PDA

View Full Version : آموزش: آموزش windows phone 8

harani
دوشنبه 26 خرداد 1393, 14:52 عصر
با سلام خدمت دوستان :

من چند وقتی بود که به دنبال آموزش های windwos phone میگشتم نامرد هیچ آموزشی براش وجود نداره تو بازار رفتم تو نت رفتم البته تو نت 2و3 تا آموزش هست ولی یا پیشرفتن یا بدرد نخورن . تا اینکه دیدم در یک سایت آموزشگاهی دوره هاشو برگزار میکنه منم دروهاشو شرکت کردم و بگم که متاسفانه نحوه ی آموزش مناسب نبود ولی تا یه حدی تونستم آموزشو فرابگیرم .
حالا میخوام همون آموزشا رو در این جا توضیح بدم اگه استقبال شد که میریم جلو تا ایشالا ببنیم چی میشه .

1- خب برای اول کار بگم که شما باید hyper-v در ویندوزتان هم داشته باشید که فقط دز ویندوز 8.1 دیده میشه پس شما برای اوکار ویندوز 8.1 در سیستمتان نصب کنید .
(چنان که ویندوز 8.1 فاقد hyper-v بود آن را در قسمت control panel -> programs and featurs -> turn windows featurs on or off) مطابق شکل آن را فعال کنید .

120234
حال کامپیوتر خود را ریست کنید و به تنظیمان bios بروید گزینه Hardware-assisted virtualization فعال کنید .

2- شما بایستی حتماً ویژوال 2013 (http://www.doostiha.ir/1392/12/22/microsoft-visual-stadio-2013-ultimate-rtm.html) در سیستمتان داشته باشید . (تو گوگل پر از دانلود) حجم دانلود ویژوال تقریباً 3گیگ

تا اینا رو داشته باشین ببینیم چند نفر استقبال میکنن .