View Full Version : گفتگو: asp.net mvc بهتر است یا php
kavayo
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 19:59 عصر
از انجا که من با php اشنایی ندارم ولی تا جایی که من فهمیدم php کارهای اماده و کامپوننت های بیشتری دارد و از قابلیت انعطاف بیشتری برخوردار است ولی asp mvc این طور نیست و تازه در دنیای کد باز مایکروسافت ورود کرده و حالا جای کار دارد ولی خوب ide قدرتمندی مثل visual studio دارد و پشتیبان بزرگی مثل مایکروسافت دارد
مهدی کرامتی
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 20:47 عصر
ولی asp.mvc این طور نیست و تازه در دنیای کد باز مایکروسافت ورود کرده و حالا جای کار دارد
شما دیر با ASP.NET MVC آشنا شده اید. این تکنولوژی چند ماه دیگر 8 ساله می شود و هم اکنون نگارش 5.1 آن ارائه شده و از نظر من به بلوغ نسبتا کاملی رسیده است.
مکانیسم Scaffolding (منظور همان مکانیسمی است که به صورت خودکار از روی کلاس مدل، کنترلر ها و View های شما رو ایجاد می کند) هنوز در هیچ تکنولوژی دیگری با این کیفیت وجود ندارد و مدت زمان تولید یک وب اپلیکیشن را گاهی تا 85% کاهش می دهد!
sanay_esh
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 20:55 عصر
پیرو صحبتهای مهندس کرامتی ،
دنیای ASP.NET MVC به هیچ عنوان قابل مقایسه با سایر تکنولوژی های مشابه نیست و امکانات وصف ناپذیری دارد .قدرت و سرعت و انعطاف پذیری را در هر نوع کاری که بخواهید به شما هدیه میکند.
کسی که با ASP.NET MVC بخوبی آشنا شود و بتواند از امکانات جانبی و پیشرفته مانند تزریق وابستگی ها DI و IoC و امکانات کاملی مانند SignalR , AngularJS استفاده کند از تمامی برنامه نویسان پیشی خواهد گرفت.!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.