PDA

View Full Version : کاربران بازار

mohammad-de
پنج شنبه 03 مهر 1393, 11:17 صبح
سلام

کاربرای بازار چرا اینطورین؟

یه برنامه منتشر کردم کلا فش و چرت پرت نظر دادن که دزد و حرومت باشه و مزخرفه و از اینجور چیزا

من دقیقا همین برنامم رو توی ایران اپس و مایکت هم قرار دادم اونجا اصلا اینجوری نیستن و برنامم امتیاز 4 گرفته از 107 نفر امتیاز دهنده ولی کافه بازار 2 ستاره!!!:متعجب:

saeed_g21
پنج شنبه 03 مهر 1393, 11:34 صبح
مگه موضوع برنامت چیه ؟

mohammad-de
پنج شنبه 03 مهر 1393, 11:41 صبح
مگه موضوع برنامت چیه ؟
طنز
حالا خوبه پرداخت درون برنامه ایه. اگه پولی بود ببین دیگه چی میگفتن

omid.n1990
پنج شنبه 03 مهر 1393, 12:13 عصر
خوب لینک برنامه اتون رو میذاشتید تا دوستان نظر بدن که برنامه شما مشکلش چی بوده که اینطوری نظر دادن. البته یک مسئله ای هم هست که متاسفانه بازار فقط به توسعه دهندگان گیر میده و خودش برنامه اش رو اصلاح نمیکنه! در لیست برنامه میزنه برنامه رایگان، خیلی کاربرا که دیدن برنامه رایگان هست دیگه توضیحات شما و توضیحات برنامه رو نمیخونن و میزنن دانلود بعد متوجه میشن که این برنامه رایگان نبوده و تو ذوقشون میخوره. الان بازار تو صفحه خود برنامه به جای قیمت نوشته پرداخت درون برنامه ولی تو لیست برنامه ها که میان نوشته شده رایگان که خوب قطعا اینو باید تغییر بده به پرداخت درون برنامه تا نظرات منفی کمتر بشه.
حالا کافی بود یک توسعه دهنده برنامه اش همچین مشکلی داشت، بازار اجازه انتشار نمیداد ولی این مشکل رو خودشون میدونن ولی یا نمیخوان یا نمیتونن یا حوصله اش رو ندارن تغییر بدن

shs1377
پنج شنبه 03 مهر 1393, 12:16 عصر
کلا کسایی که مارکت های غیر بازار دارن داناییشون از کاربرای بازار بیشتر چون بازار الان رو همه ی گوشی ها نصبه ولی مثلا ایران اپس رو گوشی کسایی نصبه که از موبایل و اینترنت خوب سر در میارن

مثلا یک نظر در بازار در مورد برنامه ام : (خودتون قضاوت کنید )

"بدنیست اما زیاد درد بخور هم نیست حیف 15000ریال که بخاطر این برنامه میدیم میدادیم صدقه برای آخرت ذخیره بود"

Amin-rz
پنج شنبه 03 مهر 1393, 12:32 عصر
برای منم زیاد از این نظرا میدن.
یکیشون که گفته بود:"پولی که دادم حرومت"
:افسرده:

zarabela
پنج شنبه 03 مهر 1393, 12:45 عصر
یه برنامه هر چقدرم که بد باشه دیگه نباید فحش داد مخصوصا برنامه ای رایگان!که واقعا نمیدونم چرا اینطوری نظر میدن،سابقه داشته واسه برنامه رایگان 700کیلوبایتی نوشتن حرومت پولی که واسش دادم:متعجب:حالا اینکه پول واسه چی دادن خدا میدونه!
برنامه غیر رایگانم میتونن خیلی مودبانه بگن این ایراد رو داشت نه اینکه "فحش" بدن!!

