PDA

View Full Version : ایجاد نصب یا یک آکون برای اجرای پروژه

myysl97
دوشنبه 03 شهریور 1393, 12:17 عصر
سلام
دوستان من برنامه ای طراحی کردم که دیتا بیسش اکسسه و وقتی کنار پروژه و پوشه هست اجرا میشه

فقط نمیخوام پروژه رو بدم به مشتری چون که طبیعتا نمیتونه بره و از پوشه bin پروژه رو اجرا کنه
چیکار کنم که یک آیکون اجرا یا یه حالت نصبی درست کنم که وقتی کاربر پروژه رو باز کرد یه آیکون ببینه و روش کلیک کنه و اجرا کنه

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید(بقیه پوشه ها هم مهم نیست مهم اینه یه آیکون داشته باشه واس اجرا)
ممنونم

hadi vafaii
دوشنبه 03 شهریور 1393, 12:58 عصر
خب با ویژوال استدیو یا نرم افزار های ستاپ ساز یه ستاب بساز تا بتونی رو سیستم طرف نصب کنی و آیکون هم با توجه به تنظیماتی که موقع ساخت انجام میدی هرجا که بخوای قرار بگیره

myysl97
دوشنبه 03 شهریور 1393, 15:30 عصر
خب با ویژوال استدیو یا نرم افزار های ستاپ ساز یه ستاب بساز تا بتونی رو سیستم طرف نصب کنی و آیکون هم با توجه به تنظیماتی که موقع ساخت انجام میدی هرجا که بخوای قرار بگیره

با ویژوال استدیو چطوری میسازن؟؟؟؟بلد نیستم چطوری درست کنم؟ویژوال 2012 کار میکنم...

amir.yousefi
دوشنبه 03 شهریور 1393, 15:59 عصر
ویژوال استادیو 2012 نداره،بایداز نسخه 2010 استفاده کنی.آموزش ساختش رو من برای یکی از کاربران همین سایت ساختم و آپلود کردم بگردی پیدا می کنی.
راه دومش اینه که از برنامه های ستاپ ساز مثل instal shild،setup factory , ....استفاده کنی.

myysl97
دوشنبه 03 شهریور 1393, 17:55 عصر
یه راه ساده ندارید ؟؟؟؟؟خود فایل های پروژه هم باشه مشکلی نیس فقط طوری باشه یه پوشه رو کپی کنه و یه شورت کات داشته باشه که رو اون کلیک کنه و برنامه اجرا بشه
چون برنامه طوری هست که دیتا بیس کنارشه فقط میدونم کاربر نمیتونه بره پوشه binو اجرا کنه