View Full Version : گفتگو: نظر سنجی و قیمت گذاری بر روی سایت
Mohammad_dn
یک شنبه 16 شهریور 1393, 16:16 عصر
سلام
من دارم نسخه ی نهایی سایت شخصیمو راه اندازی میکنم
میخواستم اگه امکانش هست یه نظر در مورد سایت و امکاناتش و اینکه چه قدر قیمت این سایت هست بدید
(البته هنوز تکمیل نیست)
امکانات اصلی:
مدیریت{
پنل مدیریت: دسکتاپ
ایجاد و مدیریت پست ها
ایجاد و مدیرت اخبار
مدیریت بخش سوالات
مدیریت نظرات
مدیریت لینک ها
مدیریت موضوعات
بخش تنظیمات سایت
بخش خبر نامه
مدیریت کاربران
ایجاد صفحه ی داینامیک(ماژولار)
مدیرت ماژول ها
ایجاد منوی داینامیک
مدیریت بخش معرفی کتاب
مدیریت پست های ثابت
}
کاربران{
پنل اعضا: دسکتاپ
مدیریت پروفایل
سیستم پیام رسان+مدیریت
سیستم پرسش و پاسخ+مدیریت
بخش تنظیمات پروفایل
}
عمومی{
نمایش پست مخصوص اعضا
نمایش بر اساس آرشیو
نمایش بر اساس موضوع
نمایش بر اساس نویسنده
سیستم جست و جو در سایت
سیستم عضویت در خبر نامه
}
البته هنوز تمام قسمت ها نصب نشده ..در ضمن برای ورود به قسمت اعضا هم از نام کاربری test و رمز عبور 123000 استفاده کنید
با تشکر
Mohammad_dn
یک شنبه 16 شهریور 1393, 19:36 عصر
سلام ببخشید آدرس سایت یادم رفت بگم
http://Zehneroshan.ir
:خجالت:
nice_boy_a
یک شنبه 16 شهریور 1393, 19:45 عصر
سلام.
صفحه اصلی که بد نبود.
پنل کاربری خوب بود. از چه کامپوننتی استفاده کردی ؟
با امکاناتی که ذکر کردی حداقل 4-5 تومن آب میخوره !
Mohammad_dn
یک شنبه 16 شهریور 1393, 20:54 عصر
قالب پنل کاربریشو خریدم بعد توی سایت استفاده کردم
دوستان دیگه نظری ندارن؟
CsharpNevisi
یک شنبه 16 شهریور 1393, 21:08 عصر
کاربر پسندیش نسبت به بقیه سایتایی که تو این بخش برای نظر خواهی گذاشته بودن خیلی سر تر بود .. !!
فقط ای کاش واکنشگرا بود .. !!!
پنلت خیلی خوشگل بود .. !!!
منم برای طراحی پنل سایتم از محیط مترو کمک گرفتم .. (البته فقط میز کارش)
در کل خوب بود .. !!!
IamOverlord
یک شنبه 16 شهریور 1393, 22:55 عصر
سلام دوست عزیز!
(Fedora 20, Google Chrome Version 37.0.2062.94 (64-bit
در مورد قیمت وارد نیستم... اما در صفحه ی اصلی یه سری ایراد به ذهنم می رسه که بهتره برطرف شه:
روی سه تا تصویری که بالای وب سایت گذاشتی کار کن... فونتشون رو درست کن... خطوط دور متن رو درست کن...
بخش دسته ها به هم ریخته است... مثلا وقتی می رم رو "روانشناسی و مشاوره ی شغلی و صنعتی"، "روانشناسی کودک و نوجوانان" و "مشاوره ی خانواده" حرکت می کنه...
Arax-Group در footer وقتی می ریم روش، سیاه می شه با این که زمینه هم سیاهه...
پنج Icon ـی هم که بالای وب سایت گذاشتید، متن tooltip هاشون رو درست کنید... +Google رو Icon ـش رو درست کنید، وقتی می ریم روش "+" سیاه می شه با این که زمینه اش هم سیاهه...
