PDA

View Full Version : مشکل عجیب با راه اندازی vpn روی windows 2003

edris60
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 19:02 عصر
سلام

برای نصب vpn روی ویندوز 2003 ، وقتی رو اسم کامپیوتر کلیک میکنم و
Configure and Enable Routing and Remote Access رو انتخاب میکنم ارور میده که ICF ،رو disable کن و دوباره سعی کن ، رفتم این سرویس و سرویسایی که مربوط به اونه رو کلا stop کردم ولی بازم همون ارورو میده
در موردش که search کردم تو فرومای خارجی هم مطرح شده بود ولی بی جواب مونده بود .
ممنون میشم اگر کسی در این مورد تجربه یا اطلاعاتی داره کمک کنه

یه سوال دیگه هم هست ، اگه جوابی براش پیدا نشه باید رو ویندوز xp ، نصب کنم vpn رو ، برای یافتن روالش که search کردم ، ظاهرا نیاز به یک نرم افزار داره که اونم برای دانلود یوزر میخواست ، اسمش VPN 3000 هست
از کجا میتونم دانلودش کنم؟

ممنون میشم راهنمائیم کنین.

Identifier
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 18:48 عصر
Configure and Enable Routing and Remote Access رو انتخاب میکنم ارور میده که ICF ،رو disable کن
مسلما مشکل قابل حل است، شما ابتدا Firewall کارت شبکه را disable کنید بعد در قسمت Services سرویس مربوطه را Stop و همچنین Disable کنید . دو باره سیستم را راه اندازی کنید. توجه داشته باشید قبل از غیر فعال کردن سرویبس مربوطه هیچ کدام از Connection های شما نباید از ICF استفاده کند.

یه سوال دیگه هم هست ، اگه جوابی براش پیدا نشه باید رو ویندوز xp ، نصب کنم vpn رو ، برای یافتن روالش که search کردم ، ظاهرا نیاز به یک نرم افزار داره که اونم برای دانلود یوزر میخواست ، اسمش VPN 3000 هست

گرچه نیازی نیست اما میتونید از OpenVPN استفاده کنید.
http://openvpn.net/

موفق باشید.

edris60
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 11:33 صبح
مسلما مشکل قابل حل است، شما ابتدا Firewall کارت شبکه را disable کنید بعد در قسمت Services سرویس مربوطه را Stop و همچنین Disable کنید . دو باره سیستم را راه اندازی کنید. توجه داشته باشید قبل از غیر فعال کردن سرویبس مربوطه هیچ کدام از Connection های شما نباید از ICF استفاده کند.

گرچه نیازی نیست اما میتونید از OpenVPN استفاده کنید.
http://openvpn.net/

موفق باشید.

سلام آقای ذوالقدری
خیلی خیلی از پاسخ شما ممنونم
من رو یه سیستم دیگه windows 2003 رو نصب کردم ویزاردو میره جلو و مشکلی نداره ، حالا با راه اندازی vpn مشکل دارم !
اول اینکه هدف اینه که میخوام با راه اندازی vpn بوسیله یک کانکشن adsl که رو این سرور هست همه شبکه اینترنت داشته باشن نمیشه اینو share کرد چون میگه باید ip این سیستم 192.168.0.1 باشه در حالیکه این ip سرور اصلی هست که دیتابیسا روشه و به اینترنت هم نباید وصل بشه برا همین رفتم سراغ vpn
دو کارت شبکه رو سیستم دارم ، حالا که یکی از اینا مستقیم به اینترنت وصل نیست یعنی ip ولید نداره ! و جاش قراره از یکه کانکشن pppoe استفاده بشه ! تو تنظیمات vpn تو قسمت routing and remote چه تغییری ایجاد بکنم؟
آخه تو اون ویزارد این کانکشن نشون داده نمیشه و فقط کارت شبکه ها رو نشون میده
میشه رو یکی از کارت شبکه ها ip که موقع کانکت اون کانکشن adsl گرفته ست کرد؟
اصلا همچین کاری شدنیه؟
(توضیح اینکه: یه مودم adsl داریم که هم میشه از طریق شبکه و هم میشه به پورت usb وصلش کرد ، با یک یوزر و پسورد که بهمون داده شده وصل میشیم ، پهنای باندشم 512 هست )
باز هم ممنون از توجهتون

Identifier
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 16:09 عصر
نمیشه اینو share کرد چون میگه باید ip این سیستم 192.168.0.1 باشه در حالیکه این ip سرور اصلی هست که دیتابیسا روشه و به اینترنت هم نباید وصل بشه
لزما نیازی نیست IP سیستم 192.168.0.1 باشه و میتوان روی IP های دیگر هم عملیات sharing را انجام داد تنها کافی است پس از اینکه sharing انجام شده IP سیستم را به IP دلخواه تغییر دهید.

که دیتابیسا روشه و به اینترنت هم نباید وصل بشه برا همین رفتم سراغ vpn

اگر نیاز به authentication ندارید و نمی خواهید دسترسی کاربران را محدود کنید نیازی به VPN نیست. و میتوانید با sharing معمولی هم اینترنت را به اشتراک بگذارید.

میشه رو یکی از کارت شبکه ها ip که موقع کانکت اون کانکشن adsl گرفته ست کرد؟

نیازی نیست.

دو کارت شبکه رو سیستم دارم ، حالا که یکی از اینا مستقیم به اینترنت وصل نیست یعنی ip ولید نداره ! و جاش قراره از یکه کانکشن pppoe استفاده بشه ! تو تنظیمات vpn تو قسمت routing and remote چه تغییری ایجاد بکنم؟
شما بایستی از Demand Dial Routing استفاده کنید و در RRAS یک Demand-Dial Interfaces جدید ایجاد کنید که در اصل همان connection PPPoE است و پس از تعیین کردن نوع Interface بایستی یک Static Route تعریف کنید و Lan را بر روی این Interface جدید Route کنید.

پ.ن :چنانچه نیاز به اطلاعات بیشتری در خصوص Deman Dial Routing دارید میتونید لینک های زیر را مطالعه کنید :

Configure the Routing and Remote Access Service and Demand-Dial Interfaces (http://technet2.microsoft.com/WindowsServer/en/Library/a11d2b51-2378-4014-a095-0021acdfe1461033.mspx?mfr=true)
What Is Demand Dial Routing (http://technet2.microsoft.com/WindowsServer/en/Library/16a05f4e-24ab-40d6-acd9-e3e26fbeef311033.mspx?mfr=true)

موفق باشید.