View Full Version : دریافت مجوز برای نرم افزار
ho3ein.3ven
سه شنبه 18 شهریور 1393, 20:16 عصر
سلام
من چند روز پیش یه نرم افزار رو برای انتشار به بازار ارسال کردم . امروز جواب داده میگه باید نرم افزار رو ثبت کنی :
پیرو تذکر دریافتی از «مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» و حذف چندین برنامهی مشابه با موضوع پخشکننده شبکههای تلویزیونی و رادیویی و... ، لطفاً جهت دریافت مجوز از این مرکز اقدام کنید. جهت دریافت مجوز میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید:
http://nashr.saramad.ir
تو این سایته که معرفی کرده ثبت نام کردم الان منتظر تاییدم .
کسی تا حالا مجوز گرفته ؟ کسی می دونه چقدر زمان میبره ؟
omid.n1990
سه شنبه 18 شهریور 1393, 22:25 عصر
سلام، من یک برنامه ام رو چهار ماه پیش فرستادم به این مرکز و هنوز تایید نشده!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرم سریعتر جواب میده ولی متاسفانه شانس من اینطور شده. خیلی هم بستگی به محتوا داره.
وقتی فرستادم برنامه ام رو، یک هفته اول هر روز چک میکردم دیدم خبری نشد، بیخیال شده بودم گفتم ایمیل میزنن بهم هروقت چک کنن، یک ماه گذشت رفتم چک کردم پنلم رودیدم سه هفته قبلش پیام داده بودن ولی ایمیل نزدن! گفتن برنامه درست آپلود نشده!! مجدد آپلود کردم و دو سه روز بعدش از همین مرکز باهام تماس گرفتن که فلان مسائل رو باید انجام بدید، ما هم دو سه هفته بعد مواردی که گفت رو اصلاح کردیم رو فرستادیم و الان دو ماهه هیچ خبری نشده ازشون، بهشون هم پیام میدم که یا تایید کنید یا بگید تایید نمیشه ولی باز جوابی نگرفتم. ولی دیدم بعضی نرم افزارها هستن که مجوز از اینجا گرفتن. دیگه باید دید شانستون چطوره و چقدر براتون طول میکشه.
ولی باز اینجا به بازار انتقاد هست، اولا مارکتهای دیگه این حرف رو نمیزنن و کاری به این مرکز ندارن، درسته مارکتهای دیگه به پای بازار نمیرسن ولی پشت مارکتهای دیگه مثل کندو یک شرکت خیلی بزرگتر و شناخته شده تر و سازمانیافته تر هست که همچین ایرادی اون مرکز ازشون نگرفته
بعد بازار تو که این بندها رو میدونی چرا به قسمت سیاستها اضافه نمیکنی؟ اصلا تو سیاستهای بازار این مورد ذکر نشده و هیچ اسمی از این مرکز نبردن ولی خیلی موارد شده که ارجاع میدن به این مرجع
درکل باید صبر داشته باشید یک بار به من دو سه روزه هم زنگ زدن هم تو پنل پیام دادن الان هم دو ماهه ازشون خبری نیست.
ho3ein.3ven
سه شنبه 18 شهریور 1393, 22:49 عصر
ممنون از پاسخ کاملتون .
به نظر شما الان همه نرم افزار های پخشکننده شبکههای تلویزیونی و رادیویی و... موجود در بازار از این مرکز مجوز دارن ؟ من که فک نمی کنم .
کلا مسخره بازیه .
saeed_g21
سه شنبه 18 شهریور 1393, 23:01 عصر
ممنون از پاسخ کاملتون .
به نظر شما الان همه نرم افزار های پخشکننده شبکههای تلویزیونی و رادیویی و... موجود در بازار از این مرکز مجوز دارن ؟ من که فک نمی کنم .
کلا مسخره بازیه .