قسمت جست و جو هم که کار نمی کنه... متن داخلش هم، هم رنگ با رنگ placeholder ـش هست...
"ایمیل ( لازم , عدم نمایش )" هم متن خوبی برای توضیح به کاربر نیست...
مثل این که tag ها هم لینک نیستن... یه سری "," اضافه هم دارن... به جای "," هم از "," استفاده کنید به نظرم بهتره...
...
Mohammad_dn
یک شنبه 16 شهریور 1393, 23:07 عصر
با تشکر ازهمه ی دوستان
کاربر:IamOverlord (http://barnamenevis.org/member.php?72921-IamOverlord)
روی سه تا تصویری که بالای وب سایت گذاشتی کار کن... فونتشون رو درست کن... خطوط دور متن رو درست کن...
مواققم و حتما اینکارو میکنم
بخش دسته ها به هم ریخته است... مثلا وقتی می رم رو "روانشناسی و مشاوره ی شغلی و صنعتی"، "روانشناسی کودک و نوجوانان" و "مشاوره ی خانواده" حرکت می کنه...
این جزو افکت خود قالب هست
Arax-Group در footer وقتی می ریم روش، سیاه می شه با این که زمینه هم سیاهه...
به خاطر این که هنوز به لینکای سایت افکت ندادم(دارم کم کم سایتو تکمیل میکنم)
قسمت جست و جو هم که کار نمی کنه... متن داخلش هم، هم رنگ با رنگ placeholder ـش هست...
همین الآن قبل از اینکه بیام به تاپیک سر بزنم داشتم رو جست و جوش کار میکردم...تا چند دقیقه ی دیگه آماده میشه
"ایمیل ( لازم , عدم نمایش )" هم متن خوبی برای توضیح به کاربر نیست...
به نظرتون چی بهتره باشه؟
مثل این که tag ها هم لینک نیستن... یه سری "," اضافه هم دارن... به جای "," هم از "," استفاده کنید به نظرم بهتره...
بله هنوز جست و جو بر اساس تگ رو نساختم فقط جنبه ی نمادین داره(انشاالله فردا این قسمتم میسازم)
از نظر امکانات چطوره؟
دوستان اگه ایرادی دیدید حتما بگید ممنون..در مورد قیمتم یه نظری بدبد
IamOverlord
یک شنبه 16 شهریور 1393, 23:34 عصر
سلام دوست عزیز!
این جزو افکت خود قالب هست
خوب پس نذارید تو اون بخش یه گزینه جلوی یه گزینه ی دیگه قرار بگیره که این به هم ریختگی به وجود نیاد...
به نظرتون چی بهتره باشه؟
مثلا به جای "عدم نمایش" بگید "نمایش داده نمی شود"... این طوری کاربر پسند تر هست!...
Mohammad_dn
دوشنبه 17 شهریور 1393, 00:07 صبح
جست و جو هم درست شد
کاربر:IamOverlord (http://barnamenevis.org/member.php?72921-IamOverlord) میشه بفرمایید قیمت این سایت چه قدره؟
مثلا به جای "عدم نمایش" بگید "نمایش داده نمی شود"... این طوری کاربر پسند تر هست!...
درست شد
خوب پس نذارید تو اون بخش یه گزینه جلوی یه گزینه ی دیگه قرار بگیره که این به هم ریختگی به وجود نیاد...
