PDA

View Full Version : چگونه مشکل فقدان فایل جار در بخش دی‍ندنسی بیلدپس را حل کنیم؟

sco1385
جمعه 09 خرداد 1393, 11:29 صبح
الان یک اخطار در پنجره بیلدپس و در تب لایبرری و در قسمت dependency هست که میگه appcompat_v7_25/bin missing .

چگونه این فایل را به برنامه بدم. تا مشکل حل بشه.

---

سوال دیگر آن که: اگر اشتباه نکنم، بعد از انتشار ای‌پی‌آی 19 بود که شاهد وجود پوشه‌های رو به افزایش appcompat هستیم.

با این پوشه‌ها باید چه کرد؟ باید همینطور این همه فضا را اشغال کنند و وورک‌اسپیس را شلوغ و درهم ریخته کنند؟ یا راهی هست برای سروسامان دادن آن؟ یعنی گوگل نمی‌توانست آنها را در داخل پوشه‌ای سروسامان می‌داد؟

119662

haniiii
جمعه 09 خرداد 1393, 16:31 عصر
اگه از appcompat استفاده نمیکنی حذفش کن

مشکلی نداره

فقط وقتی پروژه جدید باز میکنی ممکنه اولش ارور بده actionbaractivity و ... رو که به activity معمولی تغییرش بدی اوکی میشه

پ.ن: فقط واسم سواله چرا 25 تا appcompat داری ؟ کپی پیست کردی ؟

sco1385
جمعه 09 خرداد 1393, 20:24 عصر
نه. ک‍پی پیست چیه. هر پروژه که می‌سازم، خودش یکی اضافه می‌کند.

خب این کار درستی نیست که ما هنوز در فرمت "اکتیویتی" بمانیم.

ما باید به روز باشیم، و از این به بعد، بر اساس روش گوگل، خودمون رو با "اکشن اکتیویتی" هماهنگ کنیم.

روش جارو کردن آشغال به زیر خالی رو باید بزاریم کنار!

سوال من اینه که، اساساً چرا چنین امری پیش میاد؟

اگر کسی روزی یک برنامه بسازه برای دانش‌جویانش تکلیفش چیه؟!

ممنون

dasssnj
شنبه 10 خرداد 1393, 06:49 صبح
دوست عزیز من هم همین مشکل را دارم ولی هر پروژه ی جدید که ساخته میشه اون appcompat که براش ساخته را پاک می کنم و پروژه ام رو به همون appcomapt اولی وصل می کنم.

sco1385
شنبه 10 خرداد 1393, 22:26 عصر
چه جوری وصل می‌کنی؟

slr560
شنبه 10 خرداد 1393, 22:36 عصر
appcompat چی هست اصن دوستان؟ :متفکر::متفکر:

sco1385
شنبه 10 خرداد 1393, 22:40 عصر
یک ساپورت لایبرری.

dasssnj
یک شنبه 11 خرداد 1393, 10:23 صبح
چه جوری وصل می‌کنی؟

http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=119573&d=1401257859

هر پروژه ای که ساختی appcompat ش را حذف کن و بزار فقط یه appcompat بمونه.(همون که اول از همه ساخته شده) بعد توی properties پروژه ت همون اولی را مثل بقیه لایبرری ها اضافه کن.
البته من توی عکس یه لایبرری دیگه را اضافه کردم . شما appcomapt را اضافه کن.

sco1385
یک شنبه 11 خرداد 1393, 10:33 صبح
مشکلی وجود دارد.

من الان همه را، به جز اصلی، حذف کردم.

الان وقتی می‌خواهم همان اولی را به پروژه‌ام وصل کنم، پنجره‌ای که ظاهر می‌شود خالی است. و چیزی درونش نیست که من انتخاب کنم. در حالی که در ورک اسپیس من آن اصلی وجود دارد.

اکلیپس را ری استارت هم کردم.

فایده نداشت.

dasssnj
یک شنبه 11 خرداد 1393, 10:43 صبح
شما روی properties خود appcompat را بیار و اون چک باکس is Library را تیک بزن.
توی عکس بالا هم دیده میشه.

sco1385
یک شنبه 11 خرداد 1393, 10:47 صبح
نگاه کنید:

119750

sco1385
یک شنبه 11 خرداد 1393, 10:49 صبح
در ضمن:

هر بار که اکلیپس را دوباره ری‌استارت می‌کنم. همه اون لایبرری‌های حذف شده را به ورک اسپیس بر‌می‌گراند!

dasssnj
یک شنبه 11 خرداد 1393, 10:52 صبح
در ضمن:

هر بار که اکلیپس را دوباره ری‌استارت می‌کنم. همه اون لایبرری‌های حذف شده را به ورک اسپیس بر‌می‌گراند!

برای من برنمی گردونه در ضمن is Library را برای properties خود appcompat بزنید نه پروژه ی خودتون

sco1385
یک شنبه 11 خرداد 1393, 11:09 صبح
متوجه مشکل ظاهر نشدن appcombat7 شدم.

من از ورکینگ‌ست استفاده می‌کنم در نمایش پروژه‌ها در پکیج منیجر و چون کامبت جز لیست من نبود دیده هم نمی‌شد.

اما حالا باید ببینم با اضافه کردن مشکل حل می‌شود یا نه؟

اما حذف فایده‌ای ندارد چون دوباره به ورک اسپیس بر می‌گردد.

ممنون

dasssnj
یک شنبه 11 خرداد 1393, 11:18 صبح
شاید هم اگر همه را به آن appcompat نسبت بدهی بقیه بر نگردند (شاید. چون برای من همه به یک appcomat متصل اند و پاک شده ها باز نمی گردند.)
لطفا اگر درست شد اطلاع بدهید.

dasssnj
یک شنبه 11 خرداد 1393, 14:16 عصر
چه مشکلی دارند؟ مگه دوباره نمی سازه؟

dasssnj
یک شنبه 11 خرداد 1393, 14:19 عصر
دوست عزیز من همون موقع که پروژه را می ساختم این کارا را انجام می دادم نه بعدا . شاید دلیلش این بوده.

sco1385
یک شنبه 11 خرداد 1393, 14:42 عصر
دارم بررسی می‌کنم بعد خبر می‌دهم

یکی از مشکلات من این است که وقتی ویندوز را عوض کردم. دیگر به اس دی کی منیجر دسترسی ندارم. تمام دستورات سایت استک اور فلو را هم خواندم و انجام دادم مشکل حل نشد.

در این انجمن هم مطرح کردم و پاسخی داده نشد.

دانلود باندل جدید هم مرا با بسیاری از پروژه‌های قبلی دچار مشکل می‌کند.

بعد از تغییر ویندوز دیگر سیستم فایل android.bat را نمی‌تواند پیدا کند و اس دی کی را ران نمی‌کند.

من همیشه به روز هستم و این خیلی به من کمک می کرد و اگر هم اشکالی در اس دی کی به هر دلیلی پیش می‌آمد، با آپدیت حل می‌شد.

الان این امکان را هم از دست دادم.

خلاصه اوضاع با تعویض ویندوز به هم ریخت.