PDA

View Full Version : چگونه به مدل موجود در view مقدار دهی شود

bitcob589
پنج شنبه 12 تیر 1393, 08:15 صبح
با سلام
در view خود چیزی شبیه زیر دارم

@string username="نام کاربری "
<div >
@Html.TextBoxFor(model => model.username)
@Html.ValidationMessageFor(model => model.username)
</div>
چگونه می توان بدون استفاده از TextBoxFor مقداری که در string username است به model.username مقدار دهی شود و به کنترل پاس دهیم

helpsos
پنج شنبه 12 تیر 1393, 08:53 صبح
سلام
از @html.Hidden(username) استفاده کن

bitcob589
پنج شنبه 12 تیر 1393, 09:29 صبح
سلام
از @html.Hidden(username) استفاده کن

روشی که در پست قبل گفته شد جواب نداد

minaforotan
پنج شنبه 12 تیر 1393, 19:57 عصر
دلیل این کار چیه؟
الان میتونی یک تگ input از نوع text بزاری که مقدارش برابر "نام کاربری" و نامش برابر username باشه

hakim22
جمعه 13 تیر 1393, 12:59 عصر
شما می توانید از :

@Html.HiddenFor(model => model.username)

این کار بعضی وقتها کاربرد داره ، مثلا هنگام ادیت یک آیتم شما نیاز دارید Id آن به سرور ارسال شود ولی قرار نیست کاربر ID را مشاهده کند. یا آن را تغییر دهد به همین دلیل Id را به صورت پنهان به View میفرستید که بعد از Submit فرم به صورت یک فیلد به سرور برگردانده شود.

bitcob589
یک شنبه 15 تیر 1393, 20:58 عصر
در view یک متغیر تعریف کرده ام از نوع string می باشد و مقدار استرینگ در view مقدار دهی می شود چگونه می توان مقدار موجود در استرینگ به صورت پنهان (غیر قابل خوانا ) به controller ارسال کرد

hakim22
دوشنبه 16 تیر 1393, 16:50 عصر
اول اینکه استفاده از این روش ها در MVC بر هم زدن اصل جدا سازی MVC است و نباید در View متغیری تعریف کنید.

دوم اینکه اطلاعات را میشود به سرور از طریق یک فرم که Submit میشود یا با jQuery و Ajax ارسال کرد. وقتی که فرمی ندارید گزینه ی دوم کاربرد دارد.

minaforotan
دوشنبه 16 تیر 1393, 18:13 عصر
این و امتحان کردی؟

<input type="hidden" name="نام فیلد مورد نظر" value="مقدار متغیر" />

amirhossein3
پنج شنبه 23 مهر 1394, 14:59 عصر
سلام دوستان من یه مشکل دارم نمی تونم حلش کنم اگه کمکم کنید ممنون می شم
من یک view دارم که اطلاعاتش به صورت IEnumerable نمایش داده می شود حالا می خوام فیلد id که در مدل من هست رو مقدار دهی کنم .چون اطلاعات به صورت IEnumerable ، مستقیما نمی تونم به فیلد موجود در مدلم دسترسی داشته باشم .به نظرتون باید چکار کنم؟