PDA

View Full Version : سوال: سوال در مورد " " و <> در زبان c و به طور ویژه در محیط Qt

motherboard
شنبه 24 خرداد 1393, 15:58 عصر
سلام.در داخل کدهایی که در مثال های Qt وجود داره هدر فایل ها هم با "" می ایند و هم با <>.اون هدر فایل هایی که در داخل جفت کوتیشن قرار میگیرند هدرفایل هایی است که در درون Qt به طور خاص وجود نداره و به صورت عمدی ساخته شده و در نهایت فراخوانی شده.این که گفتم درسته دیگه؟؟؟لطفا پاسخ دهید.

محمد فدوی
شنبه 24 خرداد 1393, 17:07 عصر
بطور کلی توی ++C شما ممکنه دو نوع فایل رو include کنید.
۱) فایل هایی که خودتون نوشتین و کنار فایل اصلیتون هست... اونارو بصورت زیر include میکنید:

#include "myheader.h"

۲) فایل هایی که هدرهای استاندارد ++C هستن، یا به پوشه Library کامپایلر اضافه شدن. اونارو اینجوری include میکنید:

#include <stdio.h>

motherboard
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 16:44 عصر
ولی به نظر میرسه این کوتیشن گذاشتن ها در کیوت سلیقه ای هستش.تا اونجا که من اطلاع دارم توی زبان c وقتی قراره یک تابعی رو بسازیم و بعدا بخواهیم اون رو Include کنیم از جفت کوتیشن برای هدر فایلی که خودمون ساختیم استفاده می کنیم.چیزی رو که اصلا متوجه نمیشم تو برنامه ساده زیر هستش که از جفت کوتیشن برای هدر فایل استفاده کرده.و این در حالی است که ما اون هدر فایل رو از قبل نساخته بودیم تا اینجا بخواهیم ازش استفاده کنیم!!! این هدر مال خود پروژه است که ایجاد شده.و اصلا حکمت این کوتیشن ها رو در محیط کیوت نمی فهمم.!!!!
120292

کامبیز اسدزاده
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 17:11 عصر
شما چرا سوالها رو همرو به Qt ربط میدین ؟ من که گفتم شما باید C++‎‎‎ رو در نظر بگیرید در چنین موارد نه کتابخانه ! هیچ حکمتی نداره و ربطی هم به Qt نداره !
در زبان C++‎‎‎ دو روش برای وارد کرن هیدر ها وجود داره یکی با دابل کوتیشن ("") و دیگری با دو نماد (<>) که معمولا کتابخانه های پیشفرض رو با دو نماد <> وارد میکنند و کتابخانه های ساخته شده در برنامه رو با "" که هر دو نماد هم کتابخانه های پیشفرض رو پشتیبانی میکنه و هم کتابخانه های از بعد ساخته شده در داخل برنامه رو ...حالا شما چه از Qt استفاده کنید چه از Boost یا چه از دیگر کتابخانه های موجود همشون این قانون رو باید رعایت کنید !