ورود

View Full Version : سوال: مشكل خواندن اطلاعات در فرمها ، در بانك متصل به sql

mohammadsaleh
جمعه 22 فروردین 1393, 16:55 عصر
سلام دوستان
من به تازگي شروع به يادگيري اتصال بانك اكسس به sql كرده ام. بالاخره با راهنمايي دوستان و جستتجو در اينترنت تونستم جداول رو به تبديل و لينك لازم را برقرار كنم. بعد از خوشحالي بسيار از اين موفقيت به سراغ فرمهايي كه اطلاعات را از طريق دستورات sql فراخواني مي كرد رفتم با كمال تاسف پيغام زير رو ديدم

You must use the dbSeeChanges option with OpenRecordSet when accessing a SQL Server table that has an IDENTITY column.

با جستجو در اينترنت متوجه شدم كه بايد دستور

Set Rstv = dbs.OpenRecordset(SQLv, dbOpenDynaset)

را به شكل زير اصلاح كنم

Set Rstv = db.OpenRecordset(SQLv, dbOpenDynaset, dbSeeChanges)

اما بعد از اصلاح اين پيام رو ديدم

run time error

ODBC --CALL FAILED

لازم به ذكر است كه جداول لينك شده با SQLبه درستي كار مي كند و از قابليت WRITE برخوردار است

منتظر راهنمايي دوستان هستم

من علمني حرفا فقد صيرني عبدا

mohammadsaleh
سه شنبه 26 فروردین 1393, 23:10 عصر
سلام مجدد خدمت دوستان عزيز. از مديران محترم و عزيزاني كه تحت شبكه كار كردند درخواست دارم اگر امكان داره يه راهنمايي كوچولو بكنند. تشكر

chiristian
جمعه 20 تیر 1393, 20:07 عصر
براي اين كار بهتر از داخل كنترل پنل ويندوز از قسمت ادمين تولز وارد بشي اكسس رو انتخاب بعد اس گيو ال انتخاب كني ، يوزر و پس اسكيو ال رو بزني ، تمام ديتابيس هاي اس كيو ال نمايش مي ده ، انوقت ديتابيس رو انتخاب كن و مي توني اتصال رو هم همونجا چك كني
بعد هم تو اكسس از منو ها odbc رو انتخاب كن رو لينك بزار بعد تو ادمين به هر اسمي ساختي و اونجا مي بيني وصل ميشه و تمام .
اگر مشكل داشتي به اين ادرس ايميل بزن
lover20_m@yahoo.com