View Full Version : حفاظت از اطلاعات
nazihosseinioun
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 08:34 صبح
سلام
لطفا فرض كنيد در جدول يك اطلاعات محاسباتي نگهداري مي شود و در جدول دوم آيتم هاي مبناي دخيل در محاسبات.
اطلاعات جدول دوم امكان دستكاري حذف و تغيير دارند.
بهترين روش براي حفاظت از اطلاعات مبنايي كه در مقطع خاص در محاسبات دخيل بودند ، نگهداري آنها در جدول يك است يا روش ديگري پيشنهاد مي كنيد؟
مرسي
Davidd
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 08:58 صبح
سوال يه كم مبهمه. حفاظت اطلاعات از چه كسي؟ اگه سرور چند تا كاربر داره و ميخاي بعضي كاربرا اين اطلاعاتو نبينن، ميشه يك login درست كرد كه به جدول دوم دسترسي نداشته باشه و اين كاربرا با اين login وارد سرور بشن كه فقط جدول اول ميبينن و به جدول دوم دسترسي ندارند.
nazihosseinioun
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 11:12 صبح
بحث سرور و امنيت و اين حرفها مطرح نيست. بحث نوع طراحي است وروش كار است. كاربر اطلاعات مبنا را در مقاطعي به سيستم مي دهد. مثل نرخ كارمزد. در همان مقطع هم اطلاعات ديگر از كاربر اخذ و محاسبات بر اساس نرخ مبنا انجام مي شود. و در جدول ديگري ذخيره مي شود.
سوال من اين است كه اين كاربر پس از محاسبات ، امكان تغيير آقلام مبنا را دارد. من چطوري اقلام مبنايي كه در محاسبات بكار رفته را نگهداري كنم؟
ناگفته نماند كه بنا به دلايلي مجبور هستم امكان ويرايش اقلام مبنا را به كاربر بدهم.
مرسي
Davidd
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 11:31 صبح
من كه نفهميدم: هم كاربر امكان ويرايش اقلام مبنا داشته باشه و هم اقلام مبنا از تغييرات كاربر محافظت بشه؟!
وقتي بحث امنيت در سمت سرور مطرح نيست پس بايد كنترل ها و مجوزهاي كاربر در سمت نرم افرار چك بشه و فرقي نميكنه اطلاعات توي يه جدول ذخيره بشن يا دوجدول. به هرحال كاربر با يه نرم افزار وصل ميشه به ديتابيس. توي نرم افزار ميشه مجوزهارو كنترل كرد. جدا كردن جدول ها وقتي تفاوت داره كه مجوزهاي امنيتي سمت سرور مديريت بشن.
mahan.2002
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 13:24 عصر
با سلام
به قول دوست مون یمقدار مبهم توضیح دادید !! خوب بود با یک مثل مشخص مسئله تون رو توضیح میدادید
ولی من تا جایی که متوجه شدم شما میخواید اطلاعات جدول مبنایی محاسبات خود را حفظ کنید برای این کار خب باید جدول سومی در نظر بگیرید که زمانی که اطلاعات مبنایی خود را درون ذخیره کنید ..
و زمانی که اطلاعات مبنایی جدید هم در جدول تون وارد میکنید . اطلاعات مبنایی قبلی تون هنوز قابل باز یابی باشد..
موفق باشید ..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.