PDA

View Full Version : سوال: محیط شبیه ساز اوراکل

oliya24
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 14:36 عصر
سلام و خسته نباشید
دوستان عزیز من میخواستم اوراکل رو یاد بگیرم خوب برای قدم اول نسخه اینترپرایس رو نصب کردم ولی این نسخه تحت وب هست و خبری از کدنویسی نداره من یه محیط میخوام که بتونم درش کد بنویسم برای کارها یا تریگرها یا رپلیکیشن یا ....... یه محیط شبیه ساز میتونید بهم معرفی کنید من نسخه 11g نصب کردم با تشکر

رسول_57
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 23:11 عصر
با سلام

شما را از قدیم تر ها یادم است و فکر کنم کمی با هم مباحثه کردیم و البته فکر کنم ناآشنا به اوراکل نیستید با این حال می توانم جوابی خلاصه به صورت زیر خدمتتان ارائه کنم :

الف : نسخه های اوراکل نسخه تحت وب نیستند ، بلکه می توان تحت وب هم از آن استفاده کرد . شاید منظورتان OEM یا اوراکل اینترپرایز منیجر آن است که واسط تحت وب ارائه شده توسط شرکت اوراکل است و از این واسط ها زیادتر و بهتر هم طراحی شده اند مانند اوراکل اس کیو ال دولوپر ، تاد ، اوراکل مسترو و ... که خوب است با آنها آشنا باشیم ولی به نظر من یکی از آنها هم کفایت می کند .

ب : اوراکل دولوپر سوئیت که امروزه اکثر اجزای آن در قالب Oracle Fusion Middleware ارائه می گردد مجموعه ای است شامل اوراکل فرم ، ریپورت ، دیزاینر و البته JDeveloper که می توان با استفاده از آن برنامه های کاربردی مناسب دسکتاپی تحت ویندوز و یونیکس نوشت .

ج:Oracle Application Express یا به اختصار Apex ، نر م افزار تحت وب (مبتنی بر مرورگر) است که برای ساخت نرم افزارهای تحت وب مورد استفاده قرار می گیرد و با استفاده از آن به سادگی می توان نرم افزارهای پیشرفته تحت وب ایجاد کرد .

با این حال در صورتی که توضیح دیگری نیاز بود بنده در حد توانم در خدمتم .