PDA

View Full Version : سوال در مورد اعمال تغییرات در Yii

salehforum
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 14:39 عصر
سلام
خسته نباشید
من حدود 6 ماه هست هست که دارم Yii کار می کنم و شدیدا بهش علاقه مند هستم.
فقط یک سری سوال برام پیش اومده

1- آیا اینکه بدون استفاده از ساختار پایگاه داده ای تعیین سطح دسترسی خودم بیام و چنین چیزی رو با گسترش CWebUser انجام بدم مشکلی ایجاد می کنه؟ من راستش علاقه ای به اون ساختار سه جدوله نداشتم و خودم اومدم یه ساختار جالب با استفاده از جدول های خودم براش درست کردم. آیا ساختار خودش مزیت خاصی داره؟

2- آیا در استفاده از ویجت ها و مثلا استفاده از بوت استرپ به صورت افزونه و استفاده کردن از ویجت های آن اجباری هست؟ اگر کسی با ساختار عادی بوت استرپ بخواد کار کنه و بیاد توی layout های مربوطه به صورت دستی اضافه کردن CSS ها و JS ها رو انجام بده مشکلی ایجاد میشه؟ من برای طراحی سایت خودم دارم چنین کاری می کنم.

3- همچنین برای تاریخ شمسی هم اومدم مستقیما از jdf استفاده کردم و از افزونه ها استفاده نکردم

آیا این موارد ساختار MVC یا ساختار Yii رو بهم میریزه؟ تا چه حد باید به ساختار Yii پایبند باشیم؟

MMSHFE
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 16:14 عصر
1- هر ساختاری که راحت هستین رو ایجاد کنید. فریمورک مثل CMS نیست که مجبورتون کنه هرچی میگه انجام بدین. فقط یکسری ابزار هست که از قبل نوشته شده تا به شما کمک کنه از شر کارهای تکراری خلاص بشین. البته ساختار RBAC خود Yii فوق العاده کارآمد و انعطاف پذیره و مزیت اصلیش هم سازگاری کامل با سایر بخشهای فریمورک هست.
2- نه من خودم بصورت عادی قالبها رو با CSS و HTML توی ویوها میگذارم و توی خیلی از پروژه ها حتی از CActiveForm و... هم استفاده نمیکنم.
3- مشکلی نیست. من اومدم توی پروژه خودم یک کلاس توی protected/components ساختم و اسمش رو JDF گذاشتم (JDF.php) و توابع JDF رو بصورت متدهای استاتیک اون کلاس درآوردم و همه جا توی پروژه بصورت JDF::jdate و... ازشون استفاده میکنم. هرجور راحتین کار کنید.
اینجور کارها ارتباطی به ساختار MVC یا ساختار Yii نداره. ساختار MVC یعنی اینکه توی ویو فرضاً کوئری ننویسیم و... و ساختار Yii هم اجبار نیست بلکه همونطور که گفتم، ابزار کمکیه تا فرضاً وقتی CHtml::encode هست، خودتون نیاین دستی از htmlentities استفاده کنید.

salehforum
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 21:53 عصر
خیلی ممنون جناب شهرکی ممنون
کاش مثل اون پکیج PHP که بنده هم کامل کار کردم یه پکیج در همون سطح یا بالاتر برای Yii آماده می کردید چون Yii واقعا نسبت به مجموعه ای که براش طراحی کردید جای کار بسیاربسیار بیشتری داره.

اتفاقا من هم از فرم های خود Yii استفاده نمی کنم.
حتی ساختار نمایش خطا رو هم خودم دوباره نوشتم به صورت یک کلاس و ازش فراخوانی می کنم
نمیدونم چرا بعضی جاها میترسم از این کار.
راستی شما از روش های مختلف مدیریت Session کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ به نظرتون لازمه به جای سیستم پیش فرض بیایم و مثلا از CDbHttpSession استفاده کنیم؟ واقعا چقدر مزیت داره؟
من هنوز منبع مناسبی برای پاسخ گویی به این جور سوالات ندیدم
اون سه کتاب موجود برای Yii رو هم پرینت گرفتم و خوندمش قبلا کامل اما باز خیلی جای سوال هست.

MMSHFE
جمعه 16 خرداد 1393, 11:40 صبح
پکیج پیشرفته Yii توی تابستان آماده میشه. مدیریت سشن توسط دیتابیس مزایای مختلفی مثل امنیت بیشتر، دسترسی به امکاناتی مثل استخراج کاربران آنلاین و... رو داره. متأسفانه درمورد فریمورکها (هیچکدوم) کتابی برای Professional Programming تولید نشده (حتی زبان اصلی) و به امید خدا پکیج پیشرفته Yii اولین پکیج موجود در این زمینه خواهد بود که قرار شده با صحبتهایی که با SamDark داشتم (از اعضای تیم توسعه Yii و مسئول بخش مستنداتش) قرار شد با زیرنویس انگلیسی و به زبان فارسی (برای اولین بار در دنیا) منتشر بشه تا همیشه ما واردکننده پکیجهای آموزشی نباشیم.

salehforum
جمعه 16 خرداد 1393, 13:25 عصر
اگه اینطور باشه که واقعا عالی میشه
من هم الان حدود 5 ساله که در زمینه ی تولید مجموعه های آموزشی در سطح کشور فعالیت می کنم.
حدود 400 ساعت کار آموزشی الان داریم توی کل کشور که به صورت گسترده و با تیراژ بالا در کشور پخش میشه.
اتفاقا آخرین مجموعمون هم مجموعه ی آموزشی 0 تا 100 PHP بود.
یک تیم 10 نفره هستیم برای تولید این مجموعه ها که بنده مدیریت تیم مترجم ها، دوبلاژ و همچنین مدرس ها رو دارم و 350 ساعت از آموزش ها، صدا و آموزش خودم هستن که توی استودیو کار میشه

خوشحال میشم بتونم توی این زمینه همکاری بکنم. چه گویندگی، چه تدوین کار ها، چه ترجمه و چه تولید و انتشار

در زمینه ی Yii هم توی سایتم مقالاتی دارم (http://codingplanet.ir/category/%D9%88%D8%A8/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D9%88%D8%A8/php-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D9%88%D8%A8/yii/)

MMSHFE
جمعه 16 خرداد 1393, 15:17 عصر
خیلی خوبه که بتونیم همکاری داشته باشیم (هم در زمینه گویندگی مجموعه های ایران نهاد و هم در زمینه فروش مجموعه های شما) تا بتونیم در کنار هم، قدمی برای افزایش دانش تخصصی کشور عزیزمون برداریم.

salehforum
جمعه 16 خرداد 1393, 16:58 عصر
پس بنده رو بی خبر نگذارید
شخصا بسیار مایل هستم، مخصوصا برای گویندگی کارها، نمونه کار هم فراوان موجود هست.
انشالله به امید موفقیت و تعالی کشورمون