PDA

View Full Version : سوال: استفاده از بانک MySQL

مجتبی جوادی
سه شنبه 03 تیر 1393, 18:18 عصر
دوستان درود
آیا دیتابیس MySQL هم مثل SQLServer نیاز به نصب برنامه MySQL دارد ؟ یا بدون نصب برنامه هم میتوان به دیتابیس کانکت شد؟
سپاسگزار

Mori Bone
سه شنبه 03 تیر 1393, 18:51 عصر
اگه شما به صورت پک مثله موپ سرور بیا زمپ با ... استفاده می کنید نه نیاز به پیکربندی نیسولی اگه php و apachi و ... رو جدا از هم می خواین باید هر کدوم رو به هم کانک کنید و پیکریندی کنید

مجتبی جوادی
سه شنبه 03 تیر 1393, 18:57 عصر
دوست عزیز از اینکه جواب منو دادی ممنون
من هیچ اطلاعاتی از MySQL ندارم . من یک میزبانی لینوکس دارم که از دیتابیس MySQL پشتیبانی می کنه و میخواستم یک راهی برای ارتباط با دیتابیس آن پیدا کنم .
من برنامه ای با دلفی نوشته ام که برای بروز رسانی باید بتوانم به دیتابیسم روی سایت کانکت بشم . شما میتونید منو راهنمایی کنید
سپاسگزارم

miladamirzadeh
چهارشنبه 04 تیر 1393, 16:54 عصر
من تا حالا برای اتصال به MySQL از دلفی استفاده نکردم . همون طور که احتمالاً می دونی مفهومی وجود داره به نام connector ها. دو راه برای اتصال به MySQL به طور کلی وجود داره، استفاده از ODBC Connector که راه ساده و مرسومه و راه دوم استفاده از واسط پیاده سازی شده در خود دلفی برای اینکار.(چیزی مثل ADO.NET میکروسافت اگر وجود داشته باشه.) برای اتصال به MySQL کافی است MySQL Client رو نصب داشته باشید تا بتونید تستش کنید. پیشنهاد من استفاده از MySQL Workbench هست.
موفق باشید.

Mori Bone
چهارشنبه 04 تیر 1393, 17:18 عصر
من سوال تا\یک درس نفهمیدم. واقعا منو بخشید.
درضمن درباره دلفی اطلاعات ندارم

سعید صابری
چهارشنبه 04 تیر 1393, 21:58 عصر
بهترین کامپوننت برای ارتباط با Mysql کامپوننتهای شرکت devart مثل(unidac,mydac) و firedac که به همراه دلفی نسخه های جدید ارائه شده