خوب شاید اوناهم مجبورا اینکار رو کنند شاید نامه ای از پلیس فتا یا ... دریافت کردن که از این به بعد اینگونه برنامه ها مجوز بگیرن فکر کنم برای جلوگیری از پخش شبکه های م اه واره ا ی همچین سیستمی راه انداختن
خدا عالمه
saeed_g21
سه شنبه 18 شهریور 1393, 23:01 عصر
شرمنده نمی دونم چرا دوتا پست مثل هم ایجاد شد
درصورت امکان این پست حذف شود.لطفا
omid.n1990
سه شنبه 18 شهریور 1393, 23:40 عصر
تا یک زمانی مشکلی نمیگرفتن، ولی جدیدا اینطور شده، ولی ای کاش بازار از قبل این نکات رو واضح اعلام بکنه. این مرکز مشکل خاصی هم نداره و به نظرم سخت نباشه مجوز گرفتن ازش. ولی دیگه مثل هر چیز دیگه ای که نیاز به مجوز داره نمیشه از قبل در موردش نظر داد که کارتون چقدر زمان ببره، ممکنه همین هفته تایید بشه برنامه اتون ممکنه هم بره خاک بخوره، انشاءالله که سریع جوابتون رو میدن. مثلا برنامه های زیر از این مرکز مجوز گرفتن و تو توضیحاتشون هم ذکر شده:
http://cafebazaar.ir/app/ir.shiftegan.dozdgir/
http://cafebazaar.ir/app/com.smswhereismyphone/
http://cafebazaar.ir/app/hangam.alankojast/?l=fa
لیستی که خود این مرکز هم داده :
http://46.36.112.145/Documents/listAsarDarayeMojavezHamrah.aspx
ho3ein.3ven
سه شنبه 22 مهر 1393, 23:18 عصر
سلام
من بیش از یک ماه پیش برنامم رو به سرآمد فرستادم . چند روز پیش وضعیت برنامه از در حال بررسی رفت تو معلق شده.
کسی میدونه جریانش چیه ؟
omid.n1990
چهارشنبه 23 مهر 1393, 00:59 صبح
یک ماه پیش بهتون گفتم یکی از برنامه هام 4ماهه اونجاست! الان تبدیل شد به پنج ماه! البته دو سه مرتبه پیام دادن تو این پنج ماه واسه یکسری اصطلاحات که انجام دادم. البته بار اول گفتن فایل آپلود نشده و ... و از آخرین بار سه هفته میگذره که نسخه جدید رو فرستادم و در حال بررسی است.
تو این چندبار پیام میدادن ابلاغیه. بعد میرفت تو وضیعت بررسی ابلاغیه. وقتی بررسی میکردن ایمیلی چیزی نمیزنن تو همون محیط پایین گزینه بررسی ابلاغیه رو میزدم تا ببینم چه چیزی میخواد.
darkenerboy
چهارشنبه 23 مهر 1393, 07:44 صبح
اقا داستان خیلی پیچیدست
از اردیبهشت که تازه پرتال برای افراد حقیقی باز شده بود
من ثبت نام کردم
برنامم هم معلق شد
نه ایمیلی گرفتم نه ابلاغیه
کسی هم پاسخگو نیست
ما هم داریم قوانین نشر ایران و بین المللی رو بررسی میکنیم
تا از نقاط ضعف موجود برای انتشار استفاده کنیم
براتون آرزوی موفقیت میکنم
omid.n1990
چهارشنبه 23 مهر 1393, 10:55 صبح
من چند هفته پیش رفتم بخش نظرات انتقادات پیشنهادات سایتشون
http://46.36.112.145/MBLContent/Pages/SabtNazaratPishnahadatVaEnteghadat.aspx
نوشتم که چندماهه برنامه ام بررسی نشده، بعد باهام تماس گرفتن که مطمئن هستید و ... . بعد گفتن پیگیری میکنیم و شماره بخش مربوطه رو بهم دادن که باهاشون تماس بگیرم که جواب ندادن ولی بعد چند روز برنامه بررسی شد و یک ابلاغیه امد اون ابلاغیه رو سه چهارروزه انجام دادم و الان سه هفته است که خبری نیست.