esmail3309
پنج شنبه 03 مهر 1393, 12:45 عصر
برای منم زیاد از این نظرا میدن.
یکیشون که گفته بود:"پولی که دادم حرومت"
:افسرده:
بازم خدارو شکر کن که فقط همینو گفته:لبخند:

yasinf
پنج شنبه 03 مهر 1393, 13:34 عصر
برنامه های رایگان من که ماه ها براش زحمت کشیدم پر فحشه برنامه پولی که دیگه بماند :تشویق:

saeed_g21
پنج شنبه 03 مهر 1393, 14:28 عصر
برنامه که شد 1000 تومان که الان به همین 1000 تومان هم ادامس نمیدن حتما هم حاوی فحش و ... خواهد بود
قیمت برنامه ها باید بالا باشه تا وقتی طرف می خواد بخره اول خوب فکر کنه بعد که خرید ارزش داشتنش رو بدونه
ازطرفی متاسفانه فرهنگ اینطوری شده کاریش نمیشه کرد

barnamenevisjavan
پنج شنبه 03 مهر 1393, 17:25 عصر
داداش زیاد به دل نگیر ازین فشا زیاد میدن متاسفانه ناشی از فرهنگ پایینه بجای اینکه بیاد بگه مشکلش فلانه و فلان میاد فحش میده که این چه وضعشه....

Rezaguitar
پنج شنبه 03 مهر 1393, 17:38 عصر
این نکته که بسیاری از کاربران بازار سطح اطلاعت بسیار پایینی دارن و توقع دارن با 1000 تومان برنامه هایی مثل Photoshop و 3D MAX تهیه کنن کاملا مشخص هست.
اما به نظر من برنامه نویس هم باید فلسفه استفاده از پرداخت درون برنامه ای رو درک کنه,پرداخت درون برنامه ای برای این هست که شما یک برنامه رایگان نوشتی و برای اضافه کردن امکانات خاصی قابلیت پرداخت درون برنامه ای بذاری.خیلی از بازیها و برنامه های موفق تو بازار همین کارو کردن.
دلیل اینکه بازار قیمت برنامه های پرداخت درون برنامه ای رو رایگان میزنه هم همین هست.چون فلسفه این کار برای برنامه هایی هست که امکانات پایشون رایگان هست.
حالا وقتی برنامه نویس یک منو طراحی میکنه که هرجاش تاچ میکنی میگه پول بده کاربر قاطی میکنه میاد 1 ستاره میده.
خلاصه به نظر من نرم افزارهایی که بیس رایگان ندارن رو از اول پولی کنید به نفعتونه

esmail3309
پنج شنبه 03 مهر 1393, 17:46 عصر
این نکته که بسیاری از کاربران بازار سطح اطلاعت بسیار پایینی دارن و توقع دارن با 1000 تومان برنامه هایی مثل Photoshop و 3D MAX تهیه کنن کاملا مشخص هست.
اما به نظر من برنامه نویس هم باید فلسفه استفاده از پرداخت درون برنامه ای رو درک کنه,پرداخت درون برنامه ای برای این هست که شما یک برنامه رایگان نوشتی و برای اضافه کردن امکانات خاصی قابلیت پرداخت درون برنامه ای بذاری.خیلی از بازیها و برنامه های موفق تو بازار همین کارو کردن.
دلیل اینکه بازار قیمت برنامه های پرداخت درون برنامه ای رو رایگان میزنه هم همین هست.چون فلسفه این کار برای برنامه هایی هست که امکانات پایشون رایگان هست.
حالا وقتی برنامه نویس یک منو طراحی میکنه که هرجاش تاچ میکنی میگه پول بده کاربر قاطی میکنه میاد 1 ستاره میده.
خلاصه به نظر من نرم افزارهایی که بیس رایگان ندارن رو از اول پولی کنید به نفعتونه

خب شما اینو هم در نظر بگیر که بازار به برنامه های پولی خیلی گیر میده به طور مثال من خودم 6 نسخه از برنامم رو بره بازار فرستادم و به دلیل رایگان نبودن مشکلات زیادی از برنامم میگرفت و بعد از قرار دادن پرداخت درون برنامه ای برنامم به سرعت تایید شد (البته بره کسی که حرفه ای باشه رفع مشکلات کاری نداره. خب البته منم خیلی حرفه ای نبودم)

