PDA

View Full Version : ارورهای هنگام نصب Sql Server enterpris 2012

hsdnhd
جمعه 21 شهریور 1393, 18:02 عصر
باسلام
من میخواستم Sql Server Enterprise Manager 2012 رو روی سیستمم نصب کنم یک سری ارور داد که نمیدونم بخاطرچیه ممنون میشم راه حل هاشو بهم بگید ممنون.
123359

mohammad reza beizavi
جمعه 21 شهریور 1393, 18:20 عصر
درود بر شما

شما توی صفحه ابتدایی نصب SQL به جای گزینه New sql server stand-alone ... دارید گزینه ی New SQL Server failover cluster installation رو انتخاب می کنید.
کافیه همون گزینه اول رو انتخاب کنید تا مشکل حل شه.

hsdnhd
جمعه 21 شهریور 1393, 18:44 عصر
درود بر شما

شما توی صفحه ابتدایی نصب SQL به جای گزینه New sql server stand-alone ... دارید گزینه ی New SQL Server failover cluster installation رو انتخاب می کنید.
کافیه همون گزینه اول رو انتخاب کنید تا مشکل حل شه.

بله حق با شما بود من بااستفاده ازاین گزینه نصب کردم وکاملا نصب ولی حالا موقع ارتباط با پایگاه داده این ارور رو میده

123362

mohammad reza beizavi
جمعه 21 شهریور 1393, 19:14 عصر
این پیام خطا می تونه دلایل زیادی داشته باشه.
اول سوال اینکه Instanceی که نصب کردید، Default Instance هست، یعنی هنگام نصب نامی براش انتخاب نکردید؟
دوم اینکه برای اتصال به دیتابیس نوع امنیت رو Mixed Mode گذاشتید؟
سوم بگید نام server name هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی چی هست؟ اگر نامی برای Instance نگذاشتید مقدارش رو بذارید نقطه (.) و امتحان کنید. اگر نام کاربری و رمز عبور تعیین کردید هنگام نصب، با همون مقادیر چک کنید.
چهارم چک کنید ببینید firewall اجازه دسترسی به sql server رو میده یا نه؟
اینا رو چک کنید شاید نیاز به کار بیشتر نباشه.
در ضمن مطمئن باشم که شما هنگام نصب تمام feature ها رو انتخاب کردید و تیک engine رو حتما زدید، در غیر اینصورت مجبور میشید دوباره نصب کنید.

hsdnhd
جمعه 21 شهریور 1393, 21:25 عصر
موقع نصب هیچ چیز رو تغییر ندادم فقط Next زدم قبلا هم نصب کردم یادم نیست چطوری بود
آموزش نصبی سراغ ندارید؟چند تا گرفتم هرکدوم یه موردی داشتن اکثرا نصب برروی ویندوز سرور بودن من ویندوز 7 رو میخوام

mohammad reza beizavi
جمعه 21 شهریور 1393, 21:32 عصر
نصب 2012 با 2014 تفاوتی نداره
از اینجا می تونید استفاده کنید:
پیش نیازهای نصب sql server 2014 (http://www.devexir.com/articlaes/107-sqlserver-prerequisite.html)
نصب SQL Server 2014 قسمت اول (http://www.devexir.com/articlaes/108-install-sql-server-2014.html)
نصب SQL Server 2014 قسمت دوم (http://www.devexir.com/articlaes/112-install-sql-server-2014-2.html)

hsdnhd
جمعه 21 شهریور 1393, 23:38 عصر
لینک قسمت اول خرابه.لینک دیگری سراغ ندارید

mohammad reza beizavi
جمعه 21 شهریور 1393, 23:53 عصر
درود
ببخشید داشتیم با سایت کار می کردیم، چند لحظه ارتباط قطع شد، الان می تونید ببینیدش

FlashOver
شنبه 05 مهر 1393, 23:14 عصر
به کمک اقای بیضوری یکی دیگه از دلایل این مشکل نیز حل شد...

نوع مشکل: استارت نخوردن SQL Server به صورت اتوماتیک
دیلیل مشکل: صادر نشدن اجازه دسترسی از طرف انتی ویروس و یا فایروال
روش حل:
تشریف میبرید توی مسیر زیر

Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools

Service رو باز میکنید و ایتم SQLServer رو انتخاب میفرمایید
بعد Propertis همین گزینه رو باز میکنید و به صورت دستی استارتش میکنید...
موفق باشید

lida_delsh
شنبه 03 آبان 1393, 13:12 عصر
این سرویس فقط بروری ویندوز سرور نصب میشه نه ویندوز معمولی در ضمن تعدادی از پورت ها رو هم باید باز کنید برای امتحان اول فایروال رو خاموش کنید و بعد تست کنید.