وقت توان ندارن بررسی رو انجام بدن نمیدونم چرا از بازار خواستن یکسری از برنامه ها باید مجوز بگیرن بعد منتشر بشن! وقت نمیکنن نمیدونم چرا واسه خودشون کار تراشیدن
hamid-khakzad
چهارشنبه 07 آبان 1393, 21:09 عصر
من چند هفته پیش رفتم بخش نظرات انتقادات پیشنهادات سایتشون
http://46.36.112.145/MBLContent/Pages/SabtNazaratPishnahadatVaEnteghadat.aspx
نوشتم که چندماهه برنامه ام بررسی نشده، بعد باهام تماس گرفتن که مطمئن هستید و ... . بعد گفتن پیگیری میکنیم و شماره بخش مربوطه رو بهم دادن که باهاشون تماس بگیرم که جواب ندادن ولی بعد چند روز برنامه بررسی شد و یک ابلاغیه امد اون ابلاغیه رو سه چهارروزه انجام دادم و الان سه هفته است که خبری نیست.
وقت توان ندارن بررسی رو انجام بدن نمیدونم چرا از بازار خواستن یکسری از برنامه ها باید مجوز بگیرن بعد منتشر بشن! وقت نمیکنن نمیدونم چرا واسه خودشون کار تراشیدن
سلامدوست عزیز
میخواستمببینم بالاخره موفق شدید براینرمافزارتونمجوز بگیرید یا نه؟اخرین حرفی که بهتونزدند چی بود؟من الان ۱۵ روز هست که نرمافزار را داخل پنلشون ثبتکردم.خیلی اذیت میکنند.هر روز به فردا موکول میکنند.ولیکسانی را همسراغ دارمکه ۴ ۵ روز بیشتر طول نکشیده وبهشونمجوز دادند
omid.n1990
پنج شنبه 08 آبان 1393, 00:42 صبح
نه اون برنامه هنوز در وضعیت بررسی ابلاغ هست. متاسفانه انگار بررسی نمیکنن میتونن به سادگی بگن نه ولی بلاتکلیفی بدتره. یک برنامه دیگه هم سه روز پیش براشون فرستادم امیدوارم تا زنده هستم نتیجه اش بیاد!
haniiii
پنج شنبه 08 آبان 1393, 17:00 عصر
چه جور برنامه هایی مجوز میخوان ؟ ... جایی لیست شده ؟
hamid_khakzad
پنج شنبه 08 آبان 1393, 17:14 عصر
نه اون برنامه هنوز در وضعیت بررسی ابلاغ هست. متاسفانه انگار بررسی نمیکنن میتونن به سادگی بگن نه ولی بلاتکلیفی بدتره. یک برنامه دیگه هم سه روز پیش براشون فرستادم امیدوارم تا زنده هستم نتیجه اش بیاد!
نکته جالب اینجاست که بررسی کردنشون خیلی به شانس ظرف بستگی داره
از کسانی که مجوز گرفتنمد سوال کردم هر کدومشون یه حرفی زدند،به یکی طی 4 روز مجوز دادند،به یکی 15 روز،به یکی یک هفته،به یکی دو هفته
آقا امید از نرم افزار شما چه ایرادی گرفتند و چه ابلاغیه ای بهتون دادند؟
hamid_khakzad
پنج شنبه 08 آبان 1393, 17:16 عصر
چه جور برنامه هایی مجوز میخوان ؟ ... جایی لیست شده ؟
نه اصلا مشخص نیست چه جوریه
مدیر قسمت رسانه های همراه این مرکزتو خبرهایی که منتشر شده گفته که دریافت مجوز برای همه اپلیکیشن های اندروید اجباریه،ولی جالب اینجاست که اینطور نیست
hamid-khakzad
سه شنبه 20 آبان 1393, 14:53 عصر
دوست عزیز نتیجه مجوز نرم افزارتون به کجا رسید؟
من امروز دل را زدم به دریا با مدیرشون آقای سیاح تماس گرفتم،بهشون گفتم چه جوری هست دوستانی که قبلا ازتون مجوز گرفتند بیشتر از 15 روز طول نکشیده ولی الان واسه ما حدود یک ماه بیشتر هست که گذشته وهر روز فردا فردا میکنند،گفته که جدیدا قانون عوض شده و وزارت اطلاعات وپلیس فتا یک سری ابلاغیه های جدید بهمون داده
خواستم ببینم کار شما به کجا رسید؟الان تو چه وضعیت هست؟
arashazizi
دوشنبه 27 بهمن 1393, 20:42 عصر
..........................................