در اسرع وقت
Mousavmousab
دوشنبه 17 شهریور 1393, 11:06 صبح
من هم سایت شما را دیدم
یکی از دوستان می گفت 4-5 تومن میشه ، ولی به نظر می آد کمتر از 4-5 تومن باشه. البته هنوز تمام نشده ممکنه در آینده بیشتر از این چیزی که دوستان گفتن باشه
Mohammad_dn
دوشنبه 17 شهریور 1393, 11:14 صبح
من امکانات کامل رو در اولین پست گفتم...لطفا بر اساس اون قیمت بدید...ممنون
rezaee2
دوشنبه 17 شهریور 1393, 12:26 عصر
سلام
کار خوبیه... از چه روشی برای کد نویسیش استفاده کردی؟
پیشنهادهای من:
1- سه تا تصویر بالای سایت بهتره تغییرشون بدی (ذهن روشن + مرجع تخصصی.. + آخرین اخبار) ، طرح بهتر و زیبا تر و شیک تر اگه استفاده کنی روی ظاهر سایتت خیلی تاثیر داره
2- عکسهای مطالب رو هم باکیفیت تر و شیک تر استفاده کن
یه نگاهی به این مطلب بنداز، نظرت رو ممنون میشم بگی
http://barnamenevis.org/showthread.php?468351-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7
Mohammad_dn
دوشنبه 17 شهریور 1393, 14:11 عصر
از چه روشی برای کد نویسیش استفاده کردی؟
منظورتون چیه؟
Mohammad_dn
دوشنبه 17 شهریور 1393, 14:13 عصر
دوستان نظری در مورد قیمت سایت ندارن؟(بر اساس امکاناتی که در پست اول گفتم نه چیزی که الآن روی سایت هست)
sun2rise
دوشنبه 17 شهریور 1393, 14:56 عصر
من این قالب رو قبلا به نظرم جای دیگه ای دیدم
شاید هم من اشتباه میکنم
راستی خودت برنامه نویسی کردی یا سی ام اس رو خریدی؟
Mohammad_dn
دوشنبه 17 شهریور 1393, 15:11 عصر
من این قالب رو قبلا به نظرم جای دیگه ای دیدم
قالب برا من نیست...یکی از دوستان بهم داده..قالب پنل هم که خریداری شده..(ممکنه جاهای دیگه هم استفاده شده باشه)
راستی خودت برنامه نویسی کردی یا سی ام اس رو خریدی؟
نه از بیس خودم نوشتم
rezadana
دوشنبه 17 شهریور 1393, 15:34 عصر
فونت منو بالا مناسب نیست و باکس پایینش نسبت به ظاهر کلیش ضعیفتره. ولی اگه خودت طراحی کردی خوبه.موفق باشی
majidnazari65
دوشنبه 17 شهریور 1393, 16:24 عصر
سلام.
ابتدا چند موردی که هنگام ثبت نام بهشون برخوردم:
اول اینکه برای پسورد از ولیدیشنی استفاده کردی که اجازه ارسال این پسورد رو نمیداد: zO59^3Z1Bsc#
بهتره اجازه ذخیره کردن اینطور پسوردها هم به کاربر داده بشه.
دوم صفحه بازیابی کلمه عبور ارور 404 میده. آدرسش رو درست کنید تا بتونیم تستش کنیم.
سوم و از همه مهمتر این که بدون تایید ایمیل کاربر عضویتش فعال میشه. چون برای سایت امکان ارسال خبرنامه هم درنظر گرفتی بهتره حتما یه لینک فعال سازی حساب یا ایمیل، به ایمیل کاربر ارسال بشه تا مطمئن بشی که ایمیلش رو درست وارد کرده. تایید ایمیل همچنین برای بازیابی کلمه عبور هم مفیده.
در مورد قیمت هم به نظر من باید این نکته ور درنظر بگیرید که سیستم مدیریت محتواهای با امکانات بیشتر وجود داره و اگر cms شما ویژگی خاص و اضافه ای نسبت به اونها نداشته باشه نمیتونید زیاد روی قیمتهای بالا حساب کنید.
اما در صورتی که کسی سفارش داده باشه که از صفر یه cms با این امکانات طراحی بشه فکر میکنم حداقل قیمت 3.5 یا 4 مناسب باشه.
به کارت ادامه بده تا انشاالله سیستم کامل رو هم بتونیم ببینیم!
موفق باشی.