Rezaguitar
پنج شنبه 03 مهر 1393, 17:58 عصر
خب شما اینو هم در نظر بگیر که بازار به برنامه های پولی خیلی گیر میده به طور مثال من خودم 6 نسخه از برنامم رو بره بازار فرستادم و به دلیل رایگان نبودن مشکلات زیادی از برنامم میگرفت و بعد از قرار دادن پرداخت درون برنامه ای برنامم به سرعت تایید شد (البته بره کسی که حرفه ای باشه رفع مشکلات کاری نداره. خب البته منم خیلی حرفه ای نبودم)
دوست عزیز به نظرم درستش هم همین هست که برنامه ای که پولی منتشر میشه کم خطا و کامل باشه,همین که بازار گیر میده برای انتشار غیر رایگان مثلا لیست علاقه مندیها یا قسمت جست جو بگذارید خودش کلی به کیفیت برنامه کمک میکنه.اگر قرار باشه برنامه دارای خطا و یا ناقص رو پولی منتشر کنیم یه مقدار بی وجدانی هست.همون انرژی که میگذاریم که پرداخت درون برنامه ای واسه برنامه درست کنیم میتونیم بذاریم و مسائلی که بازار گیر میده رو برطرف کنیم.

barnamenevisjavan
جمعه 04 مهر 1393, 10:08 صبح
دوست عزیز به نظرم درستش هم همین هست که برنامه ای که پولی منتشر میشه کم خطا و کامل باشه,همین که بازار گیر میده برای انتشار غیر رایگان مثلا لیست علاقه مندیها یا قسمت جست جو بگذارید خودش کلی به کیفیت برنامه کمک میکنه.اگر قرار باشه برنامه دارای خطا و یا ناقص رو پولی منتشر کنیم یه مقدار بی وجدانی هست.همون انرژی که میگذاریم که پرداخت درون برنامه ای واسه برنامه درست کنیم میتونیم بذاریم و مسائلی که بازار گیر میده رو برطرف کنیم.
با بخشی از حرفات موافقم اما این به بازار هیچ ربطی نداره برنامه ما چطوری باشه!:لبخند:شاید من برنامه ریزی کردم برنامم توی چند نسخه منتشر بشه و توی نسخه های مختلف قابلیت های مختلف قرار بگیره اما بازار با این کارش توی کار و سلیقه برنامه نویس دخالت میکنه و چیزی که باب میل خودشه منتشر میکنه!:عصبانی::عصبانی:
شما برین گوگل پلی میلیون ها برنامه هستش که طرف هرجوری که عشقش بوده برنامه رو ساخته بازار که دیگه اندازه گوگل نیست داره ادای بزرگارو درمیاره حروم خور:متعجب:

haniiii
جمعه 04 مهر 1393, 10:53 صبح
والا فقط یه نفر به کاربرا بفهمونه تو کامنت ها ننویسن مرسی بازار خودش یه پیشرفت حساب میشه ...

در مواردی تو مارکت های دیگه مرسی مایکت ، مرسی کندو و ... رو هم دیدم !!!

Rezaguitar
جمعه 04 مهر 1393, 12:31 عصر
با بخشی از حرفات موافقم اما این به بازار هیچ ربطی نداره برنامه ما چطوری باشه!:لبخند:شاید من برنامه ریزی کردم برنامم توی چند نسخه منتشر بشه و توی نسخه های مختلف قابلیت های مختلف قرار بگیره اما بازار با این کارش توی کار و سلیقه برنامه نویس دخالت میکنه و چیزی که باب میل خودشه منتشر میکنه!:عصبانی::عصبانی:
شما برین گوگل پلی میلیون ها برنامه هستش که طرف هرجوری که عشقش بوده برنامه رو ساخته بازار که دیگه اندازه گوگل نیست داره ادای بزرگارو درمیاره حروم خور:متعجب:
منم با دخالت بازار در عملکرد اصلی نرم افزار به هیچ وجه موافق نیستم و موضوع اصلی صحبتم هم نوع نظارت بازار نیست,ولی مثلا یه برنامه نویس چند ماه زحمت کشیده و دستور 1000 تا غذا رو وارد دیتابیس کرده بعد یه قابلیت جستجو که شاید تو 15 دقیقه بشه کدشو نوشت نمیذاره,خوب این هم به ضرر برنامه خودش هست هم به ضرر کاربری که برنامه رو میخره هم به ضرر بازار.پس رفع کردن این مشکل در کل یه قدم مثبت هست.

barnamenevisjavan
جمعه 04 مهر 1393, 16:42 عصر
منم با دخالت بازار در عملکرد اصلی نرم افزار به هیچ وجه موافق نیستم و موضوع اصلی صحبتم هم نوع نظارت بازار نیست,ولی مثلا یه برنامه نویس چند ماه زحمت کشیده و دستور 1000 تا غذا رو وارد دیتابیس کرده بعد یه قابلیت جستجو که شاید تو 15 دقیقه بشه کدشو نوشت نمیذاره,خوب این هم به ضرر برنامه خودش هست هم به ضرر کاربری که برنامه رو میخره هم به ضرر بازار.پس رفع کردن این مشکل در کل یه قدم مثبت هست.
درسته که بودن این قابلیت ها ضروری و واجب هستش و موجب پیشرفت بیشتر برنامه هستش،اما دیگه بازار بیش از اندازه داره شورشو درمیاره اگه برنامه نویس ماییم... ما بهتر میدونیم ک چی باشه چی نباشه. مارکت APKTOPS بیاد من دیگه طرف بازار آفتابی نمیشم :لبخند:

omid.n1990
جمعه 04 مهر 1393, 16:49 عصر
درسته که بودن این قابلیت ها ضروری و واجب هستش و موجب پیشرفت بیشتر برنامه هستش،اما دیگه بازار بیش از اندازه داره شورشو درمیاره اگه برنامه نویس ماییم... ما بهتر میدونیم ک چی باشه چی نباشه. مارکت APKTOPS بیاد من دیگه طرف بازار آفتابی نمیشم :لبخند:
منظورتون http://www.apktops.ir هست؟ بعید میدونم به جایی برسه و توفیقی داشته باشه

diapason
جمعه 04 مهر 1393, 16:51 عصر
الان این بحثای اخیر چه ارتباطی به عنوان تاپیک دارن؟

esmail3309
جمعه 04 مهر 1393, 16:59 عصر

مگه قراره مارکت ایپک تاپس هم بیاد؟ ایران اپس هم خیلی خوبه ها. به برنامه ها که اصلا گیر نمیده زمان برسیشم خیلی کمه .فقط درآمدش یکم پایینه که اونم بهترین درآمد توی مارکت های ایرانی رو داره (البته بعد بازار)

hosseinaryai
جمعه 04 مهر 1393, 17:58 عصر
دوستان تجربه نشون داده هیچوقت بحث منطقی کار به جایی نمیبره ..
شلنگ و دسته بیل هست اگه کسی نیاز داشت رودرواسی نکنه :لبخند:

barnamenevisjavan
جمعه 04 مهر 1393, 18:43 عصر
منظورتون http://www.apktops.ir هست؟ بعید میدونم به جایی برسه و توفیقی داشته باشه
آره همینه انصافا سایتشون که همیشه فعال و پرمحتواست!
از لحاظ مالی و ساپورت هم هیچی کم ندارن الان 1 سالی میشه که دارن روش کار میکنن قطعا بیاد بازار باید درشو تخته کنه

مگه قراره مارکت ایپک تاپس هم بیاد؟ ایران اپس هم خیلی خوبه ها. به برنامه ها که اصلا گیر نمیده زمان برسیشم خیلی کمه .فقط درآمدش یکم پایینه که اونم بهترین درآمد توی مارکت های ایرانی رو داره (البته بعد بازار)
راستی این (http://upload7.ir/imgs/2014-09/00528529262593100486.png)نظرو ببینید یکم بخندیم:قهقهه:
آره میتونی به خود مدیرش پیام بدی ازش بپرسی:لبخند:

دوستان تجربه نشون داده هیچوقت بحث منطقی کار به جایی نمیبره ..
شلنگ و دسته بیل هست اگه کسی نیاز داشت رودرواسی نکنه :لبخند:
خخخخخخخخخخخ:قهقهه:

omid.n1990
جمعه 04 مهر 1393, 19:13 عصر
تقریبا میشه گفت دیگه هیچ مارکتی توانایی رقابت با بازار رو نداره. کندو به طور مثال هم دو سالی هستش حداقل یک شرکت بزرگ هم پشت اونه و توانایی رقابت با بازار رو نداره. این موردی که شما گفتید فقط به درد کاربرای خودسایتش میخوره. من حتی سایتش رو ندیده بودم و تازه که گفتید سرچ زدم پیداش کردم!

تنها کسی که بتونه با بازار رقابت کنه شرکتیه که توان تبلیغاتی خیلی وسیعی داشته باشه مثلا یکی از اپراتورها مثل ایرانسل یا رایتل! یا اینکه یک شرکتی پیدا بشه که یک ایده ی خیلی عالی و متفاوت داشته باشه و گرنه خوب بازار هست و کاربران باهاش آشنا هستن، اعتماد بهش دارن و شناخته شده است چرا برن سراغ یک نمونه مشابه مگر اینکه مارکت بعدی یکسری ایده های جدید داشته باشه.

haniiii
جمعه 04 مهر 1393, 21:04 عصر
به نظرم همین خبر اومدن مارکت ایرانسل باعث شده بازار بیشتر جون بگیره ... ایرانسل که فقط خبرشو منتشر کرده و انگار قرار نیست به این زودی ها رونمایی کنه ( حدود ۲ سال شده !‌ )‌... با وجود همچین خبری شرکت های بزرگ سمت راه اندازی مارکت نمیرن ...

وگرنه بازار نقطه ضعف های خاص خودشو داره و اینطور نیست که بگیم خدای مارکت شده ! ... بازار از بین کل یوزر های ایران ، حداکثر ۲۰ درصد سهم داره ...اگر این سهم به بیش از ۵۰ درصد رسید اون موقع میتونیم بگیم امکان رقابت وجود نداره ...

diapason
جمعه 04 مهر 1393, 21:27 عصر
حالا که بحث به حاشیه رفت، ما هم بیایم وسط...
بازار در حال حاضر اسمش با آندروید اجین شده... هر کس اسم آندروید رو بشنوه یکی از اولین چیزهایی که به ذهنش برسه بازاره. اون مفهومی که واژه «بازار» در ذهن تداعی می‌کنه هیچ مارکت دیگه‌ای نخواهد توانست بهش برسه.
ایران اپز که یک اسم کلیشه‌ای و پیش پا افتاده رو دنبال خودش یدک می‌کشه. آدم رو یاد پرفکت استپز و محصولات مشابه و بی‌ریشه‌ای میندازه که از ساده‌ترین و پیش پا افتاده‌ترین اسم‌ها برای معرفی خودشون استفاده می‌کنند.
مایکت که یک واژه نامفهوم کپی‌برداری‌شده از مارکت است
apktops که پر از اپبلیکیشن‌های دارای کپی‌رایت است که به طور غیرقانونی منتشر شدن. حالا چطور قراره حقوق توسعه‌دهندگان داخلی رو حفظ کنه؟
و...

بر خلاف همۀ این‌ها بازار علی‌رغم تمام مشکلاتش نوآوری‌های بسیاری داشته.. از اسمش گرفته تا خدماتش. هر وقت هم باهاشون تماس داشتم محترمانه و سریع جواب دادن. احساس نمی‌کنم هیچ مارکتی موفق بشه با جایگاهی که بازار برای خودش باز کرده، به جایی برسه.