PDA

View Full Version : سوال: دریافت فایل صوتی از url و قراردادن در raw

omid.n1990
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 12:36 عصر
سلام، فایلهای صوتی ام تو اینترنت هست میخوام این فایلها ابتدا دانلود بشه و داخل پوشه raw قرار بگیرن و بعد از دفعات بعدی کاربر بتونه این فایلها رو بخونه. آیا نمونه کدی دارید که seek barهم داشته باشه و نشینم همچین چیزی رو از اول درست کنم؟
shahin bahari
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 13:14 عصر
شما نمی تونید فایل رو توی فولدر raw دانلود کنید. اون رو توی sdcard دانلود کنید و آدرس اون رو با Intent بفرستید به player خود گوشی )Action.View) . اینجوری نیاز به نوشتن همه چیز نیست.

omid.n1990
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 14:57 عصر
آره الان یادم افتاد که ما بعد از ساخت apk نمیتونیم محتواش رو تغییر بدیم البته میخواستم فایل رو از قبل بذارم بعد replace کنم که حواسم نبود که همچین چیزی اصلا شدنی نیست. الان دانلود میکنم آهنگ رو و میریزم تو sd card. ولی الان مشکلی که دارم اینه درسته الان عموما SD Card دارن و تقریبا بی SD Card نیستن. ولی باز هستن کسایی که sd card ندارن و حجم حافظه داخلی گوشیشون براشون کافیه. این جور مواقع باید چیکار کنم؟ الان که اینجوری تست کردم خطای نبود sd card رو میده. میخوام اگر sd card نبود بره تو حافظه داخلی کپی بشه چیکار کنم؟تشکر

shahin bahari
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 15:33 عصر
گوشی هایی که حافظه داخلی بزرگی دارند معمولا همون به عنوان sdcard شناخته میشه وموردی از این نظر نیست ولی اگر می خواید برای همه دیوایس ها چک کنید از کد زیر استفاده کنید:
if(!Environment.getExternalStorageState().equals(E nvironment.MEDIA_MOUNTED)) {
Toast.makeText(this, "error in memory", Toast.LENGTH_LONG).show();
return; //memory fault
}