PDA

View Full Version : گفتگو: کمک برای طراحی بهتر در mvc

sunn789
سه شنبه 31 تیر 1393, 17:20 عصر
سلام دوستان منیشتر کد نویسی میکنم تا طراحی و یکی ا ز مشکلات من اینه که نمیتونم یه تمپلت طراحی کنم نه اینکه کا ربا css رو نمیدونم منظور اینکه عموماً ببعد از اینکه یک در خواست رو گرفتم باید دنبال قالب در اینترنت بگردم و یک قالب بردارم روش کار کنم ، مراحل اینکه بتونم با با توجه به سفارش یه قالب طراحی کنم (مثلاً توی mvc با bootstrap) باید چه کرد و ایا به نظر شما اینکه خودم قالب رو طراحی نمیکنم بهتره یا اینکه وقت برای طراحی قالب بگذاریم
و اگر دوستان تعریف یبرای قالبه دارن خوشحال میشم کمک کنند، مثلاً سایت های ماکروسافت و یا گوگل از قالبهای Flat که در bootstrap به راحتی وجود داره استفاده میکنن، اما دانشگاها و مثلاً نهادهای دولتی دیگر کثل استانداری و فرمانداری ها از قالب خاصی که بیشتر در جمولا و ورد پرس وجود داره استفاده میکنن و بانها هم به تازگی بیشتر صفحه اول رو با tab های فراوان طراحی میکنن مثل بانک ملت و یا صفحه اول اداره پس ، خوب به نظر شما ایا این بهترین وضعیته و مان هم باید با همین تناسب جلو برم یا اینکه چون بیشتر قالبهای mvc در bootstrap سراحی میشن برویم سراغ طرح های جدید bootstrap

متشکر

hakim22
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 00:56 صبح
اول اینکه شما میتوانید با استفاده از نسخه ی Less مخصوص Bootstrap خیلی از رنگ بندی ها و تنظیمات اونو عوض کنید.

دوم اینکه خیلی سایتها هستند که قالبهای رایگان Bootstrap رو میشه دانلود کرد و توی سایت قرار داد. و خیلی ها هم تخصص در طراحی ابزار مخصوص بوت استرپ دارند که میتوانند بعدا طرح سایت رو اصلاح کنند.

سوم اینکه خیلی ابزار و افزونه برای بوت استرپ طراحی شده و هیچ کمبودی نداره.

مزیت اصلی بوت استرپ Responsive بودن آن هست که با کمترین دردسر سایت شما برای گوشی و تبلت ها کاملا سازگار است . در حالی که 90 درصد سایتهای جاری چنین قابلیت هایی ندارند.

sunn789
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 12:09 عصر
متشکر از پاسختون ، اونچه که ن دنبالش بودم اینکه مثلاً سایتهای فرمانداری ها و استانداری ها عموماً کمتر شبیه Bootstrap هست و گفته شما رو در مورد Bootstrap و قابلیتهاش قبول دارم ، اما در حال حاضر قالب سایتهای دولتی رو کمتر میشه با Bootstrap طراحی کرد با اون همه شلوغی که دو طرف و منو ها و بنر و... دارن و قالبهای bootstrap عموماً ساده اند که خوب بهتره اما سیستمها دولتی نمیپسندند و یک نمونه رو گرفتند و همه مانند اون میخوان.
و نتیجه اینکه خود ما کمتر دنبال طراحی قالبها بریم (البته من اگر قرار باشه برم خلایت گرافیکی ندارم ) و از قالبهای رایگان استفاده کنیم .