shozdeh
دوشنبه 09 تیر 1393, 01:48 صبح
سلام به همگی
برای یه پروژه دانشگاه نیاز دارم با پایگاه داده اوراکل یه سری نیازمندی های امنیتی رو پیاده سازی کنم (مثلا دسترسی افراد به یه سری جاها) اما تا حالا اصلا با اوراکل کار نکردم و فقط با MySQL کار کردم.
میخواستم بدونم کدوم نسخه رو باید دانلود کنم؟! کلی نرم افزار داشت اوراکل!
در ضمن قراره این نیازمندیهای امنیتی توسط SQL Plus چک بشن. این SQL Plus تو خود اوراکل هست یا نرم افزار جدایی هستش؟! چون دیدم کامند بیس هستش فک کنم رو خودش سواره!
راستی چیزی تحت عنوان وب اوراکل داریم؟! برای طراحی اینترفیس؟!
یا خود اوراکل یه برنامه تحت وب داره که میشه بهش کانکت شد؟!
آخه تو تعریف پروژه نوشته برای انجام عملیات مربوط به دیتابیس از ابنترفیس وب اواکل استفاده کنید. نفهمیدم چیزی تحت وب اوراکل داریم یا منظورش وبِ اواکل هست.
این هم تو خود اوراکل هستند یا باید جدا دانلود شه؟! چه جوریاس زبان خاصی داره یا GUI هست؟!
اگه دوستان آشنایی دارن یه کمکی به ما برسونن ! :لبخند:
اگه سایتی یا لینکی برای دانلود برنامه ها هست بی زحمت اون رو هم بزارید...
یه دنیا ممنون.....
برای یه پروژه دانشگاه نیاز دارم با پایگاه داده اوراکل یه سری نیازمندی های امنیتی رو پیاده سازی کنم (مثلا دسترسی افراد به یه سری جاها) اما تا حالا اصلا با اوراکل کار نکردم و فقط با MySQL کار کردم.
میخواستم بدونم کدوم نسخه رو باید دانلود کنم؟! کلی نرم افزار داشت اوراکل!
در ضمن قراره این نیازمندیهای امنیتی توسط SQL Plus چک بشن. این SQL Plus تو خود اوراکل هست یا نرم افزار جدایی هستش؟! چون دیدم کامند بیس هستش فک کنم رو خودش سواره!
راستی چیزی تحت عنوان وب اوراکل داریم؟! برای طراحی اینترفیس؟!
یا خود اوراکل یه برنامه تحت وب داره که میشه بهش کانکت شد؟!
آخه تو تعریف پروژه نوشته برای انجام عملیات مربوط به دیتابیس از ابنترفیس وب اواکل استفاده کنید. نفهمیدم چیزی تحت وب اوراکل داریم یا منظورش وبِ اواکل هست.
این هم تو خود اوراکل هستند یا باید جدا دانلود شه؟! چه جوریاس زبان خاصی داره یا GUI هست؟!
اگه دوستان آشنایی دارن یه کمکی به ما برسونن ! :لبخند:
اگه سایتی یا لینکی برای دانلود برنامه ها هست بی زحمت اون رو هم بزارید...
یه دنیا ممنون.....