PDA

View Full Version : سوال: Xamarin vs Qt

raminlich
شنبه 08 شهریور 1393, 17:40 عصر
سلام
من داشتم تحقیقاتی در مورد بر نامه نویسی اندروید می کردم تا به این برخوردم xamarin رفتم تو سایتش تقریبا دیدم تمام پلتفرم ها رو ساپورت می کنه خوب الان شما به من بگین Qt و xamarin چه فرقی باهم دارن چیزی که من دیدم xamarin تو قسمت موبایل بهتر کار می کنه و .....
خوب حالا می شه بگین این دوتا با هم چه فرقی دارن؟
چه مزیت هایی و عیب های نسبت به هم دارن؟؟:متفکر:
و چرا اکثرا Qt استفاده می کنن؟

کامبیز اسدزاده
شنبه 08 شهریور 1393, 19:04 عصر
سلام
من داشتم تحقیقاتی در مورد بر نامه نویسی اندروید می کردم تا به این برخوردم xamarin رفتم تو سایتش تقریبا دیدم تمام پلتفرم ها رو ساپورت می کنه خوب الان شما به من بگین Qt و xamarin چه فرقی باهم دارن چیزی که من دیدم xamarin تو قسمت موبایل بهتر کار می کنه و .....
خوب حالا می شه بگین این دوتا با هم چه فرقی دارن؟
چه مزیت هایی و عیب های نسبت به هم دارن؟؟:متفکر:
و چرا اکثرا Qt استفاده می کنن؟

سلام ؛

واقعا تعجب میکنم این چه سوالیه ؟ Xamiran مگه قابل مقایسه با Qt هست ؟ اون یک شبیه دات نت و C#‎‎‎ روی سیستم عامل های دیگه هستش یعنی برنامه های نوشته شده توسط C#‎‎‎ رو متونید به صورت شبیه ساز و مجازی روی دیگر پلتفرم ها اجرا کنید و به طور کلی نه ربطی به C++‎‎‎ داره و نه به کتابخانه Qt , من که هنگ کردم از این سوال و پاسخی به جز این برای این سوال ندارم بدم و این سوال شما مشخص میکنه که هنوز هیچ شناختی در رابطه با C++‎‎‎ و کتابخانه Qt ندارید :ناراحت:

لطفا اینجارم مطالعه کنید : http://en.wikipedia.org/wiki/Xamarin

حامد مصافی
شنبه 08 شهریور 1393, 21:27 عصر
زمرین در این زمینه واقعا کراس پلتفرم نیست، یعنی یک برنامه نوشته شده با مونو در زمرین قابل استفاده نیست و باید بازنویسی شود. زمرین یا همان مونوتاچ سابق در واقع یک لفاف برنامه نویسی برای جاوای آندروید است. جالب اینکه نام کلاس های آندروید هم در زمرین همان هستند. برای آندروید، کیوت به حد کافی کاستی داره. آگه قراره مورد کاملی برگزینید همون جاوا رو پیش برید. وگرنه کیوت راه خوبی رو داره طی میکنه

returnx
شنبه 08 شهریور 1393, 23:30 عصر
من هر دو تا را تست کردم و هر دو تا به اندازه کافی بد بودند ، اما Qt نسبت به xamarin ساختار بهتری داره و من شخصا برای برنامه نویسی موبایل بین این دو گزینه ، Qt را ترجیح میدم...
مهم ترین مزیت Qt هم رایگان بودنش هست ، در حالی که xamarin را باید خریداری کنید...