Mohammad_dn
دوشنبه 17 شهریور 1393, 16:32 عصر
سلام ممنون
اول اینکه برای پسورد از ولیدیشنی استفاده کردی که اجازه ارسال این پسورد رو نمیداد: zO59^3Z1BsC#
در واقع منظور شما اینه که کاربر بتونه از کاراکتر های [^#] هم استفاده کنه ..درسته؟
دوم صفحه بازیابی کلمه عبور ارور 404 میده. آدرسش رو درست کنید تا بتونیم تستش کنیم.
هنوز این قسمتو نساختم...امشب احتمالا این قسمت هم آماده بشه
سوم و از همه مهمتر این که بدون تایید ایمیل کاربر عضویتش فعال میشه. چون برای سایت امکان ارسال خبرنامه هم درنظر گرفتی بهتره حتما یه لینک فعال سازی حساب یا ایمیل، به ایمیل کاربر ارسال بشه تا مطمئن بشی که ایمیلش رو درست وارد کرده. تایید ایمیل همچنین برای بازیابی کلمه عبور هم مفیده.
مدیریت میتونه تنظیم کنه که آیا تایید ایمیل نیاز هست یا نه
خبر نامه هم جداست...بعد یه قسمت توی منو برای ثبت ایمیل گذاشته میشه
به نظرتون امکان فروش این سیستم مثلا با قیمت 3.5 هست؟
Mohammad_dn
دوشنبه 17 شهریور 1393, 16:37 عصر
چون من واقعا نا امیدم از فروش این سیستم
ایلیا آخوندزاده
دوشنبه 17 شهریور 1393, 16:54 عصر
ظاهرش بد نیست افکت های قشنگی گذاشتی. سرعت کاربرپذیریش هم بالاس.فقط یکم به هدر سایت و خوش آمدگویی به کاربر برسی بهتر از اینم میشه
majidnazari65
دوشنبه 17 شهریور 1393, 19:19 عصر
در واقع منظور شما اینه که کاربر بتونه از کاراکتر های [^#] هم استفاده کنه ..درسته؟
بله. کاراکترهای پسورد میتونه شامل !@#$%^&*)( هم باشه.
الان هم ایمیلی که فرستاده شده بود رو دیدم، پسورد برام ایمیل شده بود. احتمالا پسورد رو هش نشده ذخیره کردید که خیلی بده. حتی خود شما هم نباید بدونید که کاربر چه چیزی به عنوان پسورد نوشته.
همونطور که گفتم اگر کسی این سفارش رو بده که یه سیستم میخواد با این امکانات و حتما باید از صفر شروع بشه به طراحی، میشه رو 3.5 حساب کرد.
اما اگه بیاد بگه که فقط یه سایت میخواد با این امکانات شما میتونی با یه cms که امکانات بیشتری هم داره سایت رو براش بالا بیاری. هم هزینه و هم زمان کمتر میشه.
حالا که شما این سیستم رو داری طراحی میکنی بهتره سایتهایی که سفارش میگیری بر پایه همین سیستم بسازی و به مرور امکاناتش رو بیشتر کنی. مثلا میتونی قسمتی برای فروش فایل و یا سایر امکانت اضافه کنی.
Mohammad_dn
دوشنبه 17 شهریور 1393, 19:43 عصر
سلام
الان هم ایمیلی که فرستاده شده بود رو دیدم، پسورد برام ایمیل شده بود. احتمالا پسورد رو هش نشده ذخیره کردید که خیلی بده. حتی خود شما هم نباید بدونید که کاربر چه چیزی به عنوان پسورد نوشته.
