PDA

View Full Version : طریقه استفاده از فایلها در جاوا ؟

بابک زواری
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 17:53 عصر
یکسری فایل گرفتم که کار ترسیم چارت و اینا رو در جاوا انجام میده ؛ یک سری فایل هستند با پسوند java مثل ChartFrame.java و یکسری دیگه با پسوند
.properties میخواستم بدونم که چطور میتونم از این فایل های Java استفاده کنم ؟ اگر یک مثالی باشه ممنون میشم و این فایلهای .properties چه ارتباطی
به این فایلهای Java دارن
البته تمام اینا در فولدر Source قرار دارن و در یک فولدر دیگه با نام Lib یکسری فایل فشرده دارم که توشون فایلهایی با پسوند Classهست آیا باید از اونا استفاده
کنم ؟ اگر بله چطور

persianshadow
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 20:07 عصر
دقیقا مانند کامپوننت ها در دنیایی مایکروسافت جاوا هم از این امکان بهره می بره. پوشه Lib شامل

فایل های .jar هست که در اصل کامپوننت ترسیم چارت هست و شما کدهای اون رو ندارید بلکه

کامپوننت رو دارید. پوشه source از این کتابخانه ها استفاده می کنه .

persianshadow
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 20:08 عصر
در ضمن فایل های .class فایل های کامپایل شده فایل های سورس جاوا .java هستند

rezaTavak
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 21:10 عصر
حداقل باید JRE را داشته باشید. بعدش با فرمان java ClassName بدون پسوند .class فایلتان را اجرا کنید.

برای ترجمه هم باید javac SourceJava.java را در خط فرمان بنویسید. که نیاز به نصب JDK در این حال دارید. البته پسوند .java ضروری است.

پوشه source سورسهاست اما ترجمه شده آنها در Lib است.

بابک زواری
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 11:14 صبح
خیلی ممنون اما چطوری استفاده کنم کتابی جزوه ایی چیزی هست بتونم بخونم راه بیافتم .
من شدیدا پیاده هستم یعنی کلی بخونم تازه پیاده میشم الان که دیگه پابرهنه هستم

rezaTavak
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 13:50 عصر
اگر خود جاوا منظورتونه که از سایت irandevelopers می تونید کمی کمک بگیرد.

اگر هم بیشتر باید از سایتهای java.netو... کمک بگیرید.

کتاب هم زیاد هست.(البته منظورم فارسی است) یکی که بدک هم نیست java,java,java است که e-book اون هم توی بخش معرفی کتب آورده شده است. البته توی e-book ها بگردید زیاد هست که خوبه.

اما نکته اینه که باید هدفتون را مشخص کنید برای چه می خواهید در جاوا برنامه بنویسید؟ موبایل- سرور- کاربردی و...

چون اینها با هم فرق زیادی دارند. مثلا برنامه نویسی موبایل خیلی از امکانات را نداره و به جاش چیزهای دیگه داره.

persianshadow
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 13:56 عصر
اگه سوال خاصی هم داشتید گروه زیر هم بد نیست :

http://groups.yahoo.com/group/persianjava

بابک زواری
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 14:03 عصر
باید یک آموزشگاهی پیدا کنم سریع برم جلو ؛ برای کار Client Side وب میخوام چی پیشنهاد میکنید

rezaTavak
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 16:54 عصر
نمی دونم آموزشگاه هست که جاوا درس بده یا نه. اگر هم باشه فکر نکنم اونقدر قوی بتونه درس بده. اگر پایه سی داشته باشید خیلی از مشکلاتتون حل میشه. فقط می ماند درک کلاس که موضوع خیلی مهمی است.

البته بلد بودن سی یک جاهایی شما را به اشتباه می اندازد!

رفتارهایی وجود دارد که در جاوا اصلا موجود نیست (یا من نمی دانم!) مثلا اشاره گر به طور مستقیم اما به جای آن شما آدرس کلاس دارید.

من خودم جاوا را برای بانکهای اطلاعاتی میخواهم برای همین هم زیاد کاری به چیزهای دیگه ندارم.

یک سایت هست مثالهای خوبی دارد و دسته بندی شده است من بیشتر موایع سراغ اون میرم:

www.java2s.com

هر موضوع دسته بندی شده توضیح داده شده است و من از این شیوه آنها خوشم اومده. مثلا برای موبایل باشه باید سراغ j2me و برای سرور j2ee و...

البته پیشرفت من در جاوا بسیار کند تر از زبانهای دیگه بود! علتش هم این بود که باید کلاس درک بشه اون هم به معنای درست.

موفق باشید.

persianshadow
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 19:36 عصر
بهتره از SUN Online Tutorial استفاده کنید. روش مناسب و استاندارد برای آشنایی کامل و دقیق با

تکنولوژی جاوا .

Jmehdi
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 00:56 صبح
با سلام
فایل های properties.فایل هایی مانند فایل های rc در ویژوال C هستند که معمولا در مسیر resources ذخیره می شوند.
در این فایل ها شما می توانید اطلاعات کمکی فراوانی را ذخیره کنید.مانند مسیر آیکون ها ، نام منو ها و هر چیزی که می خواهید در سورس برنامه خود قرارندهید.
با این کار شما می توانید مثلا نام منوهای خود را تغییر دهید بدون اینکه درسورس برنامه تغییراتی ایجاد کنید.
این فایل ها دارا ی فرمت خاص درعین حال ساده یی هستند.اگرخواستید من می توانم اطلاعات بیشتری را برای شما فراهم کنم.
اما برای مثال openIcon=resources/open.gif مسیر آیکون Open را نگهداری می کند.
بعد از انجام یک سری اعلانات خاص برنامه شما متغییرopenIcon را می شناسد ودیگر شما لازم نیست مسیر آیکون را وارد کنید مسلما این راه حل باعث قابلیت حمل برنامه شما می شود
پس شما نگران این فایل ها نباشید و فقط برنامه را کامپایل کنید .
اما درمورد قسمت دوم سوال شما .با عرض پوزش من حدس می زنم شما فایل های Jar رابا WinRar باز میکنید این فایل ها یا نسخه اجرایی برنامه شما هستند یا یک سری کتابخانه

برای اینکه بتونم شما رو بیشتر راهنمایی کنم توضیحات بیشتری بدهید.
mahdimrdi@yahoo.com

hps
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 09:02 صبح
متأسفانه باید بگم فایل‌های Properties هیچ شباهتی به RC در VC ندارند. عمده‌ترین تفاوت در اینه که بعد از Compile کردن برنامه در VC محتویات RC به صورت Resource در فایل اجرائی قرار می‌گیره و Hard Code می‌شه در حالی که فایل‌های Properties اساسا فاقد چنین ویژگی‌ای هستند و هیچ ارزشی برای Java Compiler ندارند و البته مزیتشون هم به همینه، چون بعد از Compile هم می‌شه محتویاتشون رو تغییر داد به خصوص که Text Base هستند. در بهترین حالت می‌تونستید بگید اونها شبیه فایل‌های INI هستند.
برای آشنائی با فایل‌های Properties هم هیچ چیزی بهتر از مستندات خود Sun نیست. به JavaDoc مربوط به کلاس‌های java.util.Properties و java.util.PropertyResourceBundle نگاه کنید.