PDA

View Full Version : ساخت برنامه Caller ID

hamed6380
جمعه 21 شهریور 1393, 21:32 عصر
با سلام خدمت دوستان
من مودم اکسترنالی دارم که از کالر آیدی ساپورت میکنه و توی هاپیر ترمینال هم شماره تماس گیرنده رو نشون میده ....
حالا توی خود دلفی چجوری میشه شماره تماس گیرنده رو بدست آورد .
از کامپوننت KDTELE استفاده کردم ولی نتیجه خاصی نگرفتم .
توی مطالب گذشته سایت هم جسنجو زدم ولی هیچ کدوم به نتیجه خاصی نرسیده بودن ...
ممنون میشم کمکم کنید ....
wanton2000
شنبه 22 شهریور 1393, 08:31 صبح
با سلام خدمت دوستان
من مودم اکسترنالی دارم که از کالر آیدی ساپورت میکنه و توی هاپیر ترمینال هم شماره تماس گیرنده رو نشون میده ....
حالا توی خود دلفی چجوری میشه شماره تماس گیرنده رو بدست آورد .
از کامپوننت KDTELE استفاده کردم ولی نتیجه خاصی نگرفتم .
توی مطالب گذشته سایت هم جسنجو زدم ولی هیچ کدوم به نتیجه خاصی نرسیده بودن ...
ممنون میشم کمکم کنید ....
سـلام دوست عـزيـز
مـن هـم سـالهـا پيش، چنـديـن مـاه دنبـال ايـن قضيـه بـودم؛ بعـد از کلـی آزمـون و خـطا متـوجـه شـدم که فقـط و فقـط مـودم هـايي که *واقعـاً* قابليت V92 را داشتـه باشنـد (مثـل زولتـريکس 3 چيپ) قابليت ارائـه کالـر آيـدی رو به سيستـم دارن. تاکيـد ميکنـم از بيـن 10 - 15 مـدل انـواع مختلف مـودمهـایي که تست کـردم فقـط و فقـط زولتـريکس 3 چيپ جـواب داد (ايـن مـوضـوع تو اکثـر تاپيـک ها نتيجـه گيـری شـده)
ضمـن اينکـه ديگـه کـلاً دوره استفـاده از ايـن مـودمهـا گـذشتـه؛ و اگه کمـی دربارش سـرچ کنيـد، می‌بینيـد که سخت افـزار مفيـدی داره ارائـه ميشـه (شبيـه فلش ديسـک) که وروديش خـط تلفنـه و به پـورت USB متصـل ميشـه و کالـر آيـدی رو به سيستم ارائـه ميـده؛ و همـراهشـون کامپـوننت‌هاي مخصـوصِ کار با ايـن سخت افـزار (بـرای زبـانهـای مختلف بـرنـامـه نـويسـی) وجـود داره.
مـوفـق باشــی

hamed6380
شنبه 22 شهریور 1393, 09:02 صبح
ممنون از جوابتون ....
من هم از یک مدل مودم دل (Dell) دارم استفاده میکنم . ورودی تلفن داره و به USB وصل میشه .
همینطور که گفتم توی هایپرترمینال کالر آیدیش کار میکنه .ولی توی خود محیط برنامه نویسی دلفی چجوری باید کارکرد ؟
ممنون

dark-man
جمعه 28 شهریور 1393, 22:33 عصر
درصورتی که نمی تونید از طریق خود کامپوننت به شماره دسترسی داشته باشید ، یکی از راه هایی که می تونید ازش استفاده کنید اینه که در لیست کامپوننت های KDTele یه کامپوننت به اسم KDSerial هست که از این طریق و به وسیله سریال ابتدا به مودم وصل بشید بعد AT Commandهای مربوط به پیاده سازی Caller ID رو به مودم بفرستید و آماده ی شنیدن تماس باشید ، در اولین بوق که توسط پورت سریال شنیده میشه شماره رو از رشته های خروجی به دست بیارید ارتباط روی سریال رو قطع کنید و کامپوننت اصلی که مربوط به تماس هست رو فعال کنید و مکالمه انجام بشه .

dark-man
جمعه 28 شهریور 1393, 22:35 عصر
یک راه دیگه برای دریافت Caller ID استفاده از دستگاه های Caller ID هست که در اکثر تاکسی سرویس ها و رستوران ها و ... استفاده میشه و خودش یه ActiveX داره که به راحتی می تونید از طریق اون شماره رو بخونید ، راه بعدی استفاده از کامپوننت hbTapi هست .

wanton2000
سه شنبه 20 آبان 1393, 15:02 عصر
ممنون از جوابتون ....
من هم از یک مدل مودم دل (Dell) دارم استفاده میکنم . ورودی تلفن داره و به USB وصل میشه .
همینطور که گفتم توی هایپرترمینال کالر آیدیش کار میکنه .
راستش مـن با همـون مـودم اکستـرنـال Dell جـواب نگـرفتـم

ولی توی خود محیط برنامه نویسی دلفی چجوری باید کارکرد ؟
براي نمايش Caller ID بايـد ايـونت OnCallerID کامپـوننت KDPhone استفـاده کنيـد:

PROCEDUER TFrmMain.KDPhoneCallerID(Sender: TObject; Error: Integer; Number, Name : WideString; CallHandle: Integer);
BEGIN
EditCallerID.Text := Number;
END;