه اصلی بشه:افسرده: ولی خوب برنامه های اضافی نباید آیکونی داشته باشن (چیزی شبیه افزونه ها ) پس یا باید خودکار بهد از نصب یه بار اجرا بشن اطلاعات رو وارد دیتابیس اصلی کنن یا ؟نمیدونم یا چیکارکنم؟

Nevercom
یک شنبه 25 اسفند 1392, 23:12 عصر
معمولاُ برای این برنامه ها که به اصلاح بصورت پلاگین عرضه میشن یک پکیج نیم بعنوان پیشوند انتخاب میشه
فرض کنید هر پلاگین با پکیج نیم ir.domain.app.plugin شروع میشه، حالا برنامه ی اصلی باید زمانی که نیازه از سیستم تقاضا کنه لیست پکیج ها رو بهش بده، در اون لیسن پکیج هایی که با اون پیشوند خاص شروع میشن رو فیلتر کنن.
حالا شما لیستی از پکیج هایی دارید که مرتبط با برنامه ی شما هست، حالا بسته به نحوه ی پیاده سازی سیستم پلاگین، از این پکیج ها استفاده ی لازم رو می تونید ببرید

abbasalim
یک شنبه 25 اسفند 1392, 23:24 عصر
فکر میکنم خود شما این لینک رو تو یکی از پست های قدیمی داده بودین :
http://stackoverflow.com/questions/9236803/android-build-an-application-that-supports-add-ons/9237552#9237552

تا اینجا که ما نام پکیج ها رو به دست میاریم درست بعدش چطور باید از اطلاعات موجود در اون پکیج ها استفاده کنیم؟

Nevercom
یک شنبه 25 اسفند 1392, 23:32 عصر
خود اون لینک توضیحات خوبی داده
روش استفاده بستگی داره به نحوه ی پیاده سازی شما و یک استاندارد مشخص نداره.
بستگی به این داره که اون افزونه ها قراره چه محتوایی رو برای اپلیکیشن شما تامین کنن، ممکنه صرفاً یک سری فایل باشه که برای اسکین کردن ازش استفاده بشه، ممکنه دیتابیس و یا هر چیز دیگه ای باشه.

به هرحال شما همیشه میتونید از Intent و Content Provider بعنوان پل ارتباطی استفاده کنید.

abbasalim
دوشنبه 26 اسفند 1392, 17:24 عصر
همه چی حل شد فقط یه مشکل دیگه هست اون برنامه های اضافی که آیکون هم ندارن و کاربر نمیتونه ببینتشون رو چجوری پاک کنم؟ (نیاز به روت داره:اشتباه: ؟ )