View Full Version : استفاده از viewModel در Identity
sunn789
جمعه 25 مهر 1393, 10:20 صبح
سلام
من هنوز از ViewModel توی برنامه های خودم سعی میکنم استفاده نکنم ، مگر اینکه زمانی از دو مدل بخوام استفاده کنم ، اما خوب خیلی جاهای دیگه کاربرد داره
حالا توی سایت اقای نصیری برای ارتباط ViewModel به Model از Mapper توصیه شده اما چرا در Identity پیش فرض خود MVC اثری از Mapper نیست و اینجا به چه صورت تعریف میکنن که View Model به Model مرتبط باشه
alireza_rashvand
جمعه 25 مهر 1393, 17:05 عصر
حالا توی سایت اقای نصیری برای ارتباط ViewModel به Model از Mapper توصیه شده اما چرا در Identity پیش فرض خود MVC اثری از Mapper نیست و اینجا به چه صورت تعریف میکنن که View Model به Model مرتبط باشه
سلام می تونید پیشنهاد اقای نصیری رو لینک بدید ببینم.
آها یادم اومد, نظری ندارم :)
(امکان حذف کامنتم را نداشتم وگرنه حذف می کردم)
hakim22
شنبه 26 مهر 1393, 09:36 صبح
اگر منظور از Mapper ابزار مخصوص مپ کردن است مانند AutoMapper دلیلی برای اینکه مایکروسافت از آن استفاده کند وجود ندارد.
وقتی از Identity استفاده می کنید برای همه ی ویو ها یک ViewModel مجزا در فولدر Models ساخته می شود. همچنین در کنترلر اطلاعات ViewModel به اطلاعات Model مپ میشود :
مثلا در Register :
var user = new ApplicationUser() { UserName = model.UserName, Email = model.Email };
IdentityResult result = await UserManager.CreateAsync(user, model.Password);
در واقع از Mapper استفاده نشده ولی از مپ کردن ویو مدل به مدل استفاده شده است.
استفاده از ابزاری مانند AutoMapper به تنهایی کافی نیست. برای اینکه این ابزار کارایی داشته باشند باید سبک خاصی از کد نویسی را داشته باشید تا کارایی آن نمایان شود در غیر این صورت یک سردرد است !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.