omid.n1990
سه شنبه 28 بهمن 1393, 00:46 صبح
من دوبرنامه داده بودم بهشون. یکی تقریبا ده ماه پیش و یکی شش ماه پیش و هردو در حال بررسی و 50% هستند. اتفاق عجیبیه! ولی هیچ خبری نیست که نیست.
نمیدونم وقتی بررسی انجام نمیشه چه اصراری هست که برنامه ها رو بفرستند.
arashazizi
سه شنبه 28 بهمن 1393, 03:41 صبح
...................................
arashazizi
پنج شنبه 14 اسفند 1393, 23:17 عصر
........................................
sara.nikzadeh
سه شنبه 19 اسفند 1393, 14:59 عصر
سلام. من دوتا نرم افزار اندرویدی ثبت کردم. تقریبا یک ماه طول کشید
raha_jon
سه شنبه 19 اسفند 1393, 15:21 عصر
به منم گفتن به ی بخشی از برنامه مجوز بگیر
بنظرم دیگه اندروید ارزش کار نداره
hey you
چهارشنبه 20 اسفند 1393, 14:29 عصر
با سلام به همگی
:متفکر:بستر اندروید دیگه به فنا رفته، به دلایل زیر:
1- گیرهای الکی بازار
2- سیاست های منفعت طلبانه ی بازار برای بکارگیری از تبلیغات عدد با حذف بخش تازه ها
3- لاک پیچ شدن برنامه های پولی که به راحتی بر روی وبلاگ ها به طور رایگان قابل دسترس می شن
4- بیشتر شدن تعداد برنامه نویس ها از خریدارها
5- یه سری آدم حسود و علاف هم این وسط هستن که منتظر نشستن یه برنامه پولیه خوب بیاد بیرون، اینا برن رایگانشو بزنن (این دسته سادیسم دارن)
android69
پنج شنبه 21 اسفند 1393, 23:57 عصر
بازار دیگه شورشو درآورده منم همن مشکل رو داشتم فقط گیرای الکی و مسخره بازاری ها بازاره اینم داره واسه ما قانون میزاره بازار بخاطر چهار تا مثل ما شده بازار الان فقط داره گیر میده
ho3ein.3ven
جمعه 22 اسفند 1393, 00:50 صبح
دوستان فروش الان مایکت چطوره ؟ میارزه برنامه توش بذاریم ؟
من یه بار تو پلازا و کندو برنامه گذاشتم خیلی بد بود دیگه تو مایکت نذاشتم .
اگه کسی استفاده کرده بگه فروشش چطوره ؟
android69
جمعه 22 اسفند 1393, 09:07 صبح
حسین جان مایکت دومین مارکت هست اشتباه کردی برنامتو توی مایکت نذاشتی
ho3ein.3ven
جمعه 22 اسفند 1393, 12:20 عصر
جدی ؟؟
خب الان همه برنامه هام رو با هم می زارم.
dibdab
سه شنبه 18 مهر 1396, 15:26 عصر
سلام دوستان
یه سوال دارم
من برنامه رو ثبت کردم توی سایت سرآمد
و نوشته وضعیت تایید شده
یعنی چی ؟
یعنی تاییدش کردن ؟
مجوز دادن ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.