View Full Version : سوال: درخواست معرفی کتاب آموزش جاوا به شکل خلاصه
GAME_BUILDER
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 10:56 صبح
سلام به دوستان گرامي يك سوال در رابطه با جاوا دارم من ميخام يه چيز كلي درباره ي جاوا ياد بگيرم براي برنامه نويسي اندرويد يك كتاب فارسي ميخام كه كم و مفيد و فارسي باشه يعني زير ٣٥٠ صفحه باشه حتما هم كتاب ميخام يعني pdf يا اينا نه فقط كتاب . كتاب java how to program كه دايتل نوشته هزار صفحه هست كه اصلا بدردم نميخوره خيلي خيلي ممنون ميشم اگر يك كتاب فارسي بهم بگين
cups_of_java
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 11:40 صبح
یدونه خودت بنویس با همه این مشخصاتی که میخوای :)
GAME_BUILDER
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 12:31 عصر
الام داري مسخره ميكني ؟ من ميگم كتاب ميخام شما ميگين خودت بنويس
cups_of_java
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 13:58 عصر
بستگی داره چطوری بهش نگاه کنی. می دونستم یکم تند دارم می نویسم... اما امیدوارم این باعث بشه اون چیزایی که باید توضیح میدادم بهت رو خودت پیداش کنی.
جواب کوتاه: کتاب فارسی اندروید + جاوا با این مشخصات فکر نکنم باشه... انگلیسیشم باید دنبال این pocket reference ها و این تیپ چیزا باشی که شاید کم باشه.
جواب کامل و درستر: سرچ کن! انگلیسیت رو هم قوی تر کن.
GAME_BUILDER
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 17:44 عصر
بيخي كتاب اموزش جاوا كوتاه ريخته مگه ما كتاب سي ++ 1300 صفحه اي نداريم ؟ خوب من هم دارمش يك كتاب ديگه هم از سي پلاس دارم كه ٤٠٠ صفحه هست كتاب جاوا هم 300يا٤٠٠ صفحه اي ريخته ميخاستم خوبشو معرفي كنين تازه چه ربطي به اندرويد داره كتاب اندرويدو ميدونم چي ميخام بگيرم كتاب جاوا رو نميدونم
تو انجمن اندرويد سوال كردم ٢٠ تا پست گذاشتم هربار يكي pdf ميذاشت نتونستم حاليشون كنم كتاب ميخام اينجا هم اينطوري
بيخيال ميرم چند تا كتاب ميخونم و يكي يكي ازمون خطا ميرم كه حداقل دفعه بعد يه نفر سوال كرد كمكش كنم
dnafae
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 19:48 عصر
سلام یک کتاب فارسی هست ماله دانشگاه قم شاید بتونی تو اینترنت پیداش کنی، در کل باید چیزی گیر بیاری که شی گرایی رو خوب گفته باشه. که البته منابع فارسی اینا رو خوب نمی گن
، اگه واقعا نمی تونی دیتل 1500 صفحه ای رو بخونی خوب کتاب head first رو بخون 600 صفحه بیشتر نیست، دنبال منبع فارسی نگرد.:لبخندساده:
sobhmoud
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 19:51 عصر
سلام
من چند وقت پیش یک کتاب اموزش سریع جاوا دیدم که جیبی بود از این کتابچه های کوچیک که خیلی هم مختصر بود نمی دونم الان هنوز تو بازار هست یانه یه کتابم از انتشارات کلید بود که اونم کتابچه بود تو سایتشم (http://www.kelid.ir/books/computer/java.php) هست.
ولی به نظر من همون کتاب اموزش جاوای جعفر نژاد و بخون خیلی نیست و فقط همون اولاش نیازت میشه و بقیه کتاب در مورد Swing و Applet و... هست که اگه درست متوجه شده باشم میخوای اندروید کار کنی و نیازت نمیشه اگرم که سی پلاس پلاس یا سی و یا #C قبلا کار کردی تقریبا مثل همن از نظر دستوری و فقط نیاز به قسمت های جرئی کتاب مثل فایل داری بقیش مثل هم هستند
GAME_BUILDER
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 20:24 عصر
ممنون من كارم با سي پلاس پلاس هست و به اين زبون نيمه مسلط هستم سي پلاسو با كتاب جعفرنژاد قمي شروع كردم بدك نبود كم هم بود نميدونستم براي جاوا هم هست پس دنبال همين بگردم مشكل ايمه كه جاوا متنوع هست اموزش هاش هم همينطور يكي براي سروره يكي اسكريپته و...
mr.dp+
جمعه 30 خرداد 1393, 14:53 عصر
اگه دنبال یه کتاب فارسی با این مشخصات میگردی، این کتاب رو برات میزارم(فارسی)
ولی چاپ کردن به عهده ی خودته.
ولی بازم پیشنهاد همه خوندن کتاب های انگلیسیه
لینک دانلود (https://www.dropbox.com/s/wmy2tcskjjx7gil/Java%20in%20net%20beams%20farsi%20book%20.zip) این لینک تا 30 روز قابل استفاده است !
تعداد صفحات : 290
Abalfazl
جمعه 06 تیر 1393, 11:44 صبح
کتاب جاوا برای دانشجوی کامپیوتر
نمونه فصلها هم اینجا هست:
http://estakhrian.blogfa.com/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.