PDA

View Full Version : حرفه ای: مشکل خواندن رکوردی خاص از جدول بعد از اتصال به درگاه

mohamad68
چهارشنبه 23 مهر 1393, 20:06 عصر
سلام دوستان :لبخندساده:

فرض کنید کابری برای خرید مقاله ای به شکل اینترنتی دکمه خرید آنلاین رو میزنه و به درگاه وصل می شه تا بعد از خرید، لینک دانلودش فعال شه
حالا بعد از بازگشت از درگاه چه شکلی میشه لینک دانلود همون مقاله خرید شده رو از بین چندین رکورد خوند؟؟
یعنی به چه شکلی می شه مشخصات اون مقاله خاص رو در قبل خرید کاربر جایی نگه داشت و بعد از برگشت از درگاه اونو خوند؟؟

Mohammad_dn
چهارشنبه 23 مهر 1393, 20:23 عصر
خوب اون رکوردو بر اساس id یا حالا هر شناسه ی دیگه واکشی میکنی و نمایش میدی همین.

mohamad68
چهارشنبه 23 مهر 1393, 20:35 عصر
خوب اون رکوردو بر اساس id یا حالا هر شناسه ی دیگه واکشی میکنی و نمایش میدی همین.

خوب سوال من اینجاست که اون id رو کجا نگه دارم که بعد از برگشت از بانک براساس اون واکشی کنم؟؟

Mohammad_dn
چهارشنبه 23 مهر 1393, 20:58 عصر
توی سشن نگه دار

mohamad68
چهارشنبه 23 مهر 1393, 21:04 عصر
چون معلوم نیست که کاربر بعد از چه بازه ی زمانی بر می گرده به سایت نمی شه از سشن استفاده کرد چون ممکنه خالی شه

Mohammad_dn
چهارشنبه 23 مهر 1393, 22:41 عصر
ببین اگه لینک دانلود بلا فاصله بعد از بازگشت از بانک به کاربر تحویل داده میشه خوب باید از سشن استفاده کنی...اما در غیر این صورت میتونی آی دیه مقاله ی خریداری شده به همراه نام کاربری خریدار رو توی بانک ذخیره کنی..(البته اگه از عضو گیری تو سایتت استفاده میکنی) ..در غیر این صورت اطلاعات مقاله رو به ایمیلش ارسال کن