پسورد هش شده هست..توی ایمیل پسورد رو میدنویسه ولی توی دیتابیس هش میشه(نوع هش SHA256)
حالا که شما این سیستم رو داری طراحی میکنی بهتره سایتهایی که سفارش میگیری بر پایه همین سیستم بسازی
یعنی چی بر پایه ی همین بسازم؟یعنی اگه کاربر پول یه cms آماده رو داده من از اسکریپت خودم استفاده کنم؟
Mohammad_dn
دوشنبه 17 شهریور 1393, 20:36 عصر
قسمت بازیابی رمز عبور رو هم درست کردم...از دوستان ممنون میشم اگه نظرشونو در مورد این بخش هم بگن
عکس های هدر(آخرین اخبار و ذهن روشن) و همچنین منوی موضوعات هم تغییر کرد..اگه اشکال دیگری داره لطفا بگید
Mohammad_dn
دوشنبه 17 شهریور 1393, 21:03 عصر
یه سوال:
من این سایتو یک ساله که آنلاین کردم البته نسخه ی قدیمیه سایت نصب بود..توی نسخه ی قدیمی من تاریخ پست ها رو به صورت 1392/10/06 ذخیره کردم..حالا میخوام برای سایت یه قسمت آرشیو بسازم ..بر اساس ماه و سال..مشکلم اینجاس که نمیدونم چطور منویی مثل زیر بسازم:
دی 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
میخوام یه همچین چیزی بسازم
ممنون میشم راهنماییم کنید
majidnazari65
دوشنبه 17 شهریور 1393, 21:05 عصر
سلام
پسورد هش شده هست..توی ایمیل پسورد رو میدنویسه ولی توی دیتابیس هش میشه(نوع هش SHA256)
یعنی چی بر پایه ی همین بسازم؟یعنی اگه کاربر پول یه cms آماده رو داده من از اسکریپت خودم استفاده کنم؟
کاربری که سفارش میده یه CMS براش پیاده سازی بشه حتما دنبال امکاناتی هست که تو سیستمهای دیگه نیست وگرنه دلیلی نداره بین cmsهای رایگان دیگه پول پیاده سازی cms جدید بده.
گاهی وقتا هم کاربری سایتی میخواد که شاید یک چهارم سیستم شما امکانات داره (مثلا نخواد کاربری تو سایتش عضو بشه). خب شما سایت رو با همین cms ی که نوشتی بالا بیار و امکاناتی که نخواسته رو غیرفعال کن. منظورم اینه که بجای اینکه مثلا از wordpress استفاده کنی و سایت بسازی از cms خودت استفاده کن که پشتیبانیش هم برات راحتتر باشه.
Mousavmousab
سه شنبه 18 شهریور 1393, 12:41 عصر
دوست عزیز می بینم خیلی دوست داری نظر دوستان را در مورد قیمت بدونی ، ولی وضع سایت شما که مشخص نیست.
درسته که شما قابلیت ها را نوشتی ولی این خیلی مهم است که این قابلیت با چه سناریویی پیاده بشه مثلاٌ همه سایت های دانشگاه ها این قابلیت را دارن که دانشجو انتخاب واحد بکنه ولی یک سایت می بینی میگه با IE6 به پایین وارد شو و هر سایتی ساز خودشو می زنه (خودت استادی و بهتر می دونی) تازه فقط این نیست که ، شما نگفتتید این پروژه قرار است چطوری به دست مشتری داده بشه ؟ فقط می خواهید پروژه را براش Run کنید یا اینکه سورس برنامه را هم می خواد ؟ فرض می کنیم فقط پروژه را می خواد توی هاست بهش تحویل بدی ، خوب در این صورت آیا نیاز به پشتیبانی داره ؟ پشتیبانیش چطوریه ؟ هاست را شما برش می خری ؟ یعنی طرف چیزی از برنامه نیوسی نمی دونه یا اینکه قرار است خودش هزینه هایت را بپردازه ؟ اینا همش شرطه ، ساخت سایت یک بخشه و اداره کردنش چیز دیگه
شما سایت را انشا الله پیش ببر ما هستیم و نظرمونو ارائه می دیم.
Mohammad_dn
سه شنبه 18 شهریور 1393, 13:32 عصر
از همه ی دوستان ممنونم..من این تاپیکو زدم تا بتونم سایتمو هر چه بهتر بسازم
در ضمن بهتر بود حداقل برای خطاهای احتمالی که در سایت اتفاق میفته یه فکری میکردید تا کاربر متعجب از صفحه رخ داده نشه ...
این قسمت ساخته شده..فقط هنوز رو هاست نصب نیست..انشالله به زودی
قسمت forgotpassword بهتر بود در کنار قسمت login باشه نه پایین تر همینطور بهتر بود از captcha نیز استفاده میکردید
این هم همینطور(به زودی)
ولی عکس های header اصلا جالب نیست جذابیت سایت رو برده زیر سوال
به نظرتون برای هدر چی کار میشه کرد؟
قسمت search سایت باگ داره همیشه درست عمل نمیکنه مثلا اگر از علامتی مثل( .) استفاده کنی error داری
اشکال کوچیکی بود رفع شد..به زودی نصب میکنم
پیامهایی که به کاربر داده میشه میتونه خیلی زیبا تر باشه ...
روش کار میکنم
دوست عزیز می بینم خیلی دوست داری نظر دوستان را در مورد قیمت بدونی ، ولی وضع سایت شما که مشخص نیست.
درسته که شما قابلیت ها را نوشتی ولی این خیلی مهم است که این قابلیت با چه سناریویی پیاده بشه مثلاٌ همه سایت های دانشگاه ها این قابلیت را دارن که دانشجو انتخاب واحد بکنه ولی یک سایت می بینی میگه با IE6 به پایین وارد شو و هر سایتی ساز خودشو می زنه (خودت استادی و بهتر می دونی) تازه فقط این نیست که ، شما نگفتتید این پروژه قرار است چطوری به دست مشتری داده بشه ؟ فقط می خواهید پروژه را براش Run کنید یا اینکه سورس برنامه را هم می خواد ؟ فرض می کنیم فقط پروژه را می خواد توی هاست بهش تحویل بدی ، خوب در این صورت آیا نیاز به پشتیبانی داره ؟ پشتیبانیش چطوریه ؟ هاست را شما برش می خری ؟ یعنی طرف چیزی از برنامه نیوسی نمی دونه یا اینکه قرار است خودش هزینه هایت را بپردازه ؟ اینا همش شرطه ، ساخت سایت یک بخشه و اداره کردنش چیز دیگه
شما سایت را انشا الله پیش ببر ما هستیم و نظرمونو ارائه می دیم.
ممنون دوست عزیز...اول تو فکر این بودم که به صورت اسکریپ(Install file) بفروشم...بعد که دوستان گفتن سخت فروش میره نظرم عوض شد و گفتم شاید بهتر باشه تو هاست خودم برای مشتری نصب کنم و ماهیانه برای پشتیبانی و ... ازش یه پولی بگیرم...ایطوری بهتر نیست؟
Mousavmousab
سه شنبه 18 شهریور 1393, 14:46 عصر
البته فروش بستگی به مشتری داره ( سطح علمش از کامپیوتر و ..) در این صورت باید به مشتری توجه کرد.
خلاصه که آرزوی قلبی ما اینه در این راه موفق بشین ، هم شما و هم بقیه دوستان و همچنین خودم.
Mohammad_dn
سه شنبه 18 شهریور 1393, 15:15 عصر
شاید بهتر باشه تو هاست خودم برای مشتری نصب کنم و ماهیانه برای پشتیبانی و ... ازش یه پولی بگیرم
به نظرتون این روش جواب میده؟
rezaee2
سه شنبه 25 شهریور 1393, 10:51 صبح
به نظرتون این روش جواب میده؟
من پیشنهادم اینه که این سایت رو رفته رفته کامل تر کن...
اما اگه هدفت درآمد زایی هست تمام تمرکزت رو برای فروش این سیستم نزار...
از سی ام اس ها استفاده کن... جایی که کار سفارشی خواستن از این به صورت یه هسته استفاده کن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.