PDA

View Full Version : سوال: با چه کدی برنامه را مخفی کنم

erfanmohamadi
سه شنبه 27 اسفند 1392, 14:33 عصر
چطور میتونم برنامه را از زبانه ی process در taskmanenger مخفی کنم .لطفا پاسخ بدید.

mehran901
جمعه 01 فروردین 1393, 00:04 صبح
دوست عزیز ی بار بپرس چطور یک ویروس بنویسم....طبق قوانین کاربران اجازه پاسخ گویی به این چنین سوالاتی رو ندارن

babak6655
شنبه 02 فروردین 1393, 06:56 صبح
چطور میتونم برنامه را از زبانه ی process در taskmanenger مخفی کنم .لطفا پاسخ بدید.

حالا گیرم که مخفی کنی آنتی ویروس سریع به عنوان ویروس شناسایی میکنه و جلوش رو میگیره .:لبخند:
حالا اگر یه جستجو کنی یه چیزایی گیرت میاد:چشمک:

Dr Saeed
شنبه 02 فروردین 1393, 23:54 عصر

منم یه پیشنهاد دارم caption برنامتو اسمه یکی از برنامه های که داخل task manger هست بزار یکم کاربر دیرتر میتونه پیداش کنه :))

anotheruser
یک شنبه 03 فروردین 1393, 09:35 صبح
سلام ، خواستم بگم مطرح کردن این گونه مسائل خلاف قوانین هست ، با تشکر از توجهتون :لبخند:

بهروز عباسی
یک شنبه 03 فروردین 1393, 21:17 عصر
دوستان عزیز این سوال که مستقیم به ویروس اشاره ای نکرده، درضمن تکراری هم هست !
امید وارم کارایی بدبد نکنید :دی

فقط برای "بیشتر بدانید" میگم، باید تابع NtQuerySystemInformation (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ms724509%28v=vs.85%29.aspx)رو Hook کنی !، بهترین راهش هم SSDT Hook بود که در فقط در نسخه های 32بیتی قابل استفادست:افسرده:

حالا گیرم که مخفی کنی آنتی ویروس سریع به عنوان ویروس شناسایی میکنه و جلوش رو میگیره
:متفکر:

شب خوش /.

anotheruser
یک شنبه 03 فروردین 1393, 21:36 عصر
دوستان عزیز این سوال که مستقیم به ویروس اشاره ای نکرده، درضمن تکراری هم هست !
امید وارم کارایی بدبد نکنید :دی

فقط برای "بیشتر بدانید" میگم، باید تابع NtQuerySystemInformation (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ms724509%28v=vs.85%29.aspx)رو Hook کنی !، بهترین راهش هم SSDT Hook بود که در فقط در نسخه های 32بیتی قابل استفادست:افسرده:

:متفکر:

شب خوش /.

سلام آقا بهروز ،شما که مدیرم هستین اگه مام جهت بیش تر بدانید یه پست میزاشتیم ، خدایی تاپیک رو قفل نمی کردین ؟ :متفکر:

NASA's Spaceman
یک شنبه 03 فروردین 1393, 22:47 عصر
خداییش میبینین
تاپیک میزنمآموزش یه مطلب مفید میزام و جواب یه پروژه رو میدم سریع تاپیک رو پاک میکنن
اونوقت این که به ویروس مربوط میشه همین جور هست و کسی کارش نداره
با سپاس

بهروز عباسی
یک شنبه 03 فروردین 1393, 22:48 عصر
،شما که مدیرم هستین اگه مام جهت بیش تر بدانید یه پست میزاشتیم ، خدایی تاپیک رو قفل نمی کردین ؟
شاید پست اول شما رو به عنوان اسپم حذف می کردم:چشمک: (تذکر دادن وظیفه مدیران است و کاربران باید "فقط" به گزارش کردن پست/تاپیک اکتفا کنند) ولی این تاپیک رو نه !

همونطور که گفتم توی سوال "مستقیم" به بدافزار اشاره نشده، و ممکنه بخوان روش رو بدونن و برای ضد حمله:لبخند: ازش استفاده کنن. (در ضمن تکراری هم هست) توی بخش C این تیپ سوالات کم نیستن و خود من هم پاسخ دادم.

موفق باشید.
-------------
من مدیر این بخش نیستم ممکنه مدیران محترم این بخش عقیده ای بر خلاف عقیده من داشته باشن.

anotheruser
دوشنبه 04 فروردین 1393, 12:04 عصر
شاید پست اول شما رو به عنوان اسپم حذف می کردم:چشمک: (تذکر دادن وظیفه مدیران است و کاربران باید "فقط" به گزارش کردن پست/تاپیک اکتفا کنند) ولی این تاپیک رو نه !

همونطور که گفتم توی سوال "مستقیم" به بدافزار اشاره نشده، و ممکنه بخوان روش رو بدونن و برای ضد حمله:لبخند: ازش استفاده کنن. (در ضمن تکراری هم هست) توی بخش C این تیپ سوالات کم نیستن و خود من هم پاسخ دادم.

موفق باشید.
-------------
من مدیر این بخش نیستم ممکنه مدیران محترم این بخش عقیده ای بر خلاف عقیده من داشته باشن.

ممنون ، من که توجیه شدم :لبخندساده:

vbhamed
سه شنبه 05 فروردین 1393, 13:25 عصر
خداییش میبینین تاپیک میزنمآموزش یه مطلب مفید میزام و جواب یه پروژه رو میدم سریع تاپیک رو پاک میکنن اونوقت این که به ویروس مربوط میشه همین جور هست و کسی کارش نداره با سپاس سلام مطرح كردن اين مطلب ربطي به ويروس نداره، صرف خريد چاقو يا تحقيق در مورد اسلحه نميشه كسي رو متهم كرد قراره كسي رو بكشه هرچند شايد قصدش همين باشه ولي تا ثابت نشه نميشه قضاوت كرد ضمن اينكه اين موضوع مي‌تونه براي موارد مفيد استفاده بشه مثلا آنتي ويروس، برنامه هاي كنترلي والدين و ...