PDA

View Full Version : سوال: مشکل باز نشدن اکسس

poiabaiati
دوشنبه 13 مرداد 1393, 12:14 عصر
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده یه برنامه درست کرده بودم تو اکسس که متاسفانه الان موقع باز کردن ارور میده و اصل فایل باز نمیشه و یه بک آپ به صورت اتوماتیک از آن می سازه و همه تیبل ها و فرم ها و کوری ها را داخل اون میریزه و اگه دوباره برم اون بک آپ رو باز کنم باز همو121967ن مشکل قبلی تکرار میشه و دوباره به صورت اتومات بک آپ دیگری می سازه و اصلا نمیتونم فایل رو باز کنم اساتید محترم خواهشن کمک کنند؟

mohamad goodarzi
دوشنبه 13 مرداد 1393, 13:10 عصر
با سلام
شما هيچ تيبلي در فايل پيوست نداريد

poiabaiati
دوشنبه 13 مرداد 1393, 13:15 عصر
سلام با تشکر از شما
مشکل من هم همینه وقتی باز میکنی یه ارور میده و یه بک آپ جدید از فایل اکسس میسازه و همه تیبل ها و کوری ها رو میندازه داخل اون و در فایل اصلی یه تیبل ارور درست میکنه مشکل من هم همینه

mohamad goodarzi
دوشنبه 13 مرداد 1393, 14:17 عصر
با سلام
اكسس شما در زمان اجرا يك فرم را باز مي كند كه مشكل دارد در آپشن اكسس فرم مذكور را حذف كنيد .

poiabaiati
سه شنبه 14 مرداد 1393, 07:16 صبح
با سلام
جناب آقای گودرزی من اصلا به هیچ وجه نمیتونم فایل رو باز کنم که بتونم اون فرم رو حذف کنم حتی من یک دیتابیس دیگر رو ساختم و خواستم غیر مستقیم همه تیبل ها رو از دیتابیس قبلی به جدید ایمپورت کنم بازم نشد و ارور داد اگه بگید چه جوری میشه اون فرم رو حذف کرد ممنون میشم یا اینکه اون فایل من رو اصلاح کنید برام بزارید

mohamad goodarzi
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 07:27 صبح
با سلام
ظاهرا" فايل شما مشكل اساسي دارد اگر بك آپ قبلي ندارد فكر نكنم اين فايل قابل اصلاح باشد