PDA

View Full Version : سوال: استارت اولیه با اوراکل

shozdeh
دوشنبه 09 تیر 1393, 01:48 صبح
سلام به همگی
برای یه پروژه دانشگاه نیاز دارم با پایگاه داده اوراکل یه سری نیازمندی های امنیتی رو پیاده سازی کنم (مثلا دسترسی افراد به یه سری جاها) اما تا حالا اصلا با اوراکل کار نکردم و فقط با MySQL کار کردم.

می‌خواستم بدونم کدوم نسخه رو باید دانلود کنم؟! کلی نرم افزار داشت اوراکل!
در ضمن قراره این نیازمندی‌های امنیتی توسط SQL Plus چک بشن. این SQL Plus تو خود اوراکل هست یا نرم افزار جدایی هستش؟! چون دیدم کامند بیس هستش فک کنم رو خودش سواره!
راستی چیزی تحت عنوان وب اوراکل داریم؟! برای طراحی اینترفیس؟!
یا خود اوراکل یه برنامه تحت وب داره که میشه بهش کانکت شد؟!
آخه تو تعریف پروژه نوشته برای انجام عملیات مربوط به دیتابیس از ابنترفیس وب اواکل استفاده کنید. نفهمیدم چیزی تحت وب اوراکل داریم یا منظورش وبِ اواکل هست.
این هم تو خود اوراکل هستند یا باید جدا دانلود شه؟! چه جوریاس زبان خاصی داره یا GUI هست؟!

اگه دوستان آشنایی دارن یه کمکی به ما برسونن ! :لبخند:
اگه سایتی یا لینکی برای دانلود برنامه ها هست بی زحمت اون رو هم بزارید...

یه دنیا ممنون.....

omidfive
دوشنبه 09 تیر 1393, 07:54 صبح
sqlplus تو خود اوراکل هست
شما بهتره نسخه 11.2.0.2 به بالا رو نصب کنین
فکر می کنم برای اینترفیس منظورشون اوراکل فرم یا Apex بوده که یه محصول جداگانه از اوراکله که دوستای دیگه فکز کنم بیشتر بتونن راهنماییتون کنن
محیط sqlplus هم چیط خاصی نیست!! یه محیطه که شما می تونین کوئری ها و PL ها رو توش بنویسین حالا برای اینکه یه محیط نیمچه گرافیکی داشته باشین و راحت تر باشین می تونین از Toad یا sqldeveloper یا حتی OEM که با خود اوراککل نصب میشه استفاده کنین

ghasemi414
دوشنبه 09 تیر 1393, 12:48 عصر
شما کارتون با یک نسخه Express Edition 11g تحت ویندوز راه میوفته که سبک هست و نیازمندیهای یک پروژه رو براتون پوشش میده.
ضمنا منظور از Interface همون Enterprise Manager اوراکل هست که اگر در زمان ساخت دیتابیس دقت کنید باید تیک Configure خورده بشه.

موفق باشید.

shozdeh
شنبه 21 تیر 1393, 13:51 عصر
خیلی ممنون از